ÖstersundsPosten > Nyheter

Wednesday, 05 August, 10:11

ÖstersundsPosten - 31 jul 20 kl. 06:01

Tvärstopp för resebranschen – Resia tvingas säga upp tre och flytta till billigare lokal: ”Känns jättesorgligt”I över två decennier har det funnits resebyrå på Prästgatan 27 i centrala Östersund. Men nu råder....
Läs mer på ÖstersundsPosten
Läs mer om:
Prästgatan, Östersund

Dela artikeln

0 delningar på Facebook.

Liknande nyheter

Taggar: Tvärstoppför , resebranschen, Resia, tvingas, sägaupp , treoch , flytta till billigare lokal Känns jättesorgligt
ÖstersundsPosten - 30 nov 99 kl. 00:00

Dålig sommar gynnar resebranschen

Den miserabla sommaren har satt sina spår i resebranschen: ? Jag har aldrig varit med om maken under mina 14 år i branschen, säger Johan Lundkvist hos Resia i Östersund..

SVT - 7 timmar sedan

Resebranschen värst drabbad av coronapandemin

Permitteringsgraden i resebranschen är på 83 procent visar siffror från Svenska resebyrå- och arrangörsföreningen, SRF. – Dessutom har drygt en tredjedel av de anställda inom resebyråer och arrangörer blivit uppsagda eller varslade, säger Didrik von Seth, generalsekreterare för SRF i ett pressmeddelande..

UT - 26 apr 14 kl. 09:21

Resia stänger sin butik

Efter sista maj är Ulricehamn utan resebyrå. För då stänger Resia sin butik i Ulricehamn och flyttar verksamheten till Borås. Efter 36 år i Ulricehamn så lägger Resia ner sin resebutik i Ulricehamn och flyttar över verksamheten till Borås.

Kristianstadsbladet - 11 maj 11 kl. 06:30

Resia får sköta alla transporter

Resia har fått i uppdrag att hantera scouternas resor till och från jamboreen. Även resor i anslutning till lägret kommer att skötas av resebyrån, som gett huvudansvaret till Kristianstadskontoret.
På jamboreen kommer det även att finnas en resebyrå.

Jönköpingsnytt - 02 okt 12 kl. 09:49

Resia köper Resegruppen

Resegruppen i Jönköping har sålts till Resekoncernen Resia. Försäljningen innebär en breddning av Resias tjänster och produkter. Samtliga anställda på Resegruppen erbjuds arbete hos Resia..

Resume - 27 feb 14 kl. 14:10

Resia utökar Carats uppdrag

Mediebyrån Carat får utökat förtroende hos Resia Travel Group som bland annat har 55 resebyråer i landet. Carat arbetar sedan tidigare med koncernens bolag Resia och Bengt-Martins, men nu omfattar uppdraget även online-resebyrån Resfeber..

Jmini.se - 23 okt 15 kl. 07:18

"Resia får vara en del av detta prestigefyllda event"

Resia är nu officiell bokningspartner för IRONMAN 70.3 Jönköping. I juli nästa år genomförs den fjärde Ironman 70.

Sydsvenskan - 13 jan 11 kl. 06:42

Flest klagar på resebranschen

Resebranschen har flest missnöjda kunder, sett till antalet anmälningar som Allmänna reklamationsnämnden (ARN) fick in 2010. I 44 procent av reseklagomålen fick konsumenten helt eller delvis rätt.
STOCKHOLM.

Skånskan - 13 mar 20 kl. 09:23

Resebranschen befarar halverade intäkter

Ett tapp från 60 till 30 miljoner kronor. Den effekten befarar den svenska resebranschen att coronaviruset kommer ha på årets intäkter. De senaste dagarna har efterfrågan på resor i princip försvunnit.

Nya Wermlands Tidningen - 28 mar 12 kl. 08:40

Resia bästa affärsresebyrå för femte gången:

Resia har utsetts till Sveriges bästa affärsresebyrå i tävlingen Business Travel Award 2012..

Pressen.se i Sociala medier

Pressen på facebook Nyhetspressen på Twitter

Liknande Nyheter

Bilder


Prenumerera på nyheter (RSS)

RSS är ett enklare sätt att följa nyheterna. Nyheterna laddas automatiskt ner till din nyhetsläsare och du behöver inte gå in på Pressen.se.

Du får gärna publicera eller länka till RSS-flödet på din blogg eller hemsida.?>


Om oss

Pressen.se är en svensk nyhetsportal samt nyhetssökmotor som automatiskt hittar de mest omdiskuterade och aktuella nyheterna. Välkommen!

Kontakt

Vill du säga hej?

Reklam

Annonsera?Pressen.se besöks hundratusentals gånger per månad. Kontakta oss för mer information om hur du kan nå ut med ditt budskap.