IDG > IT

Saturday, 15 August, 03:31

IDG - 31 jul 20 kl. 08:00

Kritisk sårbarhet upptäckt i Ciscos mjukvara för datacenter
Dags för administratörer att uppdatera Cisco Data Center Network Mangager, DCNM, så snart som möjligt..
Läs mer på IDG
Läs mer om:
Ciscos, Cisco Data Center Network Mangager, DCNM

Dela artikeln

0 delningar på Facebook.

Liknande nyheter

Taggar: Kritisk, sårbarhet, upptäckti , Ciscos, mjukvaraför , datacenter
Nerikes Allehanda - 25 jan 17 kl. 10:42

Upptäckt dröjde av spridd cancer

Vid flera tillfällen sökte patienten vård för sina smärtor. Till slut fick patienten diagnosen cancer. Inspektionen för vård och omsorg, IVO, är kritisk till bristande läkarundersökningar och bristande samordning av vården..

IDG - 12 feb 20 kl. 09:20

Microsoft patchar kritisk zero-day i Internet Explorer


En tidigare upptäckt kritisk sårbarhet i webbläsaren Internet Explorer, och som Microsoft inte kunde patcha direkt, får nu en uppdatering i och med denna månads patchtisdag. Även en viktig sårbarhet i SQL Server 2016 blir omhändertagen..

Politologerna - 30 okt 14 kl. 06:53

Skäl att lita på offentliga tjänstemän som ”demokratins väktare”?

Under sensommaren 2014 gick professor Lennart Lundquist bort. Lundquist var professor, och nästan alltid seminarieledare, under min tid som doktorand i Lund. Han betydde en hel del för mig och min utveckling som forskare.

TA - 06 okt 14 kl. 13:12

Skatteverket skär ned på utredare


Nästan hälften av Skatteverkets kontor för utredning av skattebrott ska läggas ned. I stället ska verksamheten centraliseras till åtta stora städer, rapporterar Sveriges Radios Ekot.Beslutet om nedskärningarna är inte fattat ännu men väntas bli klart inom ett par veckor enligt Anders Bäck, enhetschef vid Skatteverket.

Kristianstadsbladet - 06 okt 14 kl. 13:12

Skatteverket skär ned på utredare


Nästan hälften av Skatteverkets kontor för utredning av skattebrott ska läggas ned. I stället ska verksamheten centraliseras till åtta stora städer, rapporterar Sveriges Radios Ekot.Beslutet om nedskärningarna är inte fattat ännu men väntas bli klart inom ett par veckor enligt Anders Bäck, enhetschef vid Skatteverket.

BT - 06 okt 14 kl. 13:12

Skatteverket skär ned på utredare

Nästan hälften av Skatteverkets kontor för utredning av skattebrott ska läggas ned. I stället ska verksamheten centraliseras till åtta stora städer, rapporterar Sveriges Radios Ekot. Beslutet om nedskärningarna är inte fattat ännu men väntas bli klart inom ett par veckor enligt Anders Bäck, enhetschef vid Skatteverket.

Skånskan - 20 nov 18 kl. 15:00

Sofie har fått nog av stölder vid stationen

Höör Två gånger har någon stulit drivmedel från Sofie Berntsson när hon parkerat bilen vid tågstationen i Höör.
Nu vill hon att kommunen gör något för att stävja brottsligheten.Sofie Berntsson bor i Ljungbyhed men åker ofta till Malmö och Köpenhamn och då tar hon först bilen till Höör och sedan tåget vidare söderut.

BT - 10 okt 12 kl. 09:11

Aktivister kvar på Forsmark - och gömde sig på Ringhals hela natten

Miljöaktivister är fortfarande kvar på området runt Forsmarks kärnkraftverk.
? För mig är det helt bisarrt att jag kan ta mig in på en sådan viktig plats, säger en aktivist till TT.

YLE - 19 sep 17 kl. 08:12

Bengt Östling: I dag blir Donald Trump världsledare

Nu blir Donald Trump världsledare, skriver USA-korrespondent Bengt Östling i och med att Trump har hållit sitt första tal vid FN:s generalförsamling. President Donald Trump är kritisk. - Förenta nationernas budget har ökat med 140 procent.

Kristianstadsbladet - 06 okt 14 kl. 06:14

Skatteverket skär ned på utredare


Nästan hälften av Skatteverkets kontor för utredning av skattebrott ska läggas ned. I stället ska verksamheten centraliseras till åtta stora städer, rapporterar Sveriges Radios Ekot.Personal på myndigheten är kritisk och tror att skattebrotten bland företagare ökar om de lokala kontoren försvinner.

Pressen.se i Sociala medier

Pressen på facebook Nyhetspressen på Twitter

Liknande Nyheter

Bilder
Om oss

Pressen.se är en svensk nyhetsportal samt nyhetssökmotor som automatiskt hittar de mest omdiskuterade och aktuella nyheterna. Välkommen!

Kontakt

Vill du säga hej?

Reklam

Annonsera?Pressen.se besöks hundratusentals gånger per månad. Kontakta oss för mer information om hur du kan nå ut med ditt budskap.