Länstidningen i Jämtland > Nyheter

Tuesday, 11 August, 12:19

Länstidningen i Jämtland - 31 jul 20 kl. 08:02

Debatt: Retroaktiv lagstiftning krävs för arbetslösa deltidsbrandmänSverige har 16 000 brandmän. Deras ansvar är stort året om, men i synnerhet på sommaren när....
Läs mer på Länstidningen i Jämtland

Dela artikeln

0 delningar på Facebook.

Liknande nyheter

Taggar: Debatt, Retroaktiv, lagstiftning, krävsför , arbetslösa, deltidsbrandmän
SVT Debatt - 07 apr 14 kl. 16:14

Ny lagstiftning krävs för att stoppa Lexbase

LEXBASE JK:s beslut är ett svek mot Sverige. De personer som ”förekommer” på internetsidor som Lexbase får det svårare att skaffa sig arbete och en bostad. Den 27 januari indelades Sverige i två tydliga grupper, de som förekommer i tingsrättsdomar och de med ett fläckfritt förflutet.

DI - 15 nov 11 kl. 14:36

Debatt: Oklar lagstiftning livsfarlig för flickor

Lagen om offentlig upphandling, LOU, ger möjligheter till undantag i extraordinära situationer, säger Sophia Spala i ett debattinlägg om HPV-vaccin..

P3 - 15 apr 14 kl. 11:36

Debatt: Är lagstiftning rätt väg för att stoppa näthatet?

I P3 Nyheter med Karlsten debatterar nätaktivisten Christoffer Kullenberg och miljöpartiets kandidat till EU-parlamentet Jakop Dalunde förslaget att ändra lagstiftningen för att komma åt näthatare. Start 13:12..

SVT Debatt - 12 dec 13 kl. 16:21

Därför har vi kommentarsfält på SVT Debatt

Sveriges television vill främja den fria debatten, och har därför valt att ha kommentarsfält efter artiklar på SVT Debatt. Vi vill främja en god samtalston. Därför framgår det tydligt och klart vilka regler och villkor som gäller för alla som vill skriva och tycka hos oss.

SVT Debatt - 01 jul 13 kl. 16:39

Inför Debatt Almedalen 1/7

DEBATT ALMEDALEN I kvällens Debatt Almedalen kommer det pratas både svenskhet och alkoholmonopol. Och innan dess frågas Sverigedemokraternas partiledare Jimmie Åkesson ut hos Erik Blix. I kvällens Debatt Almedalen möts bland andra Jasenko Selimovic (FP) och Mattias Karlsson (SD), och så blir det debatt om alkoholmonopolet med bland andra Carl-Jan Granqvist.

SVT Debatt - 01 maj 14 kl. 15:50

Debatt 1/5: Fattigpensionärer, barnläkaren och fredagsmys

Kvällens SVT Debatt: Är det synd om dagens pensionärer? Vissa menar att de har svårt att klara sig på sin pension, framför allt kvinnliga pensionärer har det tufft. Men andra hävdar att pensionärerna får det bättre och bättre och att de ökat sin köpkraft de senaste åren.

SVT Debatt - 01 jul 13 kl. 16:48

Inför Debatt Almedalen 1 juli

I kvällens Debatt Almedalen kan du se Jimmie Åkesson (SD) i eftersnack med Erik Blix, direkt efter talet i Almedalen. Därefter debatt om svenskhet ? vad är det?

SVT Debatt - 02 jul 13 kl. 16:12

Inför Debatt Almedalen 2/7

DEBATT ALMEDALEN Kvällens Debatt Almedalen inleds med att Erik Blix får sällskap av Miljöpartiets språkrör Gustav Fridolin, direkt efter hans tal. Och så blir det stor debatt om politiker som går över till PR-branschen med bland andra Mona Sahlin och Per Schlingmann. Det är Miljöpartiets dag i Almedalen och det innebär att det är Gustav Fridolins tur att möta Erik Blix, och imitatörerna Göran Gabrielsson och Rachel Molin.

SVT Debatt - 12 sep 13 kl. 14:57

Inför kvällens Debatt, 12/9: Skjutningarna på Hisingen och sex i skolan

DEBATT I kvällens Debatt tar vi upp de många skjutningarna i Göteborg. Vad beror våldet, på och vad kan göras för att invånarna på Hisingen åter ska känna sig trygga? I kväll möts vitt skilda röster ?

SVT Debatt - 03 feb 14 kl. 12:34

SVT Debatt utvecklar dialogen med läsarna

SVT Debatt utvecklar sitt arbete för vital samhällsdebatt. Därför gör vi om hela vår sajt och satsar mer på dialog. SVT Debatt arbetar för en öppen diskussion i kommentarsfält och på sociala plattformar.

Pressen.se i Sociala medier

Pressen på facebook Nyhetspressen på Twitter

Liknande Nyheter

Bilder
Om oss

Pressen.se är en svensk nyhetsportal samt nyhetssökmotor som automatiskt hittar de mest omdiskuterade och aktuella nyheterna. Välkommen!

Kontakt

Vill du säga hej?

Reklam

Annonsera?Pressen.se besöks hundratusentals gånger per månad. Kontakta oss för mer information om hur du kan nå ut med ditt budskap.