GöteborgsPosten > Nyheter

Friday, 14 August, 02:29

GöteborgsPosten - 30 jul 20 kl. 19:22

AF kan polisanmälas efter olaglig spelannonsArbetsförmedlingen överväger att polisanmäla sig självt efter att arbetsannonser funnits på myndighetens platsbank till olagliga spelbolag, rapporterar.
Läs mer på GöteborgsPosten

Dela artikeln

0 delningar på Facebook.

Liknande nyheter

Taggar: AF kan polisanmälasefter , olaglig, spelannons
Sydöstran - 11 jan 18 kl. 11:20

Kravet: Alla brott i skolan ska polisanmälas

Moderaterna i Karlskrona kräver att alla brott som förekommer i skolan ska polisanmälas. De vill att kommunen ska ha tydliga riktlinjerna kring polisanmälningar..

NSD - 01 okt 12 kl. 18:21

Quickutredare kan polisanmälas

Quick-utredaren Seppo Penttinen krävde information av mördade norska flickan Therese Johannesens mamma för en privat granskning. Nu riskerar han att polisanmälas i Norge. - Han har överträtt sina befogenheter, säger kriminologiprofessor Leif GW Persson till Expressen..

Sydsvenskan - 10 feb 13 kl. 08:46

Findus kan polisanmälas

Findus kan polisanmälas efter skandalen med hästkött i lasagnen.
På måndag håller Livsmedelsverket ett möte för att diskutera hur köttfusket ska stoppas.
.

YA - 11 jan 14 kl. 15:19

Falskt larm om vattenläcka kan polisanmälas

Systembolagets mejlkonto kapades och ett falskt pressmeddelande om en vattenläcka på Systembolaget i Ystad skickades ut på lördagen.
– Vi har inte skickat ut meddelandet själva. Därför undersöker våra IT-tekniker just nu hur mejlet kunnat sändas ut från vårt konto, säger Lennart Agén, presschef på Systembolaget.

Jönköpingsnytt - 10 feb 17 kl. 21:03

Kan polisanmälas efter dokumentfusk

Ekonomiska föreningen Racketcentrum förfalskade dokument för att komma åt anläggningsbidrag, nu kan föreningen komma att polisanmälas..

Kristianstadsbladet - 12 sep 17 kl. 00:01

SD vill att felaktig ålder ska polisanmälas

SD vill att asylsökande som uppgett fel ålder ska polisanmälas per automatik. Det framgår i en motion till fullmäktige..

Kristianstadsbladet - 13 nov 17 kl. 00:01

Asylsökande som ljuger ska polisanmälas

Asylsökande som ljugit om sin ålder ska polisanmälas av Bromölla kommun. Det är förslaget som skickas till kommunfullmäktige och som SD, AltBr och M ställer sig bakom..

Blekinge Läns tidning - 10 jan 18 kl. 16:38

Kommunen: ”Alla brott ska polisanmälas”

Enligt förvaltningschef Göran Palmér ska alla brott som begås i skolan polisanmälas. Men han vet inte om det finns några skriftliga riktlinjer om hur skolorna ska agera..

Blekinge Läns tidning - 11 jan 18 kl. 16:40

Svåra gränsdragningar om vad som ska polisanmälas

Många skolor tycker att det är svårt att avgöra om en händelse ska polisanmälas eller om skolans egna åtgärder är tillräckliga. – Jag tror att det behövs mer kunskap i frågan, säger rektor Martin Andersson..

Expressen - 09 feb 18 kl. 13:08

Kastas ut: "Ska polisanmälas"

PYEONGCHANG. Samtidigt som Sveriges fanbärare Niklas Edin tågade in med den svenska flaggan på OS-arenan genomfördes en kupp på läktaren.Två personer utklädda till USA:s president Donald Trump och Nordkoreas ledare Kim Jong-un skapade stort rabalder.

GT - 05 okt 18 kl. 08:31

Beskedet: Henrik Munck (-) kommer polisanmälas

Den politiske vilden i Trafiknämnden i Göteborg, Henrik Munck, kommer polisanmälas.
Det beskedet ger trafikdirektören Stefan Eglinger nu på morgonen.Det var i fredags i förra veckan som GT kunde avslöja att Henrik Munck (-) enligt minnesanteckningar från ett möte med nämndens presidium skulle ha efterforskat källor – ett grundlagsbrott.Om oss

Pressen.se är en svensk nyhetsportal samt nyhetssökmotor som automatiskt hittar de mest omdiskuterade och aktuella nyheterna. Välkommen!

Kontakt

Vill du säga hej?

Reklam

Annonsera?Pressen.se besöks hundratusentals gånger per månad. Kontakta oss för mer information om hur du kan nå ut med ditt budskap.