Dalarnas tidningar > Nyheter

Saturday, 15 August, 05:57

Dalarnas tidningar - 31 jul 20 kl. 06:42

Riskerar det bli översvämning efter allt regn? – SMHI:s kontroll ger svarHur fort strömmar vattnet? Svaret på den frågan finns på 220 platser i landet. Det då SMHI med....
Läs mer på Dalarnas tidningar
Läs mer om:
SMHI

Dela artikeln

0 delningar på Facebook.

Liknande nyheter

Taggar: Riskerardet bli , översvämningefter allt , regn, SMHI:s, kontroll, ger svar
UNT - 27 jan 18 kl. 17:00

Fyrisån riskerar översvämning

Myndigheten för samhällsskydd och beredskap (MSB) har pekat ut 25 områden i landet som riskerar översvämning..

BT - 10 jul 12 kl. 07:24

Flera orter klarar inte översvämning

I Sverige finns 18 tätorter med betydande översvämningsrisk, men ingen av räddningstjänsterna i dessa riskområden bedömer att de ensamma kan klara en omfattande översvämning, skriver Svenska Dagbladet. Orterna pekas ut i en ny rapport från Myndigheten för samhällsskydd och beredskap (MSB), som kallat till krismöte på måndagen efter skyfallen i Småland. Karlstad, Uppsala, Lidköping, Göteborg, Kristianstad, Stockholm och Värnamo finns bland de utpekade orterna.

Dalarnas tidningar - 20 maj 17 kl. 11:02

SMHI varnar för höga vattenflöden – översvämning vid Bullsjöns camping

En kall vår har gjort att snön har legat länge i dalafjällen. Värmen i kombination med regn satte fart på snösmältningen och vatten började stiga i Västerdalälven.
På lördagens morgon det översvämning vid Bullsjöns camping i Malung..

Trelleborgs Allehanda - 29 jun 14 kl. 19:20

Målkalas - trots översvämning

Åska, regn och en översvämmad plan gjorde att Linköpings målfest mot Jitex kom av sig ett tag.Men efter ett långt uppehåll kunde matchen återupptas - och Linköping vann till slut med 6-0 (3-0).
Matchen mellan tabellfyran Linköping och bottenlaget Jitex fick avbrytas efter åska och ett kraftigt regnfall som ledde till översvämning på planen.

Kristianstadsbladet - 29 jun 14 kl. 19:20

Målkalas - trots översvämning

Åska, regn och en översvämmad plan gjorde att Linköpings målfest mot Jitex kom av sig ett tag.Men efter ett långt uppehåll kunde matchen återupptas - och Linköping vann till slut med 6-0 (3-0).
Matchen mellan tabellfyran Linköping och bottenlaget Jitex fick avbrytas efter åska och ett kraftigt regnfall som ledde till översvämning på planen.

SmålandsPosten - 31 jul 14 kl. 06:21

Skyfall gav översvämning

Storgården och biblioteket i Älghult håller just nu på att avfuktas efter en översvämning. Vid lunchtid i tisdags regnade det rejält i Älghult vilket ledde till att vatten forsade in i källaren på Storgården och även biblioteket. – Det är svårt att uppskatta hur mycket regn det kom, men problemet var att det kom för mycket vatten och rann in genom entrédörren på källarvåningen av storgården, säger Magnus Jonsson, fastighetsskötare på Uppvidinge hus.

Nyan - 09 sep 15 kl. 13:21

Översvämning efter häftiga regnet

Källarvåningen på Lillängsvägen 8 i Mariehamn drabbades av en översvämning när regnet öste ner på söndagen och natten till måndagen.
I huset som tillhör stadens bostadsbolag Marstad finns tio hyreslägenheter. Alla har lagerutrymmen i källaren, som hade vatten runt tio centimeter över golvytan när en fastighetsskötare inspekterade utrymmena på måndagsmorgonen.

Expressen - 07 aug 19 kl. 20:53

SMHI går ut med varning – för översvämning och regnoväder

Ett stort regnoväder drog på onsdagskvällen in över västra Sverige.Jenny Svensson och dottern Sofie stoppades av vattenmassorna när de skulle ta sig in i Falköping.– Det regnade så mycket att det blev översvämning.

Jönköpingsnytt - 27 sep 12 kl. 17:27

Risk för översvämning efter ihållande regn

De senaste dagarnas regnande har gjort att det finns risk för att Tabergsån svämmar över vid Jordbron. Därför bygger räddningstjänsten barriärer för att minska risken för översvämning. ?

YLE - 16 apr 13 kl. 08:55

Ispropp orsakade översvämning vid Perus bro

Vattnet nådde hussocklar när en ispropp vid Perus bro i Lappfjärds å gjorde att ån svämmade över. Närings-, trafik- och miljöcentralen (NTM) ryckte ut med grävmaskin och lyckades få bort isproppen. Nu har vattnet dragit sig tillbaka och inom en kilometer från bron är faran för översvämning borta just nu.

Expressen - 26 jul 14 kl. 17:41

Tre bilar och moped fast i översvämning

Efter solsken kommer regn. En sanning som med våldsam kraft manifesterade sig i Hindås på lördagseftermiddagen. Tre bilar och en moped fastnade i en översvämning.

Pressen.se i Sociala medier

Pressen på facebook Nyhetspressen på Twitter

Liknande Nyheter

Bilder
Om oss

Pressen.se är en svensk nyhetsportal samt nyhetssökmotor som automatiskt hittar de mest omdiskuterade och aktuella nyheterna. Välkommen!

Kontakt

Vill du säga hej?

Reklam

Annonsera?Pressen.se besöks hundratusentals gånger per månad. Kontakta oss för mer information om hur du kan nå ut med ditt budskap.