Helsingborgs Dagblad > Nyheter

Sunday, 09 August, 16:45

Helsingborgs Dagblad - 31 jul 20 kl. 06:52

Lista: Det här gäller på din studieortEfter en vår av distansplugg är det nu fritt fram för universiteten och högskolorna att öppna lokalerna för studenterna – men med restriktioner. Lärosätena har valt olika vägar inför höstterminen, från mycket till lite undervisning i lokalerna. Även om.
Läs mer på Helsingborgs Dagblad

Dela artikeln

0 delningar på Facebook.

Liknande nyheter

Taggar: ListaDet här , gällerpå din , studieort
DN - 09 mar 19 kl. 09:35

Wikström petas från EU-lista – behåller styrelseuppdrag

EU-parlamentarikern Cecilia Wikström vill behålla sina styrelseuppdrag och petas därmed som Liberalernas förstakandidat på partiets EU-lista. Wikström säger att hon hade velat fortsätta.  – Jag är avsatt, jag har inte valt det ena eller andra.

Skånskan - 09 mar 18 kl. 18:31

Få kvinnor på M:s lista

Sjöbo 43 namn, men bara 13 kvinnor. Moderaterna i Sjöbo har nu enhälligt fastställt sin lista till fullmäktige. I topp hamnar kommunalrådet Magnus Weberg.

Dagensanalys.se - 04 dec 18 kl. 09:18

LISTA: Bästa apparna för Android 2018

För att hjälpa dig hitta de mest användbara apparna har Google har sammanställt de bästa apparna för Android under 2018. Googles lista innehåller de appar som legat i topp under året på Google Play Store. “These apps made our lives easier, our downtime more fulfilling, and our moments online more connected to others.

YLE - 20 nov 16 kl. 19:50

Kortspel, sång och mat kan ge Svenskfinland en plats på Unesco-lista

Kortspel, körsång och matlagning är tre vitt skilda finlandssvenska traditioner, som lever starkt i Svenskfinland och har förutsättningar att leva vidare länge ännu. Det är spelkväll i Nämpnäs by i Närpes. Varje tisdag kväll samlas herrar i olika åldrar i ungdomsföreningslokalen för att utmana varandra i pidro.

Nyan - 04 mar 19 kl. 15:42

S ställer upp med kandidat i riksdagsvalet

Ålands socialdemokrater ställer upp med en egen lista i riksdagsvalet. Kandidaten eller kandidaterna ska presenteras på en presskonferens i morgon förmiddag. – Vi värnar om demokratin.

SmålandsPosten - 04 sep 14 kl. 06:27

Lång lista med klagomål ? lärare fortsatt avstängd

Sexistisk, opedagogisk och ofta frånvarande.
Anklagelserna är flera mot läraren i Älmhult som är avstängd från sin arbetsplats. Det är elever på den aktuella skolan som har en lång lista med klagomål mot läraren som nu varit avstängd från sitt jobb i ett par veckor.

Skånskan - 27 apr 18 kl. 10:00

Nytt namn toppar MP-lista

Kävlinge 2015 skrev Furulundsbon Ann-Kristin Drevnor ett e-förslag om giftfria förskolor, en idé som de styrande politikerna tyckte var så bra att den genomfördes.
För Ann-Kristin Drevnor gav det så mycket mersmak att hon nu satsar på politiken. Inför valet i höst toppar hon Miljöpartiets lista till kommunfullmäktige.

HBL - 24 feb 15 kl. 14:14

Finland gav Greklands lista grönt ljus

Finland godkänner Greklands lista över planerade ekonomiska reformer och sparåtgärder. EU-ministerutskottet beslutade detta på eftermiddagen.Också EU-kommissionen, Europeiska centralbanken ECB och Internationella valutafonden IMF anser att åtgärderna räcker till.

Expressen - 25 dec 12 kl. 07:42

Se placeringarna på Expressens 100-lista

Varje år - runt jultid - presenterar SPORT-Expressens sin prestigefyllda 100-lista. Den innehåller Sveriges största idrottsutövare från det gångna året. Här är 2012 års lista..

YLE - 04 mar 13 kl. 08:26

Judar på högerextrem lista

En lista på judar i Finland har hittats hos en av männen bakom knivhuggningen på stadsbiblioteket i Jyväskylä i januari. Polisen har nu skickat brev till personerna som finns på listan, och ett tiotal av dem hör till den judiska församlingen i Helsingfors. Sammanlagt innhåller listan uppgifter om kring 300 personer som extremistgruppen klassar som fiender.

Kristianstadsbladet - 28 nov 13 kl. 09:05

Lista med hus som kan säljas är färdig

På onsdagen släppte Hässleholms kommun en lista över de kommunala fastigheter som kan komma att avyttras genom försäljning, rivning eller på annat sätt, för att ge kommunen försäljningsintäkter men framför allt för att minska de framtida årliga driftskostnaderna.
– Jag ser en här listan som en möjlighet. Vi kan i dialog med de berörda som använder fastigheterna komma fram till vilka vi behöver och vilka som kan säljas eller rivas.

Pressen.se i Sociala medier

Pressen på facebook Nyhetspressen på Twitter

Liknande Nyheter

Bilder
Om oss

Pressen.se är en svensk nyhetsportal samt nyhetssökmotor som automatiskt hittar de mest omdiskuterade och aktuella nyheterna. Välkommen!

Kontakt

Vill du säga hej?

Reklam

Annonsera?Pressen.se besöks hundratusentals gånger per månad. Kontakta oss för mer information om hur du kan nå ut med ditt budskap.