Sydsvenskan > Kultur

Monday, 10 August, 07:10

Sydsvenskan - 31 jul 20 kl. 06:30

Livesänt och mindre publik – så blir höstens premiärer i coronatiderOperan, stadsteatern och konserthuset eniga: det blir föreställningar i höst. Men hur?.
Läs mer på Sydsvenskan

Dela artikeln

0 delningar på Facebook.

Liknande nyheter

Taggar: Livesäntoch mindre , publik, blir , höstens, premiäreri , coronatider
SN - 11 sep 15 kl. 15:36

Blandad konfekt i höstens utbud

Kulturhösten på Culturum och Nyköpings teater bjuder på både livesändningar, humorshower, teater och musikarrangemang. Nu återstår att hitta evenemang som kan attrahera en yngre publik, något som Nyköpings arenors nya evenemangssamordnare Sara Högsten, ser som en kul utmaning..

Skånskan - 31 aug 18 kl. 09:46

Framtiden i Doc Lounges fokus

Framtiden är temat för höstens tio filmkvällar på dokumentärfilmklubben Doc Lounge på Babel i Malmö.
– Sverige går snart till val, världen är i förändring och vi behöver blicka in i framtiden, säger Doc Lounges nya projektledare Maja Goffe.Doc Lounge
Doc Lounge är en kulturförening med syfte att visa och distribuera ny nordisk och internationell dokumentärfilm.

Dagensanalys.se - 30 aug 17 kl. 18:50

”Ett enormt starkt räckviddsalternativ som du inte hittar någon annanstans”

Igår (tisdag) genomfördes TV4s höstscreening där alla höstens premiärer presenterades. I samband med det fick jag möjlighet att sitta ner och prata med Casten Almqvist, VD på TV4 och Bonnier Broadcasting, om impact och viewability i TV4s kanaler, konkurrensen från internationella aktörer som Netflix, HBO och Amazon, samt hur framtiden ser ut för linjär-tv. Casten inledde genom att redan på scen berätta att 84 procent av Sveriges befolkning tittar på linjär-tv varje vecka (MMS, första halvåret, hela befolkningen).Om oss

Pressen.se är en svensk nyhetsportal samt nyhetssökmotor som automatiskt hittar de mest omdiskuterade och aktuella nyheterna. Välkommen!

Kontakt

Vill du säga hej?

Reklam

Annonsera?Pressen.se besöks hundratusentals gånger per månad. Kontakta oss för mer information om hur du kan nå ut med ditt budskap.