SR > Nyheter

Thursday, 13 August, 07:44

SR - 31 jul 20 kl. 09:02

Flybolaget KLM varslar 5 000 anställdaDet nederländska flygbolaget KLM minskar med omkring 5 000 tjänster på grund av ovissheten kring coronapandemin, meddelar bolaget..
Läs mer på SR
Läs mer om:
KLM

Dela artikeln

0 delningar på Facebook.

Liknande nyheter

Taggar: Flybolaget, KLM, varslar5 , 000, anställda
BT - 13 feb 13 kl. 16:28

Blåsta på 600 000 kronor - kunder rasar mot åklagare

Kunderna som blev blåsta på pengar och biljetter av resebyrån Tripp förlorade tillsammans 600 000 kronor. Många är upprörda efter beslutet att lägga ner förundersökningen. ?

Cornucopia - 12 mar 20 kl. 17:40

Scandic varslar 2000 - Norwegian permitterar hälften av personalen - Stureplansgruppen varslar

Varslen och där lagen tillåter det permitteringarna i besöksnäringen duggar nu tätt. Tre konkreta exempel är att Scandic nu varslar 2000 anställda i Sverige eller cirka 50% och kommer behöva dra ner även utomlands. Norwegian ställer in 4000 flyg och permitterar hälften av personalen uppger NRK.

Helsingborgs Dagblad - 15 dec 11 kl. 05:31

2 000 jobb bort på Air France-KLM

Ett anställningsstopp vid Europas största flygbolag Air France-KLM leder till att 2 000 jobb försvinner 2012, då bolaget försöker spara 800 miljoner euro om året de närmaste tre åren, skriver finanstidningen La Tribune. Bolaget som till 15,7 procent ägs av den franska staten och till 9,8 procent av de anställda, lägger ned omkring en tredjedel av intäkterna på personal..

DI - 15 dec 11 kl. 08:06

2.000 jobb bort från Air France-KLM

Air France-KLM planerar att minska sin personalstyrka med 2.000 personer under 2012 genom naturlig avgång och anställningsstopp.  .

Cornucopia - 03 okt 16 kl. 18:20

SVT: Nu varslar Ericsson 3000 - 4000 anställda - tillverkningen läggs ner i Sverige

Enligt Public Service/SVT varslar nu SVT 3 000 - 4 000 anställda. En svensk industriepok ser ut att vara över, då det verkar handla om att sparka samtliga på de kvarvarande fabrikerna i Kumla och Borås. Därmed kommer inte Ericsson ha någon tillverkning kvar i Sverige.

Trelleborgs Allehanda - 22 feb 13 kl. 12:54

Lägre förlust för Air France-KLM


Det fransk-holländska flygbolaget Air France-KLM:s förlust minskade förra året, tack vare mer välfyllda plan och höjda priser på vissa rutter. Rörelseförlusten var 300 miljoner euro, motsvarande cirka 2,5 miljarder kronor, att jämföra med förlusten på 353 miljoner euro 2011. Omsättningen steg med 5,2 procent till 25,6 miljarder euro.

Corren - 23 maj 16 kl. 20:05

KLM utökar i Linköping

Under april månad reste närmare 13 000 resenärer med flygbolaget KLM från eller till Linköping city airport..

Helsingborgs Dagblad - 31 jul 20 kl. 08:48

KLM bantar ytterligare efter brakförlust

Det nederländska flygbolaget KLM flaggar för ytterligare personalneddragningar i spåren av coronapandemin. Utöver tidigare aviserade neddragningar ska 1 500 tjänster skäras bort de närmaste åren. Totalt ska personalstyrkan, som bestod av 33 000 personer.

GöteborgsPosten - 31 jul 20 kl. 08:48

KLM bantar ytterligare efter brakförlust

Det nederländska flygbolaget KLM flaggar för ytterligare personalneddragningar i spåren av coronapandemin. Utöver tidigare aviserade neddragningar ska 1 500 tjänster skäras bort de närmaste åren. Totalt ska personalstyrkan, som bestod av 33 000 personer före pandemin, bantas med 20 procent fram till och med 2022..

