Helsingborgs Dagblad > Nyheter

Thursday, 06 August, 08:35

Helsingborgs Dagblad - 31 jul 20 kl. 13:01

Anlagd brand på camping i KnäredPersonalen upptäckte en brand i det gemensamma köket. Polisen misstänker att den var anlagd..
Läs mer på Helsingborgs Dagblad
Läs mer om:
Knäred

Dela artikeln

0 delningar på Facebook.

Liknande nyheter

Taggar: Anlagd, brand, campingi , Knäred
Skånskan - 11 jul 18 kl. 13:31

Brand i skolmodul misstänks anlagd

Lund En modul som nyttjas av Stenröseskolan brann under onsdagsmorgonen.
Polisen misstänker att branden var anlagd.Vid tiotiden på onsdagen håller personal från serviceförvaltningen på att rensa upp i och utanför den brandhärjade modulen.

Skånskan - 12 jun 18 kl. 18:00

Hotade att döda poliser och bränna ner camping

Sjöbo När polisen skulle gripa en man med anledning av ett bråk i en stuga på Orebackens camping blev flera poliser hotade till livet. Mannen hotade även att göra deras anhöriga illa, spränga deras hem och bränna ner campingen.
Nu döms mannen till tre månaders fängelse för bland annat hot mot tjänsteman och våldsamt motstånd.

Skånskan - 18 jul 18 kl. 01:00

Se över den na­tio­nella brand­be­red­skapen

Näs­tan 70 bränder rasade i landet i går. Någ­ra kun­de släckas gans­ka snabbt, någ­ra har inte brand­männen fått kon­troll över än.
På grund av det torra och varma vä­dret är brand­si­tua­tionen svårare än kan­ske nå­gon­sin i modern tid.

Dagensanalys.se - 24 maj 16 kl. 17:11

GoPro och Red Bull skapar action team för online-video

GoPro och Red Bull har tecknat ett flerårigt avtal där de båda kommer att samarbeta om innehåll produktion och distribution, samt med gemensam produktutveckling kommenterade de idag. Som en del av affären, kommer Red Bull få andelar i actionsportföretag, medan GoPro blir exklusiv kameraleverantören till Red Bull medieproduktioner och händelser. Dietrich Mateschitz, grundare och VD för Red Bull kommenterade i ett gemensamt pressmeddelande ”Framgångsrika personer i perspektiv, fantastiska bilder och filmkonst i framkant är kännetecknen för varje framgångsrik berättelse för Red Bull produktioner och direktsändningar” ”Som partners kommer Red Bull och GoPro förstärka vårt kollektiva internationell räckvidd, kraften av vårt innehåll och förmåga att fasciner

Nyan - 01 okt 17 kl. 20:56

Brand i Miramargaraget

Klockan tio minuter före nio på söndagskvällen kom brandlarm från Miramargaraget i Mariehamn. Det brann i ett sopkärl. Räddningsverket ryckte ut.

GöteborgsPosten - 24 jul 13 kl. 10:38

Romer nekades plats på camping

Flammabadets camping i Knäred har polisanmälts för olaga diskriminering..

GöteborgsPosten - 12 apr 18 kl. 17:25

Inbiten campare tar över Flammabadets camping

Ulf Jönsson och hans fru Ulrika har varit långliggare på Flammabadets camping i fyra år. Nu får Ulf riktigt nära till jobbet. Han är nämligen ny arrendator på campingen.

Skånskan - 07 feb 19 kl. 01:00

Bättre be­red­skap mot bränder be­hövs

I som­ras gjordes 7 000 ut­ryck­ningar till bränder i skog och mark. Kom­munernas rädd­nings­tjänster var hårt be­las­tade över­allt, inte bara i de tre rik­tigt stora bränderna i nor­ra och mel­lers­ta Sverige.
Dessa tre stor­bränder var an­led­ningen till att rege­ringen till­satte en sär­skild ut­re­da­re, Jan-Åke Björklund, för att un­der­söka vad som be­höver göras för att för­bättra be­red­skapen för liknande ka­ta­strofer.

Sydsvenskan - 08 jan 17 kl. 03:19

Veteranbilar förstörda i brand

En kraftig brand har brutit ut i en industrilokal i Knäred i Halland. Branden var fullt utvecklad när räddningstjänsten kom till platsen. – Bygganden är helt övertänd och räddningstjänsten kommer att låta den brinna ut.

Helsingborgs Dagblad - 08 jan 17 kl. 03:19

Veteranbilar förstörda i brand

En kraftig brand har brutit ut i en industrilokal i Knäred i Halland. Branden var fullt utvecklad när räddningstjänsten kom till platsen. – Bygganden är helt övertänd och räddningstjänsten kommer att låta den brinna ut.

Pressen.se i Sociala medier

Pressen på facebook Nyhetspressen på Twitter

Liknande Nyheter

Bilder


Prenumerera på nyheter (RSS)

RSS är ett enklare sätt att följa nyheterna. Nyheterna laddas automatiskt ner till din nyhetsläsare och du behöver inte gå in på Pressen.se.

Du får gärna publicera eller länka till RSS-flödet på din blogg eller hemsida.?>


Om oss

Pressen.se är en svensk nyhetsportal samt nyhetssökmotor som automatiskt hittar de mest omdiskuterade och aktuella nyheterna. Välkommen!

Kontakt

Vill du säga hej?

Reklam

Annonsera?Pressen.se besöks hundratusentals gånger per månad. Kontakta oss för mer information om hur du kan nå ut med ditt budskap.