DI > Ekonomi

Tuesday, 11 August, 05:32

DI - 31 jul 20 kl. 06:20

Svag statistik och Trumps tweet pressar ner dollarkursenAmerikanska statspappersräntor har sjunkit ytterligare något efter den svenska marknadens stängning på torsdagen, dollarn handlas samtidigt. .
Läs mer på DI
Läs mer om:
Trumps

Dela artikeln

0 delningar på Facebook.

Liknande nyheter

Taggar: Svag, statistikoch , Trumps, tweet, pressar, ner, dollarkursen
Helsingborgs Dagblad - 19 apr 12 kl. 22:06

Svag statistik tyngde Wall Street

Svag statistik på flera områden fick USA-börserna att backa på torsdagen. Försäljningen av befintliga bostäder sjönk i mars för andra månaden i rad och fler amerikaner än väntat sökte arbetslöshetsunderstöd i förra veckan. Det så kallade Philly-indexet, som mäter aktiviteten bland företag i Philadelphia-området, sjönk kraftigt i mars..

Affärsvärlden - 13 feb 14 kl. 17:11

Svag statistik håller tillbaka Wall Street

Kurserna på New York-börserna har fått en oregelbunden öppning på torsdagen. Svag statistik över detaljhandeln och nya arbetssökande bidrog till att hålla tillbaka sentimentet..

SvD - 01 okt 14 kl. 22:43

Sval kvartalsstart på USA-börserna efter svag statistik

USA-börserna föll brett på onsdagen. Svag statistik från både USA och Europa, samt den ständigt närvarande geopolitiska oron låg bakom att starten på det nya kvartalet färgades i rött..

DI - 16 apr 15 kl. 16:19

New York: Svag statistik tynger börsen

De ledande amerikanska aktieindexen inledde torsdagens handel strax under nollstrecket. Energisektorn, som steg kraftigt på onsdagen, tyngde utvecklingen, tillsammans med svag statistik..

PrivataAffärer - 14 sep 15 kl. 07:53

Svag statistik sänkte Kinas börser

Börserna i Asien noterades överlag lägre på måndagen efter att svag statistik över den kinesiska ekonomin lagts fram under helgen. De kinesiska fastlandsbörserna handlades betydligt lägre....

DI - 28 feb 19 kl. 08:16

Lägre olje- och metallpriser efter svag statistik

Oljepriset backade lätt på torsdagsmorgonen, sedan svag statistik om fabriksaktiviteten kommit från Kina och Japan, samtidigt som råoljeproduktionen i USA stigit till nya rekordnivåer. .

Expressen - 02 jan 18 kl. 17:44

Pakistan i krismöte efter Trumps tweet

Regeringen i Pakistan kallade under tisdagen till ett extrainsatt möte i säkerhetsrådet efter Donald Trumps senaste tweet, rapporterar CNN.I tweeten anklagade Trump Pakistan för att enbart "ge USA lögner och svek"..

SR - 27 maj 20 kl. 06:32

Twitter faktakollar Trumps tweet – presidenten missnöjd

Twitter har för första gången faktakollat Donald Trumps inlägg på plattformen. Under två av presidentens inlägg om poströstande har företaget lagt till länkar där Trumps ord beskrivs som "ogrundade påståenden". Trump anklagar i sin tur Twitter för att hota yttrandefriheten..

Expressen - 26 sep 17 kl. 21:05

Änkans stora ilska mot Trumps tweet

Storbråket mellan Donald Trump och idrotts-USA fortsätter. Nyligen retweetade presidenten en tweet där Pat Tillman, tidigare NFL-spelare som sköts till döds i Afghanistan, var med på bild. Nu rasar Tillmans änka, Marie Tillman, mot att presidenten använder hennes makes död i ett politiskt syfte.

Expressen - 12 jan 18 kl. 01:45

Kaos i Washington – efter Trumps tweet

Totalt kaos utbröt i den amerikanska kongressen på torsdagen efter en tweet från Donald Trump, rapporterar CNN.Regeringen och republikanerna i representanthuset var överens om att en förnyelse av FISA-lagen, som reglerar avlyssning, behövdes – tills presidentens meddelande gjorde alla osäkra..

DI - 06 maj 19 kl. 16:30

New York: Breda nedgångar efter Trumps tweet

Börserna i New York inledde veckan med tydliga nedgångar sedan en tweet av Donald Trump på söndagen ökat oron för ett handelskrig. .

Fler nyheter från DI

DI - 30 minuter sedan

Detta händer tisdag 11 augusti

Under tisdagen släpper två av årets kursraketer sina kvartalsrapporter: Paradox och Storytel..

DI - 30 minuter sedan

Framtidens livsmedel får det svårt i Sverige

Dagligvarujätten Unilever ser ett behov av nya matvanor för att vi ska minska vår klimatpåverkan och leva ett hälsosammare liv..

DI - 15 minuter sedan

Över 20 miljoner coronasmittade – ”länder lekte med tanken på flockimmunitet”

Antalet som har bekräftats smittade av det nya coronaviruset i världen har nu passerat 20 miljoner, enligt amerikanska Johns Hopkins….

DI - 15 minuter sedan

Person skjuten utanför Vita huset

USA:s president Donald Trump avbröt en presskonferens och eskorterades bort av säkerhetspersonal, sedan en person skjutits utanför Vita….

DI - 6 timmar sedan

IMF: Fed kan göra mer för ekonomin och förankra inflation

Det finns utrymme för Federal Reserve (Fed) att göra mer för att stötta ekonomin och hålla inflationen förankrad vid målet i spåren av….

DI - 6 timmar sedan

Uber och Lyft slutar klassa anställda som entreprenörer

Domare i Kalifornien har beviljat ett preliminärt föreläggande som kräver Uber och Lyft att sluta klassificera sina förare som oberoende….

DI - 7 timmar sedan

Jordbruket lindrar krisen – ”Skånes bredd en klar styrka”

Regionerna i södra och sydöstra Sverige har klarat sig bättre i krisen än Sverige i stort..

DI - 7 timmar sedan

Storbolag lyfte på Wall Street – tekniksektorn pressades

Investerarna sökte sig till mer cykliska bolag under måndagshandeln och Dow Jones storbolagsindex steg 1,3 procent..

DI - 7 timmar sedan

Tusentals demonstrerar mot styret i Thailand

Över 3 000 studenter anslöt sig till regeringskritiska protester under måndagen för att kräva en demokratisering av samhället och den….

DI - 8 timmar sedan

Handelssamtal avstannat efter blåmögelost-krav

Samtalen mellan Storbritannien och Japan rörande ett nytt handelsavtal har avstannat efter att den brittiska handelsministern, Liz Truss,.

Pressen.se i Sociala medier

Pressen på facebook Nyhetspressen på Twitter

Liknande Nyheter

Bilder
Om oss

Pressen.se är en svensk nyhetsportal samt nyhetssökmotor som automatiskt hittar de mest omdiskuterade och aktuella nyheterna. Välkommen!

Kontakt

Vill du säga hej?

Reklam

Annonsera?Pressen.se besöks hundratusentals gånger per månad. Kontakta oss för mer information om hur du kan nå ut med ditt budskap.