Affärsvärlden - 04 okt 19 kl. 10:46

Hewlett-Packard varslar upp till 9 000 anställda

Datortillverkaren Hewlett-Packard varslar mellan 7 000 och 9 000 anställda, motsvarande 16 procent av den totala arbetsstyrkan i enlighet med en omställningsplan avsedd att dra ner på kostnader, skriver bolaget i ett pressmeddelande..

Fler nyheter från SR

SR - 15 minuter sedan

Strid om ny chef för utvecklingsbank i Latinamerika

En bitter konflikt har uppstått kring utnämningen av den interamerikanska utvecklingsbankens nye chef. Banken, som förvaltar över 100 miljarder dollar, har traditionellt alltid letts av en latinamerikan. Men USA:s president Donald Trump vill nu utnämna sin rådgivare till chefsposten..

SR - 45 minuter sedan

Kritik mot hårda coronarestriktioner i Rwanda

Rwanda är ett av de mest framgångsrika länderna på den afrikanska kontinenten i att bromsa spridningen av coronavirus. Men de hårda restriktionerna som införts får nu kritik från en människorättsorganisation..

SR - 1 timme sedan

Protester i Bolivia mot att nyvalet skjuts upp

I Bolivia hotar regeringen nu att skicka ut militären för att upplösa vägblockaderna som regeringsmotståndare satt upp runt om i landet, med krav på nyval. Bolivia skulle ha hållit val i september i år men det har skjuts upp på grund av coronapandemin..

SR - 2 timmar sedan

Kraftig ökning av rån mot funktionsnedsatta

Under första halvåret 2020 anmäldes nästan sex gånger fler personrån mot funktionsnedsatta än under samma period förra året, visar färsk statistik från brottsförebyggande rådet, BRÅ..

SR - 2 timmar sedan

L kräver obligatorisk förskola för femåringar

För att stärka språkkunskapen i svenska för utrikes födda barn eller barn med utrikes födda föräldrar vill Liberalerna att det införs obligatorisk förskola för femåringar..

SR - 2 timmar sedan

Oppositionen: "Vi tänker inte ge upp"

Trots de senaste dagarnas massarresteringar av de som protesterar i Belarus tänker oppositionen inte ge upp sin kamp för förändring, i första hand vill man se en omräkning av rösterna efter söndagens presidentval..

SR - 2 timmar sedan

Över 125 döda i Sydsudan efter konflikt om vapen

Över 125 personer har dödats i Sydsudan och dussintals har skadats sedan militär försökt avväpna befolkningen i den norra delen av landet..

SR - 3 timmar sedan

Antalet båtskador har ökat dramatiskt i sommar

Ett ökat antal båtolyckor men färre reseskador. Så kan man sammanfatta försäkringsbolagens sommar, där coronapandemin satt sina tydliga spår..

SR - 4 timmar sedan

Svårt för många synskadade att boka coronatest

I många regioner kan de med symptom numera testa sig för coronaviruset, men tekniken för att boka tester fungerar inte alltid för dem som inte kan se eller använda talsyntes, det säger Synskadades Riksförbund till Ekot..

SR - 6 timmar sedan

E4 vid Älandsbro blockerad av vindkraftverktransport

Det är stopp på E4 strax söder om Älandsbro i Västernorrlands län. En transport av vindkraftverk har delvis kört i diket och blockerar vägen i båda riktningarna. Prognos saknas..

Pressen.se i Sociala medier

Pressen på facebook Nyhetspressen på Twitter

Liknande Nyheter

Bilder
Om oss

Pressen.se är en svensk nyhetsportal samt nyhetssökmotor som automatiskt hittar de mest omdiskuterade och aktuella nyheterna. Välkommen!

Kontakt

Vill du säga hej?

Reklam

Annonsera?Pressen.se besöks hundratusentals gånger per månad. Kontakta oss för mer information om hur du kan nå ut med ditt budskap.