Expressen > Nyheter

Saturday, 15 August, 00:40

Expressen - 31 jul 20 kl. 09:15

Nu faller domen i massivt knarkmålSedan förra året har 15 personer stått åtalade för grova narkotikabrott och knarksmuggling i 100-miljonersklassen.Flera av dem har kopplingar till den nigerianska maffiaorganisationen Black Axe, som beskrivs som en dödskult som mördar och använder sig av svart magi.I dag faller domen i Göteborgs tingsrätt..
Läs mer på Expressen
Läs mer om:
Black Axe, Göteborgs

Dela artikeln

0 delningar på Facebook.

Liknande nyheter

Taggar: Nu faller, domeni , massivt, knarkmål
Expressen - 12 jul 18 kl. 10:34

Massivt vapenfynd – nu faller domen

När polisen gjorde ett tillslag mot en företagslokal hittades tio licenspliktiga skjutvapen, varav två helautomatiska och 227 tillhörande patroner.Dessutom hittades handgranater i vad som är ett av de större tillslagen någonsin i Göteborg.I juni åtalades två män för synnerligen grovt vapenbrott – och under torsdagen faller domen..

Expressen - 26 apr 12 kl. 10:51

I dag faller domen mot diktatorn Taylor

Massmord, våldtäkter, stympningar och användning av barnsoldater. Det är några brott som Liberias förre diktator Charles Taylor har på sitt samvete, efter inbördeskriget i Sierra Leone mellan 1991 och 2002. I dag, efter en nio års lång rättsprocess, faller domen mot ex-diktatorn, som är åtalad för brott mot mänskligheten och krigsbrott..

Expressen - 04 jun 12 kl. 06:40

Idag faller domen i danska terrormålet

KÖPENHAMN. I dag faller domen i domstolen i danska Glostrup mot de fyra män som misstänks ha planerat en terrorattack mot Jyllands-Postens redaktion i december 2010..

Expressen - 17 aug 12 kl. 08:24

I dag faller domen mot Pussy Riot i Ryssland

I dag klockan 13.00 faller domen mot Pussy Riot. Åklagaren har yrkat på tre års fängelse för de feministiska punkarna som fått stor internationellt stöd, bland annat från Madonna och Paul McCartney..

Expressen - 23 okt 12 kl. 09:18

I dag faller domen mot t-banemannen

När Johnny, 38, ramlade ner på spåret och slogs medvetslös såg tjuven sin chans. Han klättrade ner och stal från Johnny - sedan lämnade han honom på spåret. I dag faller domen mot mannen, som har erkänt brottet..

Expressen - 25 apr 13 kl. 10:06

I dag faller domen för mordet på Friisgatan

Özkan Ahmet, 60, slog sin 52-åriga ex-sambo med en stekpanna och högg sedan ihjäl henne med kniv och skruvmejsel i parets före detta hem på Friisgatan i Malmö. I dag faller domen i Malmö tingsrätt..

GT - 28 aug 13 kl. 07:45

Erkänt dubbelmordet ? idag faller domen

Ett par i 65-årsåldern hittades mördade i sitt hem på Hisingen i Göteborg i början på maj. I dag faller domen i Göteborgs tingsrätt där en 44-årig man har erkänt dubbelmordet..

Computer Sweden - 25 sep 13 kl. 03:48

I dag faller domen mot Svartholm Warg


Klockan elva faller domen i Svea Hovrätt i det som kallats Sveriges största hackarrättegång. Vi har sammanfattat hela historien i en tidslinje..

GöteborgsPosten - 28 feb 14 kl. 05:00

I dag faller domen mot Marinas ex-sambo

I sommar är det fyra år sedan deras dotter Marina Johansson mördades. I dag faller domen mot hennes ex-sambo. – Nu kan vi sätta punkt.

Corren - 08 maj 14 kl. 08:40

I dag faller domen

Livstid eller ett tidsbestämt straff? I dag faller domen mot 34-åringen som åtalats för dubbelmordet i Ljungsbro för ett halvår sedan..Om oss

Pressen.se är en svensk nyhetsportal samt nyhetssökmotor som automatiskt hittar de mest omdiskuterade och aktuella nyheterna. Välkommen!

Kontakt

Vill du säga hej?

Reklam

Annonsera?Pressen.se besöks hundratusentals gånger per månad. Kontakta oss för mer information om hur du kan nå ut med ditt budskap.