Expressen > Nöje

Wednesday, 05 August, 20:59

Expressen - 31 jul 20 kl. 08:00

Alexandra Nilssons bilder visar sanningenInfluencern Alexandra Nilsson vill bevisa att det som syns på Instagram inte nödvändigtvis är hela sanningen.I ett Instagram-inlägg visar hon nu olika bilder tagna från samma tillfällen, där hon ser helt olika ut – samtidigt som hon slår tillbaka mot gravidkommentarer.”Jag tröttnade på det helt enkelt en dag och testade att lägga ut ”vanliga” bilder som jag tidigare aldrig hade vågat lägga ut”, skriver Alexandra Nilsson i en kommentar. .
Läs mer på Expressen
Läs mer om:
Nilssons, Alexandra Nilsson, Instagram

Dela artikeln

0 delningar på Facebook.

Liknande nyheter

Taggar: Alexandra, Nilssons, bildervisar , sanningen
Nya Wermlands Tidningen - 07 maj 14 kl. 18:32

Nilssons bilder förgyller

En utställning av Lennart Nilssons bilder och ett besök av flickfotografen Bingo Rimér blir huvudnumren under Åmåls fotofest som arrangeras för sjunde gången med början på lördag..

Expressen - 09 sep 18 kl. 00:34

Se Anna-Karin Nilssons bilder från ”Bara Politik”

Uppesittarkvällen i Expressen TV samlade nära 40 politiker, makthavare i studion tillsammans med programledare Niklas Svensson. Här är tio av Anna-Karin Nilssons bilder från kvällen..

Expressen - 27 feb 19 kl. 15:18

Alexandra Nilssons beslut – därför byter hon namn

Alexandra Nilsson byter efternamn.I podcasten ”Recensörerna” berättar hon om nästa steg för att sudda ut ”Kissie”-stämpeln.– Nilsson är skittråkigt, kan vara vem som helst.

Expressen - 25 maj 20 kl. 15:00

Alexandra Nilssons krav på kärleken: ”Är gammalmodig”

Alexandra Nilsson och pojkvännen Andreas Hellmers har aldrig diskuterat bröllop och barn – men nu gör de det för första gången framför kameran.Influencern erkänner att hon själv är gammeldags, och sätter press på kärleken.– Jag är gammalmodig när det kommer till både barn och giftermål.

Expressen - 13 dec 19 kl. 17:00

Alexandra Nilssons auktion togs bort – bröt mot reglerna

Alexandra Nilsson har en auktion där den som budar högst kan vinna en styling, plåtning och lunch med henne till förmån för Musikhjälpen 2019.Efter Bloggbevakning avslöjade att pojkvännen Andreas Hellmers lagt flera bud i auktionen har den nu nollställts.– Det är emot våra regler, säger Rosa Walfridzon på Tradera..

Expressen - 18 jun 20 kl. 07:00

Alexandra Nilssons protest – efter Björks privata fråga

Influencern Alexandra Nilsson, 29, gästar Martin Björks Youtube-program ”Intimt med Björken”.Väl där reagerar hon starkt på en särskild fråga – som inte gärna vill svara på. – Kan vi hoppa över den här?

Expressen - 01 feb 17 kl. 16:31

Lennart Nilssons bilder ställs ut på Fotografiska

Fotografiska öppnar nu en ny utställning för att hedra fotografen Lennart Nilssons minne. De vill hylla den banbrytande titthålsfotografen som var den som klippte bandet dagen museet öppnades..

Nya Wermlands Tidningen - 01 feb 14 kl. 06:00

Lennart Nilssons bilder visas

Bilder tagna av den kända fotografen Lennart Nilsson kommer att visas på Åmåls Fotofest under våren..

Nya Wermlands Tidningen - 12 maj 14 kl. 12:50

Den unge fotografen Lennart Nilssons bilder

Lennart Nilsson, i dag 92 år gammal, är utan tvekan mest känd för sina bilder om livets uppkomst och hur barn blir till. Utställningen som pågår i Åmål tar emellertid fasta på inledningen av hans karriär. Fotografierna i konsthallen är resultatet av reportageresor på 1940-talet till såväl Spetsbergen och Kongo som Jämtland..

SVT - 28 jan 17 kl. 17:31

Krönika: Själens obotliga ensamhet i Lennart Nilssons bilder

Lennart Nilsson tillhörde den generation fotografer som genom efterkrigstidens stora bildtidningar förnyade fotojournalistiken. Men det är som skildrare av det mänskliga livets uppkomst som han var banbrytande och unik. Nu när hans eget liv på jorden är slut blir den existentiella dimension av hans bilder ännu mer påtaglig..

Pressen.se i Sociala medier

Pressen på facebook Nyhetspressen på Twitter

Liknande Nyheter

Bilder


Prenumerera på nyheter (RSS)

RSS är ett enklare sätt att följa nyheterna. Nyheterna laddas automatiskt ner till din nyhetsläsare och du behöver inte gå in på Pressen.se.

Du får gärna publicera eller länka till RSS-flödet på din blogg eller hemsida.?>


Om oss

Pressen.se är en svensk nyhetsportal samt nyhetssökmotor som automatiskt hittar de mest omdiskuterade och aktuella nyheterna. Välkommen!

Kontakt

Vill du säga hej?

Reklam

Annonsera?Pressen.se besöks hundratusentals gånger per månad. Kontakta oss för mer information om hur du kan nå ut med ditt budskap.