Aftonbladet > Nyheter

Thursday, 13 August, 10:55

Aftonbladet - 31 jul 20 kl. 08:28

Brand i ladugård med gasflaskor▸ En ladugård i värmländska Torsby brinner. Räddningstjänsten arbetar med släckning just nu och polisen har kallats till. .
Läs mer på Aftonbladet
Läs mer om:
Torsby

Dela artikeln

0 delningar på Facebook.

Liknande nyheter

Taggar: Brandi , ladugårdmed , gasflaskor
Norrtelje Tidning - 29 mar 16 kl. 14:13

Kraftig brand i ladugård - gasflaskor har exploderat

Vid 14-tiden inkom ett larm om en brand i en ladugård i Sättra, Riala..

Norrtelje Tidning - 29 mar 16 kl. 14:13

Just nu: Kraftig brand i ladugård - gasflaskor har exploderat

Vid 14-tiden inkom ett larm om en brand i en ladugård i Sättra, Riala..

Norrtelje Tidning - 29 mar 16 kl. 14:13

Kraftig brand i ladugård - gasflaskor i byggnaden

Vid 14-tiden inkom ett larm om en brand i Sättra, Riala..

GT - 22 aug 17 kl. 11:42

Brand i garage – gasflaskor och vapen i byggnaden

SOS har larmat om en brand en byggnad i Jönköpings kommun.Enligt larmet ska det finnas gasflaskor, vapen och ammunition i byggnaden som  brinner.– Vi är på plats och har branden under kontroll, gasflaskor har plockats ut och det finns ingen spridningsrisk, meddelar räddningstjänsten.

GT - 05 apr 17 kl. 03:48

JUST NU: Stor brand – kan finnas gasflaskor

En kraftig brand bröt under natten till onsdagen ut i en  industrifastighet i Trollhättan.Räddningstjänsten är på plats med ett 20-tal brandmän för att kontrollera elden. Gasflaskor kan finnas i lokalen och en bensinmack ligger i närheten av den brinnande lokalen.

BT - 01 jan 11 kl. 10:47

Just nu: Brand i Länghem ? gasflaskor i fastigheten

Ett garage brinner i Länghem. Det är en garagebyggnad som brinner i närheten av Limmared. Omfattningen på branden är oklar, men släckningsarbetet har påbörjats.

GöteborgsPosten - 16 mar 16 kl. 16:23

Fullt utvecklad brand i byggnad - gasflaskor riskerar att explodera

En större garagebyggnad på Tjörn i Bohuslän står just nu i lågor. Enligt räddningstjänsten finns det gasflaskor inne i byggnaden som riskerar att explodera. – Det finns en explosionsrisk, säger räddningstjänstens insatsledare Erik Söderberg..

Expressen - 16 feb 19 kl. 17:49

Larm om brand i bilverkstad – gasflaskor i lokalen

Polis och räddningstjänst är larmade till en bilverkstad i Växjö som brinner.Enligt larmet finns det gasflaskor i lokalen..

Expressen - 08 jan 20 kl. 07:39

MORGONENS NYHETER: Brand i Uppsala – gasflaskor på platsen • Minst 170 döda i flygkrasch i Iran • 22 missiler avfyrade – Irans attack mot USA

Det brinner i en verkstad nära Uppsala centralstation. I lokalen finns gasflaskor som räddningstjänsten försöker plocka ut. ■■■ Ett Boeing-plan med omkring 180 passagerare störtade strax efter start i Teheran, Iran.

Expressen - 10 jan 17 kl. 06:49

Brand i verkstad gasflaskor hotar

Räddningstjänsten fick tidigt på tisdagen larm om en brand i en verkstadslokal i Malmö. Enheter från Jägersro, Hyllie och Burlöv är på plats. – Det var lågor som slog ut från taket när uppringarna slog larm, säger Stephan Söderholm på polisens ledningscentral..

GT - 23 apr 17 kl. 00:06

Kraftig brand i industri – gasflaskor i lokalen

En stor industrilokal står i brand i Falkenberg.Enligt polisen så finns det rapporter om gasoltuber i lokalen.– Det försvårar såklart släckningsarbetet, säger Johan Josarp, gruppbefäl vid polisens ledningscentral i Region Väst.

Pressen.se i Sociala medier

Pressen på facebook Nyhetspressen på Twitter

Liknande Nyheter

Bilder
Om oss

Pressen.se är en svensk nyhetsportal samt nyhetssökmotor som automatiskt hittar de mest omdiskuterade och aktuella nyheterna. Välkommen!

Kontakt

Vill du säga hej?

Reklam

Annonsera?Pressen.se besöks hundratusentals gånger per månad. Kontakta oss för mer information om hur du kan nå ut med ditt budskap.