ÖstersundsPosten > Nyheter

Thursday, 13 August, 16:01

ÖstersundsPosten - 31 jul 20 kl. 12:04

JUST NU: Förundersökningen gällande branden på Frösön nedlagdFörundersökning för den stora branden i ett flerfamiljshus på Frösön förra onsdagen har lagts ned....
Läs mer på ÖstersundsPosten
Läs mer om:
JUST NU, Frösön

Dela artikeln

0 delningar på Facebook.

Liknande nyheter

Taggar: JUSTNU , Förundersökningen, gällande, branden, Frösön, nedlagd
Länstidningen i Jämtland - 31 jul 20 kl. 12:04

JUST NU: Förundersökningen för branden på Frösön läggs ned

Förundersökning för den stora branden som skedde i ett flerfamiljshus på Frösön förra onsdagen....

ÖstersundsPosten - 31 jul 20 kl. 12:04

JUST NU: Förundersökningen för branden på Frösön läggs ned

Förundersökning för den stora branden som skedde i ett flerfamiljshus på Frösön förra onsdagen....

Cornucopia - 06 nov 15 kl. 11:11

Förundersökning om dataintrång nedlagd efter 1.5 år

Tidig morgon den 20:e april 2014 skedde ett dataintrång i bloggens officiella e-postkonto. Efter ca 1.5 år har nu polisen lagt ner förundersökningen.

Dagens PS - 27 mar 19 kl. 12:03

Razzia mot Swedbank – pågår just nu

Ekobrottsmyndigheten bekräftar uppgifterna om razzian mot storbankens huvudkontor i Sundbyberg. ”EBM kan bekräfta de medieuppgifter som gör gällande att ett tillslag pågår på Swedbank SWED A -6,8%s huvudkontor. Tillslaget genomförs av poliser från EBM:s Finansmarknadskammare på uppdrag av chefsåklagare Thomas Langrot med anledning av den pågående förundersökningen mot Swedbank”, skriver EBM på Twitter, uppger DI.

BT - 16 apr 14 kl. 16:31

Just nu: Anhållande hävt

Åklagare hävde i dag anhållandet av mannen som varit misstänkt för mordet på Distansgatan. I det preliminära beskedet från Rättsmedicinalverket anges att ingenting har framkommit som talar för att döden har orsakats av annan person. Förundersökningen fortsätter men i nuläget finns inte längre skäl att ha någon anhållen eller begära någon häktad.

Skånskan - 14 jun 18 kl. 05:00

Polisen: Inte säkert branden var anlagd

ESLÖV Polisen fortsätter utreda branden på gamla Karl-Oskarskolan som en misstänkt mordbrand. Men hittills har man inte kunnat slå fast att branden verkligen var anlagd.Polisen satte in en hel rad utredningsinsatser direkt efter den misstänkta mordbranden i maj, som ödelade stora delar av den före detta skolan på Repslagaregatan.

SmålandsPosten - 27 mar 19 kl. 11:52

Ekobrott: Polisrazzia på Swedbanks huvudkontor

Polisen från Ekobrottsmyndigheten genomför just nu en razzia på Swedbanks huvudkontor, skriver myndigheten på Twitter. Det handlar om den pågående förundersökningen gällande röjande av insiderinformation..

Kristianstadsbladet - 30 jul 14 kl. 07:00

Misstankar kring brand trappas ner

Misstankarna om att branden på Norups gård var anlagd har trappats ner. Under måndagen utfördes en teknisk undersökning, resultatet av den kommer först om några veckor.
Förundersökningarna angående bränderna i Knislinge fortsätter.

YLE - 02 dec 14 kl. 04:00

Dataintrång oftast för dyra att utreda

När din dator, ditt mejlkonto eller Facebookkonto hackas så kan du anmäla det till polisen, för att försöka ställa den som ligger bakom brottet till svars. Samtidigt som sådana här dataintrångsbrott har blivit allt vanligare så verkar ändå polisen kunna utreda en allt mindre del av dem ordentligt. Det visar Yle Nyheters granskning.

BT - 22 maj 13 kl. 16:59

Nya fynd av kroppsdelar i Boden

Nya fynd av kroppsdelar gjordes i Boden i dag i närheten av det hus där delar tidigare hittats. Polisen kan ännu inte säga om fynden härrör från den kvinna som saknas sedan den 4 maj.Den rättsmedicinska undersökningen av kroppsdelar som hittades i måndags kväll blev klar på onsdagsförmiddagen.

Pressen.se i Sociala medier

Pressen på facebook Nyhetspressen på Twitter

Liknande Nyheter

Bilder
Om oss

Pressen.se är en svensk nyhetsportal samt nyhetssökmotor som automatiskt hittar de mest omdiskuterade och aktuella nyheterna. Välkommen!

Kontakt

Vill du säga hej?

Reklam

Annonsera?Pressen.se besöks hundratusentals gånger per månad. Kontakta oss för mer information om hur du kan nå ut med ditt budskap.