Vestmanlands Läns Tidning > Nyheter

Sunday, 09 August, 18:42

Vestmanlands Läns Tidning - 31 jul 20 kl. 12:33

Insändare: Varför får Calle Svensson sitta på bänken?Jag har varit fotbollstränare, förmodligen totalt värdelös. Varför? Jo, sen jag blev VSK:are så....
Läs mer på Vestmanlands Läns Tidning
Läs mer om:
Calle Svensson, VSK

Dela artikeln

0 delningar på Facebook.

Liknande nyheter

Taggar: InsändareVarför får , Calle, Svenssonsitta på , bänken
Länstidningen i Jämtland - 10 jun 19 kl. 07:30

Insändare: Mer Kristus i skolbänken

Återinför kristendomskurs i den allmänna svenska skolan! Det uppväxande släktet behöver få veta....

UT - 26 nov 19 kl. 04:00

Insändare: Varför måste Aaron Smith sitta på bänken?

Jag med flera undrar varför UIF hockeys tränare väljer att bänka den duktige kanadensiske rollspelaren Aaron Smith. Vi i klubben fick en fråga för någon vecka sedan från Arvika om det var ok att Aaron kom och provspelade hos dem, de hade blivit kontaktade av Aarons agent..

YLE - 01 aug 15 kl. 18:01

"Tio procent med borrelios får inte någon röd ring"

Hennes fötter har stabila stöd runt vristerna, eftersom det är lite si och så med balansen. Stavar, ryggsäckar och tält finns med. Jaana Halinen vet inte om hon når målet, Enare, men hon vill försöka.

Sydsvenskan - 16 okt 14 kl. 16:39

Att spårväg inte är flexibel är en fördel

Enligt Lennart Nord (Åsikter 30/9) upprepar vi texter som kommunen lagt fram som skäl för spårvägen. Vi har ingen kontakt med kommunen i denna fråga utan har skrivit vår insändare självständigt. Om vi och kommunen säger liknande saker är det inte ett argument mot spårvägen, bara ett uttryck för att vi tänker på likartat sätt.

BT - 03 nov 14 kl. 06:17

"Skrämmande att se hur iskalla folk var"

Maria och Bror Carlzon gjorde det som ingen annan vågade eller brydde sig om. De ingrep och ringde efter ambulans när 62-årige Folke Johansson hade förlorat medvetandet på en central gata i Borås. – Det var skrämmande att se hur iskalla folk var, säger Maria Carlzon.

Sydsvenskan - 20 apr 15 kl. 17:25

Egoistiskt att inte satsa allt på dyr utbildning

Sara Qvarnström, det är rätt ovanligt att någon skyltar i tidningen (Åsikter 14/4) med att vara egoist, och du är kanske inte medveten om att det är det du gör. (Enligt Wikipedia betyder egoist självisk person; en person som sätter sina egna intressen före andras.)Du är inskriven på läkarutbildningen och vi betalar runt 200 000 kronor om året för att du skall få en god utbildning som på bästa sätt förbereder dig för läkaryrket.

Sydsvenskan - 21 apr 15 kl. 08:58

Sjukvård handlar mycket om stressrelaterade sjukdomar

Jag respekterar om du anser att min insändare kan uppfattas som egoistisk, men inte att jag som person skulle vara det. Att se till sitt eget bästa behöver, i min värld, inte betyda att man trampar andra på tårna. Är det inte en förutsättning för att på bästa sätt kunna ta hand om andra, att man mår bra själv?

Sydsvenskan - 15 sep 15 kl. 04:00

Istället för Gud

På den yttersta dagen får konspirationsteoretikerna möta Skaparen. Deras första fråga är självklar: "Gud, berätta för oss, vem dödade president Kennedy?".

Skånskan - 11 maj 17 kl. 11:51

Jan Möller tillbaka i hetluften

HÖRBY Först blev han utslängd från kommunfullmäktige när han inte ville tjänstgöra och föredrog att sitta på åhörarbänken.
Nu är Jan Möller (SPI) tillbaka i hetluften - med ordinarie plats i kommunens högsta beslutande församling. Debuten är redan avklarad.

YA - 05 nov 19 kl. 05:05

Carl Bengtsson: Sd glömmer landsbygden – besatta av invandring och tiggeri

Replik på Sverigedemokraterna Jan-Åke Isaksson och Leif Olsson-Svenssons insändare "Ljugarbänken fyller sin funktion" i YA tisdag 29 oktober..

Pressen.se i Sociala medier

Pressen på facebook Nyhetspressen på Twitter

Liknande Nyheter

Bilder
Om oss

Pressen.se är en svensk nyhetsportal samt nyhetssökmotor som automatiskt hittar de mest omdiskuterade och aktuella nyheterna. Välkommen!

Kontakt

Vill du säga hej?

Reklam

Annonsera?Pressen.se besöks hundratusentals gånger per månad. Kontakta oss för mer information om hur du kan nå ut med ditt budskap.