Nyteknik > Teknik

Wednesday, 05 August, 06:23

Nyteknik - 31 jul 20 kl. 08:11

Continental: Elbilarna kräver speciella däckDäcktillverkaren konstaterar att elektrifierade fordon ställer andra krav än vanliga bilar och bussar. Här är skälen som anges av Continental..
Läs mer på Nyteknik
Läs mer om:
Continental

Dela artikeln

0 delningar på Facebook.

Liknande nyheter

Taggar: Continental, Elbilarna, kräver, speciella, däck
DI - 13 nov 13 kl. 11:30

Elbilarna tar över rallyvärlden

Nu är de elektriska racerbilarna här. Det kallas Formel E och är batteridrivna höghastighetsbilar, skriver Reuters..

VA - 07 feb 17 kl. 11:06

Så ska elbilarna ta över

Laddbilarna blir en allt större del av den svenska vägtrafiken. Men om de ska forstätta att bli fler så måste företagen dra sitt stå till stacken.  .

Nyteknik - 16 okt 17 kl. 06:00

”Mycket återstår innan elbilarna tar över”

LEDARE. Subventioner och skattelättnader har varit den starkaste drivkraften att få folk att köpa en elbil, skriver Ny Tekniks chefredaktör Per Danielson..

DI - 21 maj 18 kl. 20:39

Elbilarna tar över om 22 år

Elbilar tar allt större del av marknaden och det är Kina som driver på. Och snart kan elbilar konkurrera på allvar med ”vanliga” personbilar. .

Sydsvenskan - 01 jun 20 kl. 10:00

Elbilarna behöver också få plats på E22

Inte säkert att ökad trafik betyder ökade utsläpp, skriver Michael Tuveson..

DI - 12 apr 15 kl. 08:35

Här är elbilarna du kommer längst i

Smakar det så kostare det – de snålaste elbilarna är också de dyraste. Men ett par storsäljare med prislappar under 300.000 kronor klarar sig långt på en laddning.

HBL - 21 okt 12 kl. 14:42

Husbolagens brist på laddstationer bromsar elbilarna

Vill man få en nation att gå över till elbilar är statliga subventioner det första villkoret. Sedan ska det finnas laddstationer både hemma och på allmänna platser. Båda förutsättningarna saknas i stort sett i Finland.

Skånskan - 11 dec 15 kl. 16:35

Nu kan elbilarna snabbladdas i Ystad

Ystad Nu har Ystad fått sin första station för snabbladdning av elbilar. Här tar det cirka 30 minuter att ladda, och tanken är att den nya laddstolpen ska göra det enklare både för kommun och privatpersoner att gå över till elbil eller laddhybridbil.Den nya laddstolpen finns vid Statoilmacken i Malmörondellen, och på fredagseftermiddagen invigdes den av kommunstyrelsens ordförande Kent Mårtensson och Thomas Hansson från Region Skåne.

Länstidningen i Jämtland - 22 jun 16 kl. 08:34

Migrationsverket håller kurs i jämställdhet för alla asylsökande över 18 på Continental Inn

Det är tredje veckan kurserna hålls när LT besöker Continental. Det bor drygt 500 personer på asylboendet i Björnänge nu och alla över 18 år får gå kursen som pågår under nästan tre timmar..

DI - 21 dec 16 kl. 08:20

Här är elbilarna världen väntar på

En våg av elbilar kommer att skölja över världen de kommande åren. Volkswagen tänker sälja 2-3 miljoner elbilar per år från 2025, BMW siktar på 500.000, i stort sett alla större tillverkare har ambitiösa planer för renodlade elbilar i modellprogrammet.

Pressen.se i Sociala medier

Pressen på facebook Nyhetspressen på Twitter

Liknande Nyheter

Bilder


Prenumerera på nyheter (RSS)

RSS är ett enklare sätt att följa nyheterna. Nyheterna laddas automatiskt ner till din nyhetsläsare och du behöver inte gå in på Pressen.se.

Du får gärna publicera eller länka till RSS-flödet på din blogg eller hemsida.?>


Om oss

Pressen.se är en svensk nyhetsportal samt nyhetssökmotor som automatiskt hittar de mest omdiskuterade och aktuella nyheterna. Välkommen!

Kontakt

Vill du säga hej?

Reklam

Annonsera?Pressen.se besöks hundratusentals gånger per månad. Kontakta oss för mer information om hur du kan nå ut med ditt budskap.