Vestmanlands Läns Tidning > Nyheter

Monday, 10 August, 13:11

Vestmanlands Läns Tidning - 31 jul 20 kl. 12:37

Debatt: Annat måste prioriteras före ett onödigt takReplik. I ett inlägg med rubriken ”Hillman sprider lögner”, VLT den 24 juli, kritiserar Jesper....
Läs mer på Vestmanlands Läns Tidning
Läs mer om:
Hillman, VLT, Jesper

Dela artikeln

0 delningar på Facebook.

Liknande nyheter

Taggar: DebattAnnat måste , prioriteras, föreett , onödigt, tak
YLE - 05 mar 15 kl. 19:53

Het debatt om svenskan i riksdagen

Riksdagen diskuterade skolsvenskans framtid på torsdagen. Diskussionen handlade dels om förslaget att göra svenskan till ett valfritt skolämne, dels om begränsade försök med valfrihet i Östra Finland. Avgörande omröstningar om frågorna blir det i riksdagen på fredag.

Skånskan - 22 jun 16 kl. 04:00

För­handla fär­digt

Opinion Allians­par­tierna hoppade av sam­talen med re­ger­ings­par­tierna och V om bo­stads­po­li­tiken med bul­ler och bång, allt­så ge­nom en ar­ti­kel på DN Debatt.
Det är lite oklart var­för det var nöd­vän­digt, ef­ter rege­ringens ut­spel som till­go­do­ser åt­min­sto­ne nå­gra av de punkter som allians­par­tierna tar upp i sin ar­ti­kel. Mo­tivet verkar landa i att op­po­si­tionen vill stoppa rege­ringens nya bygg­sub­ven­tioner, vil­ket rege­ringen vägrar.

Barometern - 02 jun 18 kl. 06:00

Statsvetaren: "En del talare var onödigt spydiga och stöddiga”

Några talare sökte konflikt onödigt mycket och någon var lite för stöddig. Men ingen var en riktigt usel debattör..

SmålandsPosten - 27 aug 19 kl. 05:30

Vilka prioriteras först?

I Växjö har man valt att satsa hutlösa pengar på ett påkostat, flådigt kommunhus för att visa ett snyggt yttre för omvärlden. Man verkar vilja imponera på besökare med stora glaspartier och innovativa lösningar, samtidigt som Växjö skriker efter bostäder..

Skånskan - 25 apr 16 kl. 22:02

Lång debatt om ritualslaktat kött

STAFFANSTORP Sverigedemokraternas motion om att förbud mot att servera ritualslaktat kött bör skrivas in i kommunens kostpolicy återremitterades.Efter lång debatt drevs en minoritetsåterremiss igenom vid måndagens kommunfullmäktigemöte i Staffanstorp. Det betyder att motionen återremitteras till kommunstyrelsen för en ny runda.

Skånskan - 02 maj 16 kl. 10:55

Debattör: Tågbytet på Kastrup onödigt

Öresund Livet för tågpendlarna över Öresund går att underlätta med små enkla förändringar. Det menar den danska debattören Uffe Palludan som i en ny bok hävdar att tågbytet vid id-kontrollen på Kastrup inte behövs. Han pekar på möjligheten att låta Öresundstågen mot Sverige utgå från spår 26 på Huvudbangården i Köpenhamn, där det redan finns en id-kontroll för SJ:s X2000 tåg, för att köra vidare till Köpenhamns flygplats i Kastrup där id-kontrollen då endast behöver fungera som insläpp för nya passagerare på väg mot Sverige.

SvD - 23 maj 16 kl. 06:38

Debatt: Automatisering slår inte ut arbetskraft

Det råder onödigt alarmistiska tongångar om att automatisering på arbetsmarknaden, genom datorer och robotar, leder till färre jobb och ökade inkomstskillnader. Det skriver Andreas Bergström, vice vd på Fores, och Jesper Roine vid Handelshögskolan på DN Debatt..

Skånskan - 15 jun 16 kl. 14:00

Plan för integration klubbad efter debatt

STAFFANSTORP Integrationsplanen antogs av Staffanstorps kommunfullmäktige efter viss debatt vid mötet i måndags.
Men S-oppositionen fick inget gehör för sitt yrkande att bostäder bör köpas in.En integrationsplan med tillhörande bostadsstrategi behövs nu när Staffanstorp också måste ta emot nyanlända, det var kommunfullmäktiges ledamöter överens om.

Skånskan - 20 jul 19 kl. 15:30

En debatt vi borde ha haft

Artisten ASAP Rocky, vars riktiga namn är Rakim Mayers, häktas om av Stockholms tingsrätt. Fallet är omdebatterat och har växt starka känslor. Stämningen lär inte bli lugnare av detta.

SmålandsPosten - 29 aug 13 kl. 07:50

Onödigt med storregion

Distriktsläkaren Bengt Järhult har återigen, enligt egen uppgift för femte gången, tagit till orda i regionfrågan (Smålandsposten den 22 augusti). Han befarar att införandet av en storregion skulle få negativa konsekvenser för sjukvården i vårt län. Vi delar hans farhågor och stöder oss på en mer än trettioårig verksamhet som läkare vid lasarettet i Växjö.

GöteborgsPosten - 24 sep 13 kl. 06:00

Debatt: Göteborg behöver ett större teknikprogram

Det är onödigt att så många elever tvingas lägga ett extra gymnasieår på Tekniskt basår för att komma in på Chalmers. Teknikprogrammet på Lindholmens tekniska gymnasium kan i stället göra jobbet ? om vi får rätt resurser, skriver skolans lärare..

Pressen.se i Sociala medier

Pressen på facebook Nyhetspressen på Twitter

Liknande Nyheter

Bilder
Om oss

Pressen.se är en svensk nyhetsportal samt nyhetssökmotor som automatiskt hittar de mest omdiskuterade och aktuella nyheterna. Välkommen!

Kontakt

Vill du säga hej?

Reklam

Annonsera?Pressen.se besöks hundratusentals gånger per månad. Kontakta oss för mer information om hur du kan nå ut med ditt budskap.