Nyan > Svenskfinland

Sunday, 09 August, 14:04

Nyan - 31 jul 20 kl. 06:00

4,4 miljoner euro till företag i nödRestaurang- och hotellbranschen har drabbats hårdast av covid-19, och har därför fått mest stöd av landskapsregeringen. .
Läs mer på Nyan

Dela artikeln

0 delningar på Facebook.

Liknande nyheter

Taggar: 4,4miljoner , eurotill , företagi , nöd
YLE - 06 aug 19 kl. 05:44

Mården kan orsaka skador för tiotusentals euro - byggföretag i skärgården varnar stugägare

Mårdens framfart i skärgården bara ökar, och skadorna är omfattande. Leif Nordgren som jobbat inom byggbranschen i Dalsbruk i 30 år säger att fallen ökar år för år..

YLE - 21 maj 16 kl. 12:17

Finländska företag behöver mer mod
Finländska företag behöver mer mod De medelstora företagen kan vara i nyckelposition för att få Finland på fötter, men de är för försiktiga. Många har valt att ta tag i problemet. Helkama är ett företag som gjort det.

YLE - 13 feb 17 kl. 07:00

Helsingfors och Vanda har köpt tjänster från företag misstänkt för människohandel

Både Helsingfors stad och Vanda stad har köpt tjänster av ett företag där två ledande personer nu står åtalade för människohandel. Städerna får inte automatiskt kännedom om brottsmisstankar eller domar relaterade till företag som de anlitar. Därmed kan skattebetalarnas pengar gå till brottslighet.

HBL - 10 jan 14 kl. 08:25

Få företag tror på utbetalning

Hoppet om att få sina räkningar betalda är minimalt för de västnyländska företag som har fordringar på konkursboet.De fem största fordringsägarna i Västnyland har sammanlagt över en halv miljon euro i fordringar på FN-steels konkursbo.
Utöver dessa finns många andra företag med mindre summor samt företag från andra regioner som har en betydande verksamhet i Västnyland.

YLE - 17 maj 17 kl. 09:27

Direktörer i börsbolag tjänar i snitt 408 000 euro

Den totallön som börsbolagen i Finland betalar till sina verkställande direktörer varierar avsevärt. En utredning från Centralhandelskammaren visar att den fasta lönen får mindre betydelse medan resultatbundna löner utgör en större del av totallönen, speciellt i större bolag. I fjol var den årliga fasta lönen för en vd i ett börsbolag i snitt 408 000 euro.

Dagensanalys.se - 06 nov 18 kl. 15:23

Investeringarna inom nystartade teknikföretag ökar fyrfaldigt

Idag presenterar Stripe, Techstars och Tech.eu den första delen i en serie om tre rapporter. “Seed the Future: A Deep Dive into Early Stage Technology in Europe” är tänkt att skapa bättre förståelse för europeiska teknikföretag i tre olika tillväxtstadier, Early Stage Technology (EST), Growth Stage och Late Stage Technology.

YLE - 12 nov 16 kl. 12:39

Företagare protesterar: Hur kan tio minuter arbete kosta 500 euro?

Företagarna tänker inte svälja de nya höga avgifterna för att sälja tobaksprodukter. - Det är en orimlig kostnad för ett litet företag om man höjer en avgift från 55 euro till kanske 1 000 euro. Det säger företagaren Björn Lindqvist som är medlem i Tenala-Bromarf företagarförening.

HBL - 04 mar 15 kl. 04:06

Riskkapital får nya företag att växa

Kring 70 miljoner euro pumpade privata investerare in i växande företag i fjol. En stor del av de nya jobben skapas i huvudstadsregionen.HELSINGFORS Goda vindar verkar råda för riskkapitalinvesteringar i Europa just nu.

YLE - 12 feb 17 kl. 09:18

1 500 miljarder euro - så påverkar ECB:s stimulansprogram din ekonomi

Europeiska centralbankens stora stimulansprogram börjar få önskad effekt. Tillväxten och inflationen ökar i euroländerna. Både företag och vanliga hushåll har kunnat dra nytta av kombinationen förmånliga lån och rekordlåga räntor.

YLE - 22 maj 17 kl. 06:52

Byggbranschens löneexperiment misslyckades - endast ett företag vill anställa för 6 euro i timmen

Byggbranschens försök med en timlön på sex euro för outbildade arbetstagare har misslyckats. Det här bevisar att låg lön inte skapar nya jobb, anser Kyösti Suokas på Byggnadsförbundet. Sedan mars i år har det varit möjligt för företag inom byggbranschen att anställa personer som inte har någon tidigare erfarenhet av branschen för sex euro i timmen.

YLE - 02 aug 17 kl. 07:29

Konkurrensen om patienterna hårdnar - nu får man privat läkarbesök för under 50 euro

Antalet nya privata vårdföretag har mer än fördubblats sedan år 2010. Det här har bland annat gett upphov till nya lågpriskedjor inom den privata vården, men överlag har priserna inte ännu sjunkit, snarare tvärtom. Det Uleåborgsbaserade vårdföretaget Perusterveys är en av de senaste uppstickarna på den privata vårdmarknaden.

Pressen.se i Sociala medier

Pressen på facebook Nyhetspressen på Twitter

Liknande Nyheter

Bilder


Prenumerera på nyheter (RSS)

RSS är ett enklare sätt att följa nyheterna. Nyheterna laddas automatiskt ner till din nyhetsläsare och du behöver inte gå in på Pressen.se.

Du får gärna publicera eller länka till RSS-flödet på din blogg eller hemsida.?>


Om oss

Pressen.se är en svensk nyhetsportal samt nyhetssökmotor som automatiskt hittar de mest omdiskuterade och aktuella nyheterna. Välkommen!

Kontakt

Vill du säga hej?

Reklam

Annonsera?Pressen.se besöks hundratusentals gånger per månad. Kontakta oss för mer information om hur du kan nå ut med ditt budskap.