Mobil > Teknik

Wednesday, 05 August, 06:33

Mobil - 31 jul 20 kl. 13:53

Inför 5 augusti: Vilken ny Galaxy ser du mest fram emot?Onsdagen den 5 augusti släpper Samsung en rad nya produkter under sin samlade lansering Galaxy Unpacked. En hel del av produkterna har dock redan läckt och vi undrar vilka förväntningar du som läsare har..
Läs mer på Mobil
Läs mer om:
Galaxy, Samsung, Galaxy Unpacked

Dela artikeln

0 delningar på Facebook.

Liknande nyheter

Taggar: Inför 5 augustiVilken ny , Galaxy, serdu , mest, fram emot
DI - 16 jun 20 kl. 14:08

Carnegie ser mest fördelar med att Camurus gör upp i domstol

Carnegie ser mest uppsida i gårdagens besked om att Camurus och bolagets partner gör upp i skiljedomsförfarande. ”Vi ser nyheten som….

IDG - 17 jun 13 kl. 10:45

Läsarna talar ut - Ser mest fram emot Playstation 4

I mitten av maj frågade vi på M3.SE er läsare om vilken konsol ni ser mest fram emot att få börja spela. Mer än hälften av de som svarade på enkäten valde Playstation 4..

PrivataAffärer - 06 apr 18 kl. 11:03

Hernhag: Aktien som ser mest lockande ut

I veckans aktiechatt berättade Marcus Hernhag vilken aktie han tycker ser lockande ut just nu. Dessutom listade han tre aktier för en investering på dryga fem års sikt....

YLE - 23 jan 14 kl. 12:07

Vi ser på tv tre timmar per dag

Finländarna såg på lika mycket tv som tidigare i fjol, i medeltal drygt tre timmar per dag, visar Finnpanels årliga undersökning. Yles kanaler är fortfarande populärast, med 42 procent av tv-tiden. MTV:s andel var knappt 30 procent och Nelonen Medias kanaler drog drygt femton procent av tv-publiken.

Dagensanalys.se - 25 feb 16 kl. 10:49

Sambor ser mer på Netflix än singlar

I åldersspannet 20-30 år händer det mycket i en människas liv och mediekonsumtion. För många innebär det en flytt från föräldrahemmet till andra boendekonstellationer. I rapporten MMS Trend & Tema kan man se att tittandet på rörlig bild skiljer sig åt beroende på livsfas: om man bor med sina föräldrar, om man bor själv eller tillsammans med någon annan.

PrivataAffärer - 08 sep 17 kl. 06:35

Storbanken där snitträntan sjunker mest

Snitträntan på tremånaders bolån låg i princip stilla under augusti. Men ser man på enskilda banker rörde sig räntorna en del. Bland annat sjönk snitträntan relativt mycket hos en av storbankerna....

Nyan - 04 maj 15 kl. 06:00

”Ser ut som en räddningsoperation för Rundbergs”

Fusionsplanen ser mest ut som en räddningsoperation för Carl Rundberg ab. Det säger Folke Engblom, skogsägare och tidigare vd för Ålands skogsägarförbund och med ett förflutet även inom Rundbergs. Folke Engblom äger tillsammans med sin hustru 130 hektar skog och titulerar sig i dag skogsbonde.

BT - 16 dec 14 kl. 09:21

Lexbase ökade mest hos Google

Databasen Lexbase blev lite oväntat sökningen som ökade mest hos Google i år. Robin Williams, som avled i augusti var den mest eftersökta personen.Bland artister och tv-program handlar det som alltid om artister som är kopplade till schlagergenren.

Helsingborgs Dagblad - 16 dec 14 kl. 09:25

Lexbase ökade mest hos Google

Databasen Lexbase blev lite oväntat sökningen som ökade mest hos Google i år. Robin Williams, som avled i augusti var den mest eftersökta personen. Bland artister och tv-program handlar det som alltid om artister som är kopplade till schlagergenren.

DI - 16 dec 14 kl. 09:25

Lexbase ökade mest hos Google

Databasen Lexbase blev lite oväntat sökningen som ökade mest hos Google i år. Robin Williams, som avled i augusti var den mest eftersökta personen..

Pressen.se i Sociala medier

Pressen på facebook Nyhetspressen på Twitter

Liknande Nyheter

Bilder
Om oss

Pressen.se är en svensk nyhetsportal samt nyhetssökmotor som automatiskt hittar de mest omdiskuterade och aktuella nyheterna. Välkommen!

Kontakt

Vill du säga hej?

Reklam

Annonsera?Pressen.se besöks hundratusentals gånger per månad. Kontakta oss för mer information om hur du kan nå ut med ditt budskap.