PrivataAffärer > Ekonomi

Sunday, 09 August, 15:36

PrivataAffärer - 31 jul 20 kl. 11:49

Analytiker: Ta hem vinsten och vila på stranden istället”Efter att ha ridit med marknaden under de senaste månaderna kan det nu vara läge att ta en stund för reflektion och vila”, fortsätter han. De senaste månadernas positiva marknadsutveckling har enligt honom gjort att värderingarna på finansmarknader till stor del kommit tillbaka till nivåer från före krisen. ”När vi rör oss in i augusti finns det flera anledningar till att tro att det är lämpligt att anta en mer defensiv hållning”, framför investeringschefen. Det förbättrade risksentimentet sedan i våras har sammanfallit med kraftiga förbättringar i ekonomisk statistik som givit ”hopp om en V-formad återhämtning”. Med den senaste tidens accelerering av virusutbrottet i delar av USA och Europa riskerar initiativ för återöppningar att vändas om.
Läs mer på PrivataAffärer
Läs mer om:
USA, Europa, Mark Dowding, Bluebay

Dela artikeln

0 delningar på Facebook.

Liknande nyheter

Taggar: AnalytikerTa , hem, vinstenoch , vila, stranden, istället
DI - 16 jun 16 kl. 14:02

Analytiker: Läge ta hem vinsten i Lucara

Den senaste tidens uppvärdering av gruvbolaget Lucara Diamonds aktie har varit lite överdriven och det har blivit läge att börja ta hem vinsten..

Affärsvärlden - 12 maj 17 kl. 11:32

Analytiker: Läge ta hem vinsten i värmepumpbolaget

Värmepumpbolaget Nibe fortsätter att leverera starka resultat, men aktien har gått så bra att det nu är läge att ta hem vinsten eller åtminstone inte köpa på sig fler aktier..

DI - 22 maj 18 kl. 17:20

Ulf Petersson: Plocka hem vinsten i kursraketen

Det är dags att ta hem vinsten i ett av börsens mer intressanta småbolag. Samtidigt har guldglansen falnat för stjärnan bland it-konsulterna.     Di:s analytiker tittar närmare på fyra bolag som verkar inom superheta IoT – Internet of things, Sakernas internet.

Dagens PS - 30 nov 17 kl. 16:38

Glöm Oscar Properties – ta hem vinsten i Xspray

SvD Börsplus drar tillbaka köpreken. ”Precis som vi flaggat för”. Analyspublikationen SvD Börsplus slopar nu sin köprekommendation för bostadsutvecklaren Oscar Properties och rekommenderar sina läsare att plocka hem hela eller delar av vinsten i Xspray Pharma efter en stark utveckling sedan noteringen i början av hösten.

Dagens PS - 18 jun 18 kl. 07:01

Proffsen tar hem vinsten – hur gör du?

Börsveckan rekommenderar köp av H&M, New Wave och Global Gaming i den senaste utgåvan. Tidningen ger rådet avvakta för Sensys Gatso, Clas Ohlson, NCAB, Storytel och Byggmax samt lämnar säljråd för Inditex. Det är sista utgåvan innan sommaruppehållet.

DI - 10 jul 19 kl. 10:18

Efter succén – ta hem vinsten i börskrossarna

Våra köpråd gick hem. Börsens investeringsbolag har krossat börsen i år. Men i två av aktierna börjar värderingen se väl hög ut – det är läge att ta hem vinsten.

PrivataAffärer - 20 jan 14 kl. 08:09

Läge ta hem vinsten i fastighetsbolaget

Bostadsutvecklaren lever i den bästa av världar med låga räntor, höga priser och bostadsbrist. Men det är dags att ta hem vinsten i aktien....

DI - 20 jan 14 kl. 14:04

Dags att ta hem vinsten i JM

Vi ser visserligen inte en punkterad bostadsmarknad som särskilt trolig i år, men det vore trist om en fin kursresa i JM slutade med en smäll. Ta hem vinsten..

Sydsvenskan - 05 jun 14 kl. 21:00

Skåning tog hem vinsten i ”Köksmästarna”

Skåningen Daniel Müllern tog hem vinsten i tv-programmet "Köksmästarna" i Kanal 5 på torsdagskvällen.
Vinnarreceptet bestod bland annat av vitlöksstekt kungskrabba och kokt lamm i dill..

DI - 04 feb 15 kl. 14:07

Swedbank: Ta hem vinsten i Industrivärden

Industrivärden slog kursrekord på tisdagen, och inför fredagens rapport råder Swedbank aktieägarna att ta hem vinsten i investmentbolaget..

Affärsvärlden - 26 mar 15 kl. 14:21

Remium: Läge ta hem vinsten i klädbolaget

Remium menar att det finns en risk för att klädbolaget ska visa röda siffror igen och rådet blir därför att plock hem vinsten..

Pressen.se i Sociala medier

Pressen på facebook Nyhetspressen på Twitter

Liknande Nyheter

Bilder
Om oss

Pressen.se är en svensk nyhetsportal samt nyhetssökmotor som automatiskt hittar de mest omdiskuterade och aktuella nyheterna. Välkommen!

Kontakt

Vill du säga hej?

Reklam

Annonsera?Pressen.se besöks hundratusentals gånger per månad. Kontakta oss för mer information om hur du kan nå ut med ditt budskap.