Vestmanlands Läns Tidning > Nyheter

Sunday, 09 August, 16:34

Vestmanlands Läns Tidning - 31 jul 20 kl. 10:03

Sex år sedan branden bröt ut – se VLT:s bilder från katastrofenI dag är det sex år sedan den stora branden i Västmanland bröt ut – den största i Sverige sedan....
Läs mer på Vestmanlands Läns Tidning
Läs mer om:
VLT, Västmanland, Sverige

Dela artikeln

0 delningar på Facebook.

Liknande nyheter

Taggar: Sex, årsedan , brandenbröt ut se , VLT:s, bilder, från katastrofen
Kristianstadsbladet - 05 aug 14 kl. 15:15

Branden fortsätter sprida sig

Foto:TT
Räddningstjänsten förbereder sig nu för att skogsbranden i Västmanland sprider sig norrut under eftermiddagen. - Branden riskerar att sprida sig upp till södra Norberg framåt kvällen, säger räddningsstabens pressinformatör Fredrik Eriksson.
Branden är fortfarande inte under kontroll, säger landshövdingen Ingemar Skogö på en pressträff.

Nyheter 24 - 10 feb 14 kl. 10:49

Greps under sex med prostituerad – friasFriades av nämndemännen

STOCKHOLM. Den 34-årige mannen fångades med byxorna nere, samtidigt som han hade sex med en av polisen välkänd prostituerad. Trots det frias han nu av Stockholms tingsrätt – eftersom att ett av polisvittnena inte var på plats under rättegången, skriver VLT.

Vestmanlands Läns Tidning - 26 maj 20 kl. 16:51

VLT AVSLÖJAR: Branden startade i anslutning till efterlyst kriminell ledares lokal

Ett tiotal företag hade sina verksamheter i det nedbrunna industrihotellet på Gjutjärnsgatan. VLT....

Nyheter 24 - 22 jan 14 kl. 09:41

Åttaåring räddade sex familjemedlemmar – dog när han försökte hjälpa ytterligare två15-åring offrade sitt liv – räddade skola från självmordsbombare

PENFIELD. 8-årige Tyler J. Doohan var ledig från skolan på måndagen och frågade sin mamma om han inte kunde få sova hemma hos sin morfar.

Skånskan - 08 maj 18 kl. 12:19

Sex anhölls efter larm om människorov

HÖÖR/HÄNNINGE Sex personer satt på tisdagen anhållna efter ett polistillslag i samband med larm om en brand och en misshandel i Hänninge utanför Höör på måndagskvällen och en påföljande dramatisk biljakt i Norra Skåne. En kvinna i 30-årsåldern fördes till sjukhus och polisen utreder nu om de sex personerna fört dit henne och hållit kvar henne mot hennes vilja som hon berättade.Polisen fick larm om misshandeln i Hänninge vid 19-tiden på måndagen.

YLE - 25 jul 14 kl. 06:05

Branden på Stora Robertsgatan förstörde sex bostäder

Sex bostäder totalförstördes och i tio drabbades av rök- och vattenskador i branden på Stora Robertsgatan. Ingen skadades men flera evakuerads under gårdagen. Igår började ett innertak brinna på hus nummer 33 på Stora Robertsgatan i stadsdelen Rödbergen i Helsingfors.

YLE - 25 jul 14 kl. 06:05

Branden på Stora Robertsgatan totalförstörde sex bostäder

Sex bostäder totalförstördes och i tio drabbades av rök- och vattenskador i branden på Stora Robertsgatan. Ingen skadades men flera evakuerads under gårdagen. Igår började ett innertak brinna på hus nummer 33 på Stora Robertsgatan i stadsdelen Rödbergen i Helsingfors.

Nyhetskanalen - 08 apr 12 kl. 15:26

Minst sex döda i stugbrand utanför Tidaholm

Polisen har hittat kvarlevor från minst sex personer i resterna av ett nedbrunnet fritidshus söder om Tidaholm, uppger P4 Skaraborg. - Vi har inte identifierat dem. Men det är sex personer som vi hittat kvarlevor från, säger Joakim Hansson, biträdande vakthavande befäl hos polisen i Västra Götaland, till SR P4 Skaraborg.

Nyhetskanalen - 08 apr 12 kl. 15:26

Minst sex döda i brand utanför Tidaholm

Polisen har hittat kvarlevor från minst sex personer i resterna av ett nedbrunnet fritidshus söder om Tidaholm i Västra Götaland, uppger P4 Skaraborg. - Vi har inte identifierat dem. Men det är sex personer som vi hittat kvarlevor från, säger Joakim Hansson, biträdande vakthavande befäl hos polisen i Västra Götaland, till SR P4 Skaraborg.

BT - 08 apr 12 kl. 20:53

Sex döda i Tidaholmsbrand

Kvarlevor från sex kroppar har hittats efter branden i Tidaholm. Polisen i Västra Götaland bekräftar för TT att sex personer omkom i Tidaholmsbranden. Samtliga var danska medborgare och två av dem var barn.

Pressen.se i Sociala medier

Pressen på facebook Nyhetspressen på Twitter

Liknande Nyheter

Bilder


Prenumerera på nyheter (RSS)

RSS är ett enklare sätt att följa nyheterna. Nyheterna laddas automatiskt ner till din nyhetsläsare och du behöver inte gå in på Pressen.se.

Du får gärna publicera eller länka till RSS-flödet på din blogg eller hemsida.?>


Om oss

Pressen.se är en svensk nyhetsportal samt nyhetssökmotor som automatiskt hittar de mest omdiskuterade och aktuella nyheterna. Välkommen!

Kontakt

Vill du säga hej?

Reklam

Annonsera?Pressen.se besöks hundratusentals gånger per månad. Kontakta oss för mer information om hur du kan nå ut med ditt budskap.