Realtid > Ekonomi

Friday, 14 August, 06:59

Realtid - 31 jul 20 kl. 11:38

Norges Bank ska sälja valuta för 2 miljarder dagligenNorges Bank kommer att sälja valuta för statens räkning motsvarande 2 miljarder norska kronor varje dag i augusti..
Läs mer på Realtid
Läs mer om:
Bank

Dela artikeln

0 delningar på Facebook.

Liknande nyheter

Taggar: Norges, Bankska , sälja, valutaför 2 , miljarder, dagligen
Affärsvärlden - 30 sep 14 kl. 10:22

Norska kronan stärks efter besked från Norges Bank

Den norska kronan stärks under tisdagsförmiddagen, efter beskedet från Norges Bank att man ska sälja utländsk valuta till förmån för köp av norska kronor..

Realtid - 18 mar 20 kl. 08:50

Norges Bank ökar försäljning av valuta

Norges Bank ska från och med i dag öka de dagliga försäljningarna av valuta på uppdrag av staten från nuvarande 500 miljoner kronor till 1 600 miljoner kronor tillsvidare..

DI - 18 mar 20 kl. 08:25

Norges Bank ökar ökar valutaförsäljningen till 1.600 Mkr

Norges Bank ska från och med i dag, onsdag, öka de dagliga försäljningarna av valuta på uppdrag av staten från nuvarande 500 miljoner….

YLE - 28 jun 16 kl. 17:26

Dags att sälja bort gamla kronor - snart är det för sent

Om du har gamla svenska kronor hemma i skrivbordslådan är det dags att spendera eller sälja dem. Flera sedlar blir ogiltiga vid månadsskiftet och i Finland måste de senast bytas ut inom juli månad. De svenska kronorna byter utseende.

DI - 30 maj 16 kl. 15:26

Riksgälden köper produkt från Danske bank

Danske Bank har sålt in en ny produkt, som hjälper kunder att netta transaktioner i utländsk valuta, till den svenska regeringen. Nu försöker banken också sälja produkten till stora företag, skriver Bloomberg News..

DI - 29 nov 17 kl. 07:01

Bank of England: Bitcoin är ingen valuta

Bitcoin är inte en valuta i traditionell bemärkelse eftersom den inte backas upp av en centralbank, den är mer som en råvara. Det sade Jon Cunliffe, vicechef vid Bank of England, i en radiointervju på onsdagen, enligt Bloomberg News..

DI - 17 mar 20 kl. 17:59

Norges krona backar med besked – svagaste nivån mot svenska sedan 90-talet

Norges krona rasar efter en svag jobbsiffra. Virusoro och raset i oljan slår hårt mot den norska arbetsmarknaden – och grannlandets valuta….

BT - 10 okt 11 kl. 13:05

Bank varnar för miljardförlust

Österrikiska Erste Group Bank varnade i dag för att det kan bli en nettoförlust på 800 miljoner euro i år och för att det kan bli aktuellt att ställa in utdelningen för 2011 till följd av stora förluster i Ungern och i kölvattnet på eurozonens skuldkris.
Beskedet fick Erste-aktien att rasa med drygt 13 procent på börsen i Wien.
Före vinstvarningen hade analytiker i snitt räknat med en årsvinst på 967 miljoner euro och en utdelning på 0:70 euro per aktie.

SvD - 24 aug 16 kl. 06:59

Fyra storbanker ska ta fram ny digital valuta

UBS, Deutsche Bank, Santander och BNY Mellon har gjort gemensam sak av att ta fram en ny digital valuta, skriver Financial Times..

PrivataAffärer - 14 feb 19 kl. 13:45

JP Morgan skapar egen digital valuta

Det innebär att endast en mycket liten del av bankens totala andel transaktioner kommer genomföras via så kallad blockkedjeteknik. Det är dock det första initiativet att tas i bruk av en större amerikansk bank. Sambandet är särskilt uppseendeväckande, med tanke på att bankens vd Jamie Dimon har kritiserat handel med världens mest kända kryptovaluta, bitcoin, och kallat det för ”ett bedrägeri”.

Pressen.se i Sociala medier

Pressen på facebook Nyhetspressen på Twitter

Liknande Nyheter

Bilder
Om oss

Pressen.se är en svensk nyhetsportal samt nyhetssökmotor som automatiskt hittar de mest omdiskuterade och aktuella nyheterna. Välkommen!

Kontakt

Vill du säga hej?

Reklam

Annonsera?Pressen.se besöks hundratusentals gånger per månad. Kontakta oss för mer information om hur du kan nå ut med ditt budskap.