DalaDemokraten > Nyheter

Thursday, 13 August, 05:28

DalaDemokraten - 31 jul 20 kl. 13:30

En ridande korv som kommentar till statydebattenKonstnären Erika Nordqvist skapar vardagsdramatiska bilder och visar för första gången offentligt....
Läs mer på DalaDemokraten
Läs mer om:
Erika Nordqvist

Dela artikeln

0 delningar på Facebook.

Liknande nyheter

Taggar: En ridande, korvsom , kommentartill , statydebatten
YLE - 23 jul 13 kl. 03:31

Ridande polisen i Åbo kan läggas ner

Framtiden är osäker för ridande polisen i Åbo. En nedläggning av enheten har diskuterats och ett beslut fattas möjligen redan i höst. Nyttan med ridande polisen i förhållande till kostnaderna har övervägts.

Kristianstadsbladet - 07 sep 13 kl. 17:37

Ridande marsch genom staden

Foto: Annica Jönsson
Wendes Ridande Batteri, Hemvärnets Musikkår och salutskjutning.
Det var lite vad som bjöds när 200-årsjubileet av Wendes Artilleriregementes deltagande i Napoleonkriget uppmärksammades i Kristianstad under lördagen. Många hade samlats vid Stora Torg för att lyssna på marschmusiken av Hemvärnets Musikkår.

YLE - 18 jan 14 kl. 10:43

Korv-Görans utvidgar till Karleby och Vasa

Jakobstadsföretaget Korv-Görans expanderar nu kraftigt och öppnar nya grillar i Karleby och Vasa i vår. I Jakobstad flyttar Korv-Görans mot slutet av året till andra sidan gågatan, till nedre våningen i Nordeas fastighet. Efter att Korv-Görans öppnade i Ekenäs finns det intresse också på andra orter att få en Korv-Görans grill.

YLE - 04 maj 14 kl. 11:00

Korv-Görans: Vi visste inte om elen

Krögaren Frank Holmström, som driver Korv-Görans i Ekenäs, talar nu ut om de omdebatterade hyresavtalen som han har med Raseborgs stad. Enligt avtalet står staden för grillrestaurangens elkostnader. I anbudsförfrågan stod det att företagaren ska betala driftkostnaderna, dit elen hör.

BT - 16 nov 14 kl. 18:25

Ridande polis ska stoppa inbrott

Ridande polis skrämmer tjuvar och sätter stopp för villainbrott. Det menar i alla fall polisen som satsar på förebyggande verksamhet - med bland annat spaning till häst - i flera av Skånes inbrottsdrabbade kommuner. Därmed blir polishästar också en allt vanligare syn i villakvarter i Staffanstorp, Lomma och Kävlinge, rapporterar SVT Sydnytt.

SmålandsPosten - 16 nov 14 kl. 20:56

Ridande polis ska stoppa inbrott

Ridande polis skrämmer tjuvar och sätter stopp för villainbrott och därför patrullerar ridande polis i Skåne. (TT) .

Nyheter 24 - 21 feb 14 kl. 18:53

Forskarnas nya hälsosamma korv: innehåller bajs från barn

SPANIEN. Känner du dig tjock, ledsen och lite inflammerad i de mörka vintertiderna? Då kanske en korv med inslag av bebisbajs skulle kunna muntra upp dig.

Skånskan - 11 sep 16 kl. 17:03

Jazz och korv nytt kulturtema

ÅKARP Vad är egentligen en jazzkatt? Den frågan besvarade musikgruppen Swing Tarturos när de höll i söndagens familjekonsert på Möllegården i höstens satsning på Korv och jazz.I det lilla kaféet i Kulturhuset svänger det rejält när bandet visar upp sina instrument, lär ut en steppdans, sjunger om bokstaven K, letar efter potatiskompisarna, spelar en ny variant av Imse Vimse spindel och berättar om jazzkatterna.

YLE - 13 jun 12 kl. 16:30

Slutet nära för a-klassens korv

Från och med juli får korv inte längre marknadsföras med att den håller a-klass. Hittills har Finland haft ett eget kvalitetssystem, men nu ska reglerna harmoniseras med resten av EU. A-klassens korv ska i dagens läge innehålla minst 63 procent kött, men ingen stärkelse eller potatismjöl.

Nyheter 24 - 05 jul 12 kl. 17:16

VIDEOEXTRA: Nytt korvätarrekord i USA


Det blev två världsrekord i den årliga korvätartävlingen som hålls i New York under nationaldagen. Det krävdes 68 korvar med bröd - på tio minuter. NEW YORK.

Pressen.se i Sociala medier

Pressen på facebook Nyhetspressen på Twitter

Liknande Nyheter

Bilder
Om oss

Pressen.se är en svensk nyhetsportal samt nyhetssökmotor som automatiskt hittar de mest omdiskuterade och aktuella nyheterna. Välkommen!

Kontakt

Vill du säga hej?

Reklam

Annonsera?Pressen.se besöks hundratusentals gånger per månad. Kontakta oss för mer information om hur du kan nå ut med ditt budskap.