SVT > Inrikes

Sunday, 09 August, 13:39

SVT - 31 jul 20 kl. 09:07

Norges Folkhälsomyndighet: Därför dör färre här än i SverigeDet är sex månader sedan det första bekräftade fallet av covid-19 i Sverige. Line Vold, chef för smittskydd och beredskap på norska Folkhelseinstitutet, gästade SVT:s Morgonstudion för att svara på varför utvecklingen sett så annorlunda ut i vårt östra grannland. – Det är svårt att se och för tidigt att dra några slutsatser kring det. Sedan är det svårt att se vad som har gjort att Sverige har så höga dödstal, säger hon..
Läs mer på SVT
Läs mer om:
Folkhälsomyndighet, Sverige, Vold, Folkhelseinstitutet, SVT, Morgonstudion

Dela artikeln

0 delningar på Facebook.

Liknande nyheter

Taggar: Norges, FolkhälsomyndighetDärför , dör, färrehär , äni , Sverige
Dagens Medicin - 15 maj 20 kl. 10:00

”En tappad folkhälsoboll kan ge bistert eftersnack”

Vi har en folkhälsomyndighet i Etiopien också. I den epidemiologiska bulletinen kunde jag förra veckan läsa att 26 kvinnor dött i barnsäng, att mässling tog två liv och att det finns kolera i tre regioner utan kända dödsfall. Vi följer spänt de dagliga covid-19-rapporterna och efter färre än 30....

Expressen - 22 apr 20 kl. 06:03

Varningen: Kan bli ännu värre i vinter

Coronaviruset har slagit hårt mot USA – över 800 000 smittade och 45 000 döda.Nu tror landets folkhälsomyndighet att andra vågen blir värre.– När jag säger det här till människor, de förstår inte vad jag menar, säger Robert Redfield, direktör på Centers for Disease Control and Prevention..Om oss

Pressen.se är en svensk nyhetsportal samt nyhetssökmotor som automatiskt hittar de mest omdiskuterade och aktuella nyheterna. Välkommen!

Kontakt

Vill du säga hej?

Reklam

Annonsera?Pressen.se besöks hundratusentals gånger per månad. Kontakta oss för mer information om hur du kan nå ut med ditt budskap.