Dalarnas tidningar > Nöje

Sunday, 09 August, 14:05

Dalarnas tidningar - 31 jul 20 kl. 12:21

Debatt: S måste ta ansvar över försvarspolitiken – annars kör vi borgerliga över dem!Två gånger per år tar jag på mig uniformen och tjänstgör i Hemvärnet tillsammans med en....
Läs mer på Dalarnas tidningar
Läs mer om:
Hemvärnet

Dela artikeln

0 delningar på Facebook.

Liknande nyheter

Taggar: DebattS måste ta , ansvaröver , försvarspolitiken, annars, kör, vi borgerliga över dem
Metro - 18 feb 16 kl. 11:20

KI-trojka krävs på ansvar

Den trojka som friade Macchiarini från fuskmisstankarna måste ta sitt ansvar och avgå. Annars....

Dalarnas tidningar - 07 maj 20 kl. 10:24

DEBATT: Betala i tid, annars kan det vara för sent för företagen i Dalarna

Små och medelstora företag är de i Dalarna som skapat fyra av fem nya jobb sedan 1990-talet och....

Cornucopia - 27 jul 17 kl. 12:03

Analys: Regeringen Löfven står och faller nu med försvarspolitiken

"Peter Hultqvist är försvarsminister i min regering" - Stefan LöfvenOmdaningen av det säkerhetspolitiska läget sedan 2013 är nu så stort att statsminister Stefan Löfven väljer att göra försvarspolitiken till en fråga om regeringen. Om riksdagen fäller försvarsminister Hultqvist avgår Stefan Löfven, samtidigt som han nu utlovat en höjd försvarsbudget. Från alliansens särintresse har nu försvarspolitiken gått till regeringsfråga.

YLE - 27 maj 15 kl. 10:20

Svensk debattör: Finland smart i natofrågan

Den svenska regeringen behandlar det finsk-svenska försvarssamarbetet som ett slags säkerhetspolitisk inrikespolitik, och bryr sig samtidigt inte särskilt mycket om vad Finland egentligen tycker och tänker om försvarssamarbetet, skriver den svenska debattören Annika Nordgren Christensen. Annika Nordgren Christensen är en välkänd försvarsdebattör i Sverige. Hon har en bakgrund som försvarspolitiker och har varit Miljöpartiets representant i den så kallade försvarsberededningen, ett parlamentariskt organ där de politiska partierna i Sverige arbetar fram den långsiktiga inriktningen av försvarspolitiken.

YLE - 15 maj 15 kl. 09:47

Haglund: Finland måste ta ansvar för flyktingkrisen i Medelhavet

EU-länderna måste samarbeta för att lyckas lösa krisen med de tusentals flyktingar som söker sig över Medelhavet till Europa. Finlands blivande regering försöker smita från sitt ansvar, anser SFP:s ordförande Carl Haglund. Försvarsminister och SFP:s ordförande Carl Haglund är kritisk till den blivande regeringens reaktion på förslaget om att alla EU-länder måste samarbeta för att lyckas lösa flyktingkrisen i Medelhavet.

BT - 15 feb 13 kl. 00:15

Inget försvar för så usel debatt

Riksdagens samsyn om hur Sverige ska försvaras blir otydlig när alla vill ta billiga poäng Rumänskt hästkött i lasagnen och svenska servitörer rasistmobbas i Norge. Och varg mitt inne i Skene! En hotfull omvärld går till anfall mot svenska slott och kojor.

SVT Debatt - 23 okt 13 kl. 17:11

Rosengårdsskolan misslyckas på grund av okunskap

SKOLPOLITIK Det kan vara svårt att vänja sig vid den svenska skolkulturen för personer födda utomlands. Många kan inte hantera att det är den låga disciplinen i Sverige och tappar därför all respekt för skolpersonal. Avsaknaden av förståelse för detta är en viktigt faktor till att det kan gå så illa för skolor som det gjort för Rosengårdsskolan.

YLE - 07 jan 14 kl. 18:00

Värdefrågor väckte debatt

Filosofen Hannes Nykänen och lokalpolitikern och samlingspartisten Linda Karhinen diskuterade värdefrågor utgående från en färsk Yle-enkät. Frågan om sociala understöd passiverar väckte det livligaste meningsutbytet i Aktuellt 17. Finländarna är starkt splittrade i många värdefrågor, enligt en ny enkät.

DI - 17 feb 12 kl. 16:04

Debatt: Nu måste S ta ansvar

Vissa anser att det är fel att sänka löner och skära i offentlig verksamhet i kris­länder som Grekland. Men de som anser att politiken är felaktig, måste tala om vem som annars ska betala. Frånvaron av ett svar på den frågan gör socialdemokratins kris i Europa allvarlig, skriver Gunnar Hökmark, Europaparlamentariker..

Kristianstadsbladet - 17 jun 13 kl. 09:00

Tunga vårdjobb skapar debatt

Foto: Tommy Svensson
S kritiserar hemtjänstpersonalens situation och kräver reformer. Men M svarar att Kristianstad är i ett pressat ekonomiskt läge.
Situationen oroar oppositionen.?

Pressen.se i Sociala medier

Pressen på facebook Nyhetspressen på Twitter

Liknande Nyheter

Bilder
Om oss

Pressen.se är en svensk nyhetsportal samt nyhetssökmotor som automatiskt hittar de mest omdiskuterade och aktuella nyheterna. Välkommen!

Kontakt

Vill du säga hej?

Reklam

Annonsera?Pressen.se besöks hundratusentals gånger per månad. Kontakta oss för mer information om hur du kan nå ut med ditt budskap.