GlobeNewswire > Ekonomi

Tuesday, 11 August, 14:57

GlobeNewswire - 31 jul 20 kl. 10:00

Nytt antal röster och utestående aktierBolaget har en skyldighet enligt lag att offentliggöra uppgifter om en förändring i totala antalet aktier eller röster i bolaget.
Vid årsstämman 2011 infördes ett omvandlingsförbehåll i Industrivärdens bolagsordning. Aktieägare har rätt att när som helst begära omvandling av A-aktier till C-aktier. Under juli månad 2020 har omvandling skett av 6 050 A-aktier till C-aktier.
Efter omvandlingen uppgår antalet röster i bolaget till 283 921 593.
Läs mer på GlobeNewswire
Läs mer om:
Industrivärdens, INDUSTRIVÄRDEN, Sivall, AB Industrivärden, Sverker Sivalls, CET

Dela artikeln

0 delningar på Facebook.

Liknande nyheter

Taggar: Nyttantal , rösteroch , utestående, aktier
DI - 01 okt 18 kl. 09:00

Fastator utvärderar refinansiering av utestående obligationsfinansiering

I syfte med att supportera Fastators strategi om att etablera och initialt driva förvaltande fastighetsbolag där man ser goda tillväxtmöjligheter så avser Fastator att se över sin befintliga finansieringsstruktur. Fastator har därför mandaterat Pareto Securities AB och Swedbank AB (publ) för att undersöka möjligheterna att refinansiera bolagets utestående obligationsfinansiering med ett nytt obligationslån till marknadsmässiga villkor under hösten..

DI - 14 jun 19 kl. 14:57

Krisande klädkedjan ska återköpa fler aktier efter kursraset

Styrelsen i amerikanska klädkedjan Abercrombie & Fitch har godkänt ett nytt återköpsprogram på upp emot 5 miljoner aktier. Det innebär att bolaget tillsammans med tidigare bemyndiganden kan återköpa cirka 7,6 miljoner aktier, motsvarande 10 procent av de utestående aktierna..

PrivataAffärer - 20 dec 19 kl. 11:23

Hernhag: Fem svenska favoritutdelare 2020

Capo: Hej Marcus, vilka är dina tre till fem bästa svenska aktier avseende direktavkastning och förväntad värdestegring under 2020? Tack på förhand och God Jul!
Marcus: Hej!

Ekonomistas - 24 apr 19 kl. 07:00

Sverige är inte Danmark – prisfall på 40% kan krävas för att amorteringskraven inte ska utestänga unga

Erfarenheterna från Danmark av att avskaffa amorteringskraven har okritiskt tolkats som att unga inte skulle utestängas av amorteringskraven i Sverige. I Danmark hade alla bolån amorteringskrav före 2003. Detta år infördes amorteringsfria lån, som snabbt blev mycket populära bland alla bolånetagare, särskilt bland unga, låginkomsttagare och pensionärer.

DI - 08 okt 15 kl. 10:30

AutoZone lanserar ännu ett återköpsprogram

Bilåterförsäljaren AutoZones styrelse har godkänt ett nytt återköpsprogram på upp till 750 miljoner dollar. Den nuvarande kursnivån möjliggör återköp på upp till mer än 3 procent av det totala antalet utestående aktier, enligt ett pressmeddelande..

YLE - 14 jun 17 kl. 16:19

Nytt alternativ fick 64 procent av Sannfinländska riksdagsgruppens röster

När Nytt alternativ lämnar den Sannfinländska riksdagsgruppen tar de också med sig lejonparten av de sannfinländska rösterna. Det är omöjligt att veta hur de som röstade på Sannfinländarna skulle ha röstat i rådande läge. Med det sagt kan man konstatera att det är många av partiets röstkungar och -drottningar som nu har lämnat partiets riksdagsgrupp.

DI - 01 dec 17 kl. 16:10

Nytt antal röster i Beijer Alma AB

Antalet röster i Beijer Alma AB har under november månad förändrats till följd av omvandlingar av sammanlagt 5 000 A-aktier till 5 000 B-aktier. Omvandlingen har skett med stöd av den möjlighet för A-aktieägare att begära omvandling av A-aktier till B-aktier som infördes i bolagsordningen vid årsstämman 2015..

DI - 04 jan 19 kl. 10:15

Nytt antal röster i Beijer Alma AB

Antalet röster i Beijer Alma AB har under november månad förändrats till följd av omvandlingar av sammanlagt 5 000 A-aktier till 5 000 B-aktier. Omvandlingen har skett med stöd av den möjlighet för A-aktieägare att begära omvandling av A-aktier till B-aktier som infördes i bolagsordningen vid årsstämman 2015..

DI - 31 jul 19 kl. 09:00

Nytt antal röster i Beijer Alma AB

Antalet röster i Beijer Alma AB har under juli månad förändrats till följd av omvandlingar av sammanlagt 5 000 A-aktier till 5 000 B-aktier. Omvandlingen har skett med stöd av den möjlighet för A-aktieägare att begära omvandling av A-aktier till B-aktier som infördes i bolagsordningen vid årsstämman 2015..

Realtid - 29 dec 17 kl. 08:07

Nytt antal röster i Bonava efter omvandling

Antalet aktier och röster i Bonava har förändrats till följd av omvandlingar av sammanlagt 22.102 A-aktier till sammanlagt 22.102 B-aktier..

Pressen.se i Sociala medier

Pressen på facebook Nyhetspressen på Twitter

Liknande Nyheter

Bilder
Om oss

Pressen.se är en svensk nyhetsportal samt nyhetssökmotor som automatiskt hittar de mest omdiskuterade och aktuella nyheterna. Välkommen!

Kontakt

Vill du säga hej?

Reklam

Annonsera?Pressen.se besöks hundratusentals gånger per månad. Kontakta oss för mer information om hur du kan nå ut med ditt budskap.