UNT > Lokalt

Friday, 07 August, 17:26

UNT - 31 jul 20 kl. 09:18

19 unga lurade äldre man på en miljonEn grupp på 19 unga personer åtalas för penningtvättsbrott efter att ha vilselett en man att överföra en summa på nästan en miljon kronor..
Läs mer på UNT

Dela artikeln

0 delningar på Facebook.

Liknande nyheter

Taggar: 19 unga, lurade, äldreman på en , miljon
Jönköpingsnytt - 03 aug 17 kl. 18:38

Lurade äldre - bluffläkare gripen

I januari månad gick polisen ut med en varning för en bluffande läkare som lurade äldre på pengar. Nu har mannen gripits..

NT - 03 jan 19 kl. 11:30

Lurade äldre på miljoner

Valdemarsviksbon var delaktig i en liga som lurade äldre människor på miljonbelopp..

Kristianstadsbladet - 15 jan 20 kl. 05:00

Falska poliser lurade äldre kvinnor i månader – nu har de fått sina straff

De falska poliserna lurade äldre kvinnor i Skåne på stora belopp och visade i några fall särskild hänsynslöshet, enligt tingsrätten. Ändå blev det milda domar; båda fick villkorlig dom av en enig tingsrätt. .

News55 - 14 maj 20 kl. 10:26

Falska poliser lurade äldre kvinnor – åtalas

Männen misstänks för att i telefonsamtal ha utgett sig för att vara poliser och på så sätt övertalat brottsoffren att lämna sig ifrån koder och värdesaker. En kvinna har förlorat 40 000 kronor, skriver Skånska Dagbladet. Brotten har skett på orter i Skåne, Blekinge och Halland.

Kristianstadsbladet - 10 jun 14 kl. 06:37

S-politik missgynnar både unga och äldre

Foto: Pernilla Wahlman / TT
Jobb och pensioner går hand i hand. Om Socialdemokraterna höjer arbetsgivaravgiften för unga blir det svårare att anställa. Färre i sysselsättning ger sämre pensioner, skriver sju M-politiker.

Trelleborgs Allehanda - 18 jun 13 kl. 09:00

S vill satsa på unga och äldre

Näringslivet. 500 sommarjobb. 50-procentig ökning av föreningsstödet.

Kristianstadsbladet - 15 apr 13 kl. 12:17

Lurade äldre på en kvarts miljon


En 21-årig kvinna, som misstänks ha lurat av pensionärer en kvarts miljon kronor vid uttagsautomater, åtalades på måndagen i Göteborg. Kvinnan ska ha distraherat de äldre vid automaten och tryckt på förvalsknappen för 5 000 kronor när de höll på med koden, rapporterar TV4 Nyheterna Göteborg.Sedan lade hon beslag på pengarna.

NSD - 15 apr 13 kl. 12:17

Lurade äldre på en kvarts miljon

En 21-årig kvinna, som misstänks ha lurat av pensionärer en kvarts miljon kronor vid uttagsautomater, åtalades på måndagen i Göteborg. Kvinnan ska ha distraherat de äldre vid automaten och tryckt på förvalsknappen för 5 000 kronor när de höll på med koden, rapporterar TV4 Nyheterna Göteborg..

Skånskan - 31 okt 19 kl. 15:11

Fängelse för trio som lurade äldre

Malmö Två år och åtta månaders fängelse blev domen för en 22-årig kvinna och hennes 26-årige kumpan som stod åtalade för att ha lurat äldre på miljonbelopp genom telefonbedrägerier, så kallas vishing.
En 20-årig kvinna döms till ett år och tio månaders fängelse för sin inblandning.Tre unga män som också stod åtalade för olika grad av inblandning frias däremot av Malmö tingsrätt.

Nyhetskanalen - 24 okt 12 kl. 11:23

Falska barnbarn lurade äldre - får fängelse

Två män från Stockholm som åtalats för en lång serie bedrägerier mot äldre döms båda till fängelse i tre år och tio månader. Männen, som sade sig vara de äldres barnbarn, kom över runt en miljon kronor i kontanter.De båda, 47 och 45 år, fälls av Hudiksvalls tingsrätt för grovt bedrägeri och försök till grovt bedrägeri.

Pressen.se i Sociala medier

Pressen på facebook Nyhetspressen på Twitter

Liknande Nyheter

Bilder
Om oss

Pressen.se är en svensk nyhetsportal samt nyhetssökmotor som automatiskt hittar de mest omdiskuterade och aktuella nyheterna. Välkommen!

Kontakt

Vill du säga hej?

Reklam

Annonsera?Pressen.se besöks hundratusentals gånger per månad. Kontakta oss för mer information om hur du kan nå ut med ditt budskap.