Vestmanlands Läns Tidning > Nyheter

Saturday, 15 August, 14:55

Vestmanlands Läns Tidning - 31 jul 20 kl. 10:32

Debatt: L: Folkökning är inget självändamål – men livskvalitet är detUnder hela 2020 har det förekommit artiklar i VLT med kritik mot att "ledande politiker", som det....
Läs mer på Vestmanlands Läns Tidning
Läs mer om:
VLT

Dela artikeln

0 delningar på Facebook.

Liknande nyheter

Taggar: DebattL , Folkökningär , inget, självändamålmen , livskvalitetär det
SmålandsPosten - 22 apr 14 kl. 00:30

Samhällskydd är inte rättsväsendets ändamål

Rättsväsendets ändamål är att skipa rättvisa. Det krävs bara några minuters reflektion för att inse detta. Ett rättsväsende som inte skipar rättvisa är ett rättsväsende som fallerat.

YA - 03 sep 14 kl. 06:30

Intensiv debatt om kommunens ägande

Foto: Sprisse Nilsson
Att sälja ut eller inte sälja ut delar av kommunala bolaget Skurupshems bostadsbestånd – det var frågan som dominerade tisdagskvällens politikerdebatt i Folkets hus.
Debatten om bostadsfrågan i Skurup fick en rivstart. Omedelbart efter att de nio kommunpolitikerna, samtliga män, fått presentera sig bad moderatorn och journalisten Teddy Landén alla att tackla elefanten mitt i rummet.

Skånskan - 15 okt 15 kl. 09:37

Lång debatt om färdtjänstresor

SVEDALA Som väntat gick inte två förslag till taxehöjningar igenom när kommunfullmäktige tog upp dem till beslut på onsdagskvällen. S, SD, MP och V vann omröstningarna med 26-19. Förslagen gick igenom i socialnämnden men röstades ner i kommunstyrelsen eftersom Socialdemokraterna och flera andra partier ändrade ståndpunkt där.

Cornucopia - 16 apr 19 kl. 14:07

Inget mirakel i Notre Dame

Med risk för livet, genom hårt arbete och en väldimensionerad, vältränad och välövad räddningstjänst med tillräckliga anslag och utrustning, så släcktes gårdagens medialt uppmärksammade vindsbrand på den gamla katedralen Notre Dame Paris. Det handlar inte om något mirakel, utan om hårt mänskligt arbete, som räddade detta monument över människans hårda arbete.
Notre Dame Paris inringad på bilden ovan.

Cornucopia - 11 apr 18 kl. 15:24

Västerås: "Blir vi 200 000 flyttar jag till Enköping"

"Blir vi tvåhundratusen flyttar jag till Enköping. Det är trafikkaos i Västerås i rusningstid redan nu." - Taxichaufför i Västerås till bloggarenVästerås och Mälardalen med Örebro och Eskilstuna visar upp helt andra demografiska tillväxtsiffror än Stockholm, Göteborg och Malmö.

YLE - 19 maj 17 kl. 03:55

”Jussi har starkare åsikter, det är honom vi behöver”

Med tre veckor kvar till Sannfinländarnas partikongress är det mycket jämnt mellan förhandsfavoriterna Sampo Terho och Jussi Halla-aho. Marika Sorja från Helsingfors hoppas att Halla-aho vinner. - Jag har inget emot Sampo Terho, han är fiffig och jag kommer bra överens med honom.

SVT Debatt - 05 sep 13 kl. 05:31

Polisen behandlar Hells Angels värre än papperslösa

MC-KLUBBAR Polisen trakasserar bikers från landets mc-klubbar utan anledning. Kontrollerna saknar lagstöd ? och liknar dem av personer med ”utländskt utseende”, som fick stor kritik i våras.

SVT Debatt - 20 feb 14 kl. 14:49

Attefall: S sätter P för ökat bostadsbyggande

BOSTÄDER Socialdemokraternas bostadspolitiska verktygslåda är i praktiken tom – förutom på subventioner. Om de vinner valet kommer byggandet av hyreslägenheter att stanna av helt. I dag skrev Socialdemokraternas bostadspolitiska talesperson Veronica Palm en debattartikel om bostadspolitiken, och i kväll möts vi i SVT Debatt.

SVT Debatt - 12 dec 13 kl. 06:00

Ställ krav på skolorna för bättre idrottslektioner

SKOLAN Allt färre skolor har tillgång till egna idrottshallar – i stället hyr de gympalokaler som ofta är undermåliga. Det visar en stor undersökning av idrottslärare, som presenteras i dag. Alla elever ska ha samma möjligheter att nå målen i idrottsämnet, men till följd av de dåliga förutsättningarna ser det inte ut så.

SVT Debatt - 08 dec 13 kl. 12:35

Birro är inte feminismens fiende – hans ideologi är

FEMINISM Jag håller med Linnéa Bruno om att Marcus Birro i sig inte är en fiende till feminismen. Däremot är hans ideologi det, och att Birro ska få utrymme att diktera villkor för hur en feministisk kamp ska bedrivas är löjligt. Att ”vi” försöker ”vinna över” den klassiska kränkta heterosexuella vita mannen är inget annat än slöseri med kraft och dyrbar tid, skriver Ida Ali-Lindqvist, i en replik till Linnéa Bruno.

Pressen.se i Sociala medier

Pressen på facebook Nyhetspressen på Twitter

Liknande Nyheter

Bilder


Prenumerera på nyheter (RSS)

RSS är ett enklare sätt att följa nyheterna. Nyheterna laddas automatiskt ner till din nyhetsläsare och du behöver inte gå in på Pressen.se.

Du får gärna publicera eller länka till RSS-flödet på din blogg eller hemsida.?>


Om oss

Pressen.se är en svensk nyhetsportal samt nyhetssökmotor som automatiskt hittar de mest omdiskuterade och aktuella nyheterna. Välkommen!

Kontakt

Vill du säga hej?

Reklam

Annonsera?Pressen.se besöks hundratusentals gånger per månad. Kontakta oss för mer information om hur du kan nå ut med ditt budskap.