Expressen Dina Pengar > Ekonomi

Friday, 14 August, 22:26

Expressen Dina Pengar - 31 jul 20 kl. 07:35

Vd:n ovetande om vem som äger travbolagetDaniel Redén, 40, är huvudtränare för stall Zet, vd för Brixton Medical AB och hyllas för sina insatser som tränare och kusk. Han har jobbat nära Bengt Ågerup, men säger sig i dag inte ha någon kännedom om de verkliga ägarna bakom bolaget.– Det har jag ingen koll på, säger han..
Läs mer på Expressen Dina Pengar
Läs mer om:
Redén, Zet, Brixton Medical AB, Bengt Ågerup

Dela artikeln

0 delningar på Facebook.

Liknande nyheter

Taggar: Vd:n, ovetandeom vem som , äger, travbolaget
YLE - 09 apr 13 kl. 15:09

Regeringen inte ovetande om Itellas dotterbolag på Jungfruöarna.

Chefen för statens ägarstyrning säger att regeringen inte kan ha varit omedveten om att Itella (tidigare Posten) har ett dotterbolag i skatteparadiset Jungfruöarna. Han säger också att statsbolag ska skatteplanera. Det är en del av affärsverksamheten.

Expressen - 23 feb 14 kl. 15:38

Agenten ovetande om Bäckströms dopingfall

När Nicklas Bäckströms agent Gunnar Svensson var helt ovetande om dopingavstängningen. Efter matchen hade han fortfarande inte pratat med Bäckström. – Ingen ringde mig, säger han..

Expressen - 17 apr 15 kl. 14:49

Misstänkta mördarna nekar: "Helt ovetande"

GÖTEBORG. I onsdagskväll mördades en man i 50-årsåldern på en öppen gata i Brämaregården på Hisingen. Tre av de fyra unga män som sitter anhållna för mordet förnekar gärningen.

BT - 20 jun 17 kl. 11:06

Förre vd:n ovetande – "Kom som en chock"

Gunnar Peters slutade som vd på Borås energi och miljö för ett par veckor sedan. Fram till dess var var han ovetande om den befarade kostnadsökningen på 500 miljoner för miljardprojektet på Sobacken. "Kom mer eller mindre som en chock", säger han..

UNT - 06 okt 19 kl. 19:54

Uppsalapolitiker ovetande om Skandionmygel

De Uppsalapolitiker som satt i Skandionklinikens ledning när den byggdes säger sig vara helt ovetande om uppgifterna om påstått byggmygel..

Världen Idag - 16 okt 19 kl. 00:00

Högtiderna ger chans att utforska vårt ursprung

De flesta av oss är ganska ovetande om högtiderna som pågår i Israel i dagarna. Man kan prata med allt­ifrån pastorer och teologistuderande till Svensson på gatan, men mycket få känner till att onsdagen i förra veckan var Yom Kippur, den stora försoningsdagen. Denna står omnämnd i Bibeln, den bok som kristna anser vara Guds ord, och det är därför anmärkningsvärt att vi är så ovetande om den.

BT - 12 okt 12 kl. 11:09

Alliansen säger nej till stora nya Kristinebergsskolan

Allianspartierna är inte med på de rödgrönas budgetförslag att bygga en ny stor Kristinebergsskola.
De vill istället bygga om både Svedjeskolan och Kristinebergsskolan. Kommunalrådet Lena Palmén (S) och stadsdelsnämnd Västers ordförande Lennart Andreasson (V) hade bjudit in till presskonferens i höstsolen på Kristinbergsskolans parkering.

Nyheter 24 - 01 jan 11 kl. 19:25

Mor och dotter sexutnyttjade tonårspojke - ovetande om varandra


Dottern Rachel Brock, 21, och hennes mamma Susan Brock, 48, misstänks ha sexuellt utnyttjat en tonårspojke. Men inte tillsammans. Mycket talar nämligen för att de inte visste något om vad den andra gjorde.

E24 - 10 jan 11 kl. 15:13

"Kjessler var helt ovetande"

Harald Kjessler var helt ovetande om det besparingsprogram och preliminära kvartalsresultatet. Det säger Nordnets vd Carl-Viggo Östlund till E24..

SVT - 27 jul 11 kl. 16:40

Grannarna ovetande när polisen sprängde

Grannarna ovetande när polisen sprängde rester på Anders Behring Breiviks gård..Om oss

Pressen.se är en svensk nyhetsportal samt nyhetssökmotor som automatiskt hittar de mest omdiskuterade och aktuella nyheterna. Välkommen!

Kontakt

Vill du säga hej?

Reklam

Annonsera?Pressen.se besöks hundratusentals gånger per månad. Kontakta oss för mer information om hur du kan nå ut med ditt budskap.