SR > Nyheter

Friday, 07 August, 16:51

SR - 31 jul 20 kl. 14:00

Distansstudenter måste bo nära utbildningsortenUniversitet och högskolor får ju hålla öppet i höst, men många lärosäten behåller ändå distansundervisningen. Ekots kartläggning visar att studenterna, trots detta, måste bo nära utbildningsorten..
Läs mer på SR

Dela artikeln

0 delningar på Facebook.

Liknande nyheter

Taggar: Distansstudentermåste bo , nära, utbildningsorten

Fler nyheter från SR

SR - 2 timmar sedan

Inga nya dödsfall i covid-19

Det senaste dygnet har inga nya personer med bekräftad covid-19 rapporterats döda, visar Folkhälsomyndighetens senaste siffror..

SR - 2 timmar sedan

"Längst in i mörkret finns de ljusaste berättelserna”: Lotten Collin, Bogotá

”Hej Lotten. Kan du inte ge en bild av det goda Colombia, om folk som mår bra? Jag skulle önska att du gjorde några positiva reportage.

SR - 1 timme sedan

Stora protester samtidigt som sjukvården kollapsar i Bolivia

I Bolivia fortsätter protesterna mot valdomstolens beslut att skjuta upp presidentvalet som skulle ha hållits i september. Interimsregeringen anklagar demonstranterna för att förvärra coronakrisen..

SR - 3 timmar sedan

Total oenighet om framtida migrationspolitiken

När migrationskommittén i morse samlades till sitt sista möte var oenigheten om den framtida migrationspolitiken total..

SR - 4 timmar sedan

Nya siffror: Fortsatt kraftigt tapp för SAS

Det fortsätter att gå trögt för flygbranschen. I dag kom passagerarstatistik från SAS. Antalet passagerare är en fjärdedel av vad det var i juli förra året..

SR - 4 timmar sedan

Brand i timmerbil på E4 Norrköping

Strax efter klockan 12 kom larmet om en brand i en timmerbil på E4 utanför Norrköping, vid tpl Ingelsta (121) i södergående riktning. Enligt lyssnare skulle det då brinna med öppna lågor. Räddningstjänst är nu på plats.

SR - 3 timmar sedan

Kyrkoledare: ”Migrationskommittén går emot folkets vilja”

Om den tillfälliga migrationslagen görs permanent, går den migrationspolitiska kommittén emot svenska folkets vilja. Det skriver tolv svenska kyrkoledare från Sveriges kristna råd, SKR, i en debattartikel i Dagens Nyheter..

SR - 3 timmar sedan

Danmark avvaktar med höjd maxgräns

I Danmark hade regeringen planerat att till helgen höja maxgränsen för det tillåtna antalet personer i folksamlingar från 100 till 200 personer. Men nu har denna restriktionslättnad skjutits på framtiden..

SR - 4 timmar sedan

Fortsatt låga flygbiljettpriser – även på sikt

Trots låga passageraresiffror och stora förluster för flygbolagen kommer det inte att leda till att biljettpriserna stiger på sikt..

SR - 4 timmar sedan

Få covidsjuka på äldreboenden fick sjukhusvård

Bara 13 procent av personer på äldreboenden som dött i covid-19 fick sjukhusvård. Det visar statistik från Socialstyrelsens databas från våren..

Pressen.se i Sociala medier

Pressen på facebook Nyhetspressen på Twitter

Liknande Nyheter

Bilder


Prenumerera på nyheter (RSS)

RSS är ett enklare sätt att följa nyheterna. Nyheterna laddas automatiskt ner till din nyhetsläsare och du behöver inte gå in på Pressen.se.

Du får gärna publicera eller länka till RSS-flödet på din blogg eller hemsida.?>


Om oss

Pressen.se är en svensk nyhetsportal samt nyhetssökmotor som automatiskt hittar de mest omdiskuterade och aktuella nyheterna. Välkommen!

Kontakt

Vill du säga hej?

Reklam

Annonsera?Pressen.se besöks hundratusentals gånger per månad. Kontakta oss för mer information om hur du kan nå ut med ditt budskap.