ÖstersundsPosten > Nyheter

Wednesday, 05 August, 09:26

ÖstersundsPosten - 31 jul 20 kl. 08:03

Debatt: TCO: Växande sjuktal kräver en reformerad sjukförsäkringförsäkringskassans senaste siffror över sjuktalen visar på en uppgång av pågående sjukfall i....
Läs mer på ÖstersundsPosten
Läs mer om:
TCO

Dela artikeln

0 delningar på Facebook.

Liknande nyheter

Taggar: Debatt, TCO, Växande, sjuktal, kräveren , reformerad, sjukförsäkring
GöteborgsPosten - 09 sep 14 kl. 23:01

Skarp debatt om växande klyftor

Trängselskatten, jobben och de växande klyftorna i Göteborg var heta debattämnen när GP samlade stans ledande politiker till debatt..

YA - 25 apr 18 kl. 10:00

Tuff debatt om växande skola

In i det sista ifrågasatte Moderaterna beslutet att Sankt Olofs fjärdeklassare inte längre ska bussas till Kivik utan gå kvar ”hemma” på byskolan. Kommunfullmäktige beslutade dock efter lång debatt att hjälpa till med investeringen som krävs..

SVT Debatt - 07 mar 18 kl. 09:43

”Ge skolan resurser för att mota den växande extremismen!”

”För att möta hotet från den växande extremismen så måste följande göras: Ge skolkuratorer mer tid för varje elev och satsa på skolpersonal som har möjlighet att följa upp elevernas frågor och psykiska hälsa”, skriver Åsa Fahlén, Heike Erkers och Christer Mattsson.

DN - 28 nov 19 kl. 21:00

”Onyanserad debatt bakom växande konsumtionsskam”

Forskaren Karin M Ekström: Den moraliserande konsumtionskritiken kommer inte sällan från människor med ekonomiskt, kulturellt och socialt kapital..

E24 - 17 maj 16 kl. 07:00

TCO: Så kan fler må bra på jobbet

En god arbetsmiljö är nyckeln såväl till lägre sjukfrånvaro som till ett längre arbetsliv. Utvecklingen med ökande sjuktal kan brytas. Lösningen är att fokusera på det som gör oss friska och samarbete mellan arbetsgivare, fackliga organisationer och ­ansvariga myndigheter, skriver Eva Nordmark, TCO..

Dagens PS - 25 jun 19 kl. 11:05

Debatt: Så kan Sverige få 35.000 nya jobb

Det krävs bara att politikerna gör en sak, enligt två tunga debattörer. Svenskt Näringslivs skattechef Johan Fall och professorn och IFO-institutets chef Clemens Fuest anser med hänvisning till en studie som presenterades i veckan att en sänkning av kapitalskatten skulle skapa tusentals nya jobb, till och så många som 35.000 fler sysselsatta, och samtidigt bidra till att höja svenskarnas levnadsstandard med över 3 procent.

YLE - 22 jul 17 kl. 16:45

Korsholmspolitiker i hätsk debatt om fusionsfrågan

Sedan några dagar tillbaka pågår en livlig debatt i sociala medier mellan förtroendevalda i Korsholm. Frågan om fusionsförhandlingar med Vasa delar kommunens största parti SFP, och stämningen mellan de två lägren verkar nu sämre än på länge. - Jag är mycket häpen över hätskheten och tonfallet, säger Carola Lithén som är kommunfullmäktigeordförande i Korsholm.

Trelleborgs Allehanda - 14 apr 16 kl. 03:00

Fackligt förslag för sänkta sjuktal

En ny organisation skulle kunna hjälpa långtidssjukskrivna inom kommuner och landsting att komma tillbaka till arbetet, föreslår företrädare för Akademikerförbundet SSR på DN Debatt.(TT).

SvD - 14 apr 16 kl. 03:00

Fackligt förslag för sänkta sjuktal

En ny organisation skulle kunna hjälpa långtidssjukskrivna inom kommuner och landsting att komma tillbaka till arbetet, föreslår företrädare för Akademikerförbundet SSR på DN Debatt..

UNT - 14 apr 16 kl. 03:00

Fackligt förslag för sänkta sjuktal

En ny organisation skulle kunna hjälpa långtidssjukskrivna inom kommuner och landsting att komma tillbaka till arbetet, föreslår företrädare för Akademikerförbundet SSR på DN Debatt..

Pressen.se i Sociala medier

Pressen på facebook Nyhetspressen på Twitter

Liknande Nyheter

Bilder
Om oss

Pressen.se är en svensk nyhetsportal samt nyhetssökmotor som automatiskt hittar de mest omdiskuterade och aktuella nyheterna. Välkommen!

Kontakt

Vill du säga hej?

Reklam

Annonsera?Pressen.se besöks hundratusentals gånger per månad. Kontakta oss för mer information om hur du kan nå ut med ditt budskap.