Länstidningen i Jämtland > Nyheter

Friday, 07 August, 17:29

Länstidningen i Jämtland - 31 jul 20 kl. 13:12

Man odlade psykedelisk svamp i Östersund – säger att det var guds viljaEn man i 30-årsåldern åtalas för att ha haft en större svampodling i sin lägenhet i centrala....
Läs mer på Länstidningen i Jämtland
Läs mer om:
Östersund

Dela artikeln

0 delningar på Facebook.

Liknande nyheter

Taggar: Man odlade, psykedelisk, svampi , Östersundsäger att det , var guds vilja
ÖstersundsPosten - 31 jul 20 kl. 13:12

Man odlade psykedelisk svamp i Östersund – säger att det var guds vilja

En man i 30-årsåldern åtalas för att ha haft en större svampodling i sin lägenhet i centrala....

ÖstersundsPosten - 31 jul 20 kl. 20:30

Fredagens rubriker: Därför läggs förundersökningen för storbranden på Frösön ned, man odlade psykedelisk svamp i lägenhet och tvärstopp för resebranschen

Här är ett urval av dagens viktigaste, roligaste och mest intressanta nyheter..

Dalarnas tidningar - 15 aug 17 kl. 18:00

Psykedelisk svamp plockas i smyg i kohagar i Gagnef

Gunnar Östberg i Österfors i Gagnef är orolig. I förra veckan syntes ett par ungdomar plocka svamp i familjens kohage. Där finns den psykedeliska svampen toppslätskivling som är narkotikaklassad och närbesläktad med LSD.

DalaDemokraten - 15 aug 17 kl. 18:00

Psykedelisk svamp plockas i smyg i kohagar i Gagnef

Gunnar Östberg i Österfors i Gagnef är orolig. I förra veckan syntes ett par ungdomar plocka svamp i familjens kohage. Där finns den psykedeliska svampen toppslätskivling som är narkotikaklassad och närbesläktad med LSD.

Skånskan - 28 nov 16 kl. 06:00

Odlade knarksvamp i sin egen lägenhet

Malmö
Stark cannabisrök fick polisen att fatta misstankar. Nu misstänks två personer för att ha odlat knark i centrala Malmö. ERWP.

DN - 08 nov 18 kl. 09:00

Gräddstuvad jordärtskocka med svamp

I butikerna finner man allt oftare ekologisk jordärtskocka som har en rejälare smak och mer kaotiska hopväxta former. De är underbara och mycket godare än de konventionellt odlade. Jag slog till på en gång, skalade dem och skar dem rakt över för att behålla de roliga formerna.

Dagens Medicin - 13 mar 19 kl. 06:00

Nätverk vill se svensk forskning om psykedelisk psykiatri

Inom några år kan det forskas på psykedelisk psykiatri i Sverige. Filip Bromberg, ordförande för Nätverket för psykedelisk vetenskap, deltar under Svenska psykiatrikongressen i ett panelsamtal om psykedelisk psykiatri. Han kommer säkert att få frågan: Vad är det?.

BT - 03 jan 12 kl. 15:21

Tullen odlade färdigt knarksvamp

En man i 30-årsåldern från Kind beställde svampmycel från Holland för att odla fram svamp som innehåller psilocin, vilket klassificeras som narkotika. Lådan som mannen beställde kom dock aldrig fram, då tullen i Malmö beslagtog den. Myndigheten lät därefter odlingsprocessen fortsätta och kunde efter ett tag skörda svampar som vägde över tio gram.

Corren - 19 dec 13 kl. 14:19

Man odlade knarksvamp hemma

En 25-årig man åtalas för att ha odlat narkotikaklassad svamp i sin bostad..

Västerbottens Folkblad - 17 dec 14 kl. 10:52

Odlade knarksvamp hemma i lägenheten

Nu åtalas 27-åringen.   Enligt gärningsbeskrivningen har 27-åringen under tiden 21 april och fram till den 2 maj olovligen framställt och innehaft svamp som har varit avsett för missbruk. Svamparna visade sig efter analys innehålla Psilocin och Psilocybin, som är narkotika.

Pressen.se i Sociala medier

Pressen på facebook Nyhetspressen på Twitter

Liknande Nyheter

Bilder


Prenumerera på nyheter (RSS)

RSS är ett enklare sätt att följa nyheterna. Nyheterna laddas automatiskt ner till din nyhetsläsare och du behöver inte gå in på Pressen.se.

Du får gärna publicera eller länka till RSS-flödet på din blogg eller hemsida.?>


Om oss

Pressen.se är en svensk nyhetsportal samt nyhetssökmotor som automatiskt hittar de mest omdiskuterade och aktuella nyheterna. Välkommen!

Kontakt

Vill du säga hej?

Reklam

Annonsera?Pressen.se besöks hundratusentals gånger per månad. Kontakta oss för mer information om hur du kan nå ut med ditt budskap.