Aftonbladet > Nyheter

Monday, 10 August, 12:57

Aftonbladet - 31 jul 20 kl. 12:25

Allmänheten uppmanas stänga fönster efter brand▸ Strax före klockan tio larmades räddningstjänsten om en brand i Birsta mellan Sundsvall och Timrå..
Läs mer på Aftonbladet
Läs mer om:
Birsta, Sundsvall, Timrå

Dela artikeln

0 delningar på Facebook.

Liknande nyheter

Taggar: Allmänheten, uppmanas, stänga, fönsterefter , brand
DN - 04 maj 18 kl. 21:21

Kraftig brand i Eslöv – allmänheten uppmanas hålla sig inomhus

Brand bröt ut i en större byggnad i skånska Eslöv på fredagskvällen. Allmänheten uppmanas att hålla sig inomhus och stänga dörrar och fönster, då rökutvecklingen är mycket kraftig..

GT - 05 apr 19 kl. 19:23

Brand i industri – allmänheten uppmanas hålla sig inomhus

Det brinner just nu i en industrilokal i Varberg.Räddningstjänsten har skickat ut ett viktigt meddelande till allmänheten, VMA, om att boende i Lugnet och Håsten ska hålla sig inomhus och stänga fönster och dörrar. .

Expressen - 29 jul 20 kl. 08:34

Villabrand i Östersund – allmänheten uppmanas att hålla sig inne

Strax efter sju på onsdagsmorgonen larmades SOS om en villabrand i Odensala, en stadsdel i Östersund. Villan är övertänd och på grund av den kraftiga rökutvecklingen har ett myndighetsmeddelande om att allmänheten i Östersund ska hålla sig inne och stänga fönster har gått ut..

Expressen - 16 nov 16 kl. 11:43

Brand i industribyggnad – allmänheten uppmanas stanna inne

Det brinner just nu i en industribyggnad i skånska Kävlinge.Räddningsledaren uppmanar de som känner obehag av röken att stanna inne och stänga fönster, dörrar och ventilation, det rapporterar P4 Malmöhus. .

Corren - 20 aug 16 kl. 18:44

Brand i industri – allmänhet uppmanas stänga fönster

En brand bröt under lördagskvällen ut i en lokal på Ekenäs industriområde i Motala..

Kristianstadsbladet - 11 okt 13 kl. 18:04

Allmänheten varnas för industribrand


Det brinner i en industribyggnad i Anneberg nordost om Nässjö. Rökutvecklingen är kraftig och rök driver söderut över samhället, enligt räddningstjänsten.Allmänheten uppmanas att gå inomhus och stänga dörrar, fönster och ventilation.

BT - 11 okt 13 kl. 18:06

Allmänheten varnas för industribrand

Det brinner i en industribyggnad i Anneberg nordost om Nässjö. Rökutvecklingen är kraftig och rök driver söderut över samhället, enligt räddningstjänsten. Allmänheten uppmanas att gå inomhus och stänga dörrar, fönster och ventilation.

UNT - 11 okt 13 kl. 18:04

Allmänheten varnas för industribrand

Det brinner i en industribyggnad i Anneberg utanför Nässjö. Rökutvecklingen är kraftig och rök driver söderut över samhället. Allmänheten uppmanas att gå inomhus och stänga dörrar, fönster och ventilation.

NT - 21 okt 13 kl. 09:22

Allmänheten varnas för farlig rök

En brand utbröt i en avfallsanläggning i Kistinge söder om Halmstad tidigt på måndagsmorgonen. Allmänheten uppmanas att hålla sig inomhus och stänga dörrar och fönster om de märker av brandröken, rapporterar lokala medier..

Kristianstadsbladet - 21 okt 13 kl. 09:22

Allmänheten varnas för farlig rök


En brand utbröt i en avfallsanläggning i Kistinge söder om Halmstad tidigt på måndagsmorgonen. Allmänheten uppmanas att hålla sig inomhus och stänga dörrar och fönster om de märker av brandröken, rapporterar lokala medier.Under morgonen blåste röken ut över havet, men om vinden vänder bör människor i området akta sig.

Pressen.se i Sociala medier

Pressen på facebook Nyhetspressen på Twitter

Liknande Nyheter

Bilder
Om oss

Pressen.se är en svensk nyhetsportal samt nyhetssökmotor som automatiskt hittar de mest omdiskuterade och aktuella nyheterna. Välkommen!

Kontakt

Vill du säga hej?

Reklam

Annonsera?Pressen.se besöks hundratusentals gånger per månad. Kontakta oss för mer information om hur du kan nå ut med ditt budskap.