SR > Nyheter

Saturday, 15 August, 07:22

SR - 31 jul 20 kl. 06:01

Uppmärksammad rättegång mot mordanklagade systrar inledsI Moskva inleds i dag rättegången mot tre systrar som står anklagade för att ha mördat sin pappa - efter år av misshandel och sexuella övergrepp. Fallet har fått stor uppmärksamhet och delat det ryska samhället i två läger - för eller emot de unga kvinnorna..
Läs mer på SR
Läs mer om:
Moskva

Dela artikeln

0 delningar på Facebook.

Liknande nyheter

Taggar: Uppmärksammad, rättegångmot , mordanklagade, systrar, inleds
Kristianstadsbladet - 20 apr 14 kl. 04:36

Nigella välkommen i Nya Zeeland


Brittiska tv-kocken Nigella Lawson är välkommen i Nya Zeeland, men inte i USA. Det framgick när nyzeeländska myndigheter bekräftade att hon fått specialvisum för att besöka landet. Det krävdes särskild prövning eftersom hon tidigare nekats inresa i USA, enligt ett uttalande från nyzeeländska immigrationsmyndigheten.

Trelleborgs Allehanda - 20 apr 14 kl. 04:36

Nigella välkommen i Nya Zeeland


Brittiska tv-kocken Nigella Lawson är välkommen i Nya Zeeland, men inte i USA. Det framgick när nyzeeländska myndigheter bekräftade att hon fått specialvisum för att besöka landet. Det krävdes särskild prövning eftersom hon tidigare nekats inresa i USA, enligt ett uttalande från nyzeeländska immigrationsmyndigheten.

Fler nyheter från SR

SR - 15 minuter sedan

Kritik mot Mauritius regering efter oljeläckan

Efter den stora oljeläckan från ett fartyg som strandat utanför önationen Mauritius kust riktar nu miljöorganisationen Fridays for Future Mauritius, med kopplingar till svenska Greta Thunberg, kritik mot regerings hantering av oljeläckan..

SR - 30 minuter sedan

Svenskt fiske kan begränsas i skyddade områden

Fiske kan komma att begränsas, eller helt förbjudas, i flera skyddade marina områden. Havs- och vattenmyndigheten har tagit fram förslag och haft kontakt med länsstyrelserna för att kunna göra bedömningar av var det behövs begränsningar..

SR - 1 timme sedan

Värmen besvärlig för personal på äldreboenden

De höga temperaturerna som råder just nu på flera håll i Sverige kan göra det besvärligt för personal på äldreboenden runt om i landet, då de ofta måste bära skyddsutrustning och inte får använda bordsfläkt för att inte bidra till eventuell coronaspridning på boendet..

SR - 1 timme sedan

Räddningsinsatserna på Medelhavet återupptas

Under coronapandemin har många organisationers räddningsarbete försvårats eller helt hindrats. Samtidigt är situationen för de tiotusentals migranter som finns i Libyen svårare än någonsin..

SR - 4 timmar sedan

Unga sexbrottslingar hinner inte få behandling på anstalt

Enligt Kriminalvården döms många unga sexualbrottslingar till så korta fängelsestraff att de inte hinner ta del av myndighetens behandlingsprogram mot sexualbrott..

SR - 5 timmar sedan

Danmark lättar på vissa restriktioner

Bland annat utvidgas öppettider för restauranger och barer från midnatt till klockan 02..

SR - 7 timmar sedan

USA:s postverk varnar för poströstningskaos

USA:s postverk ser möjliga problem med poströstning vid det amerikanska valet i november..

SR - 10 timmar sedan

Oro bland EU-ministrar kring ökade spänningar i östra Medelhavet

Flera av EU:s utrikesministrar uttryckte under fredagen oro för den eskalerande konflikten i östra Medelhavet, där ett turkiskt forskningsfartyg letar efter olja och gas i ett område som Grekland uppfattar som sitt territorialvatten..

SR - 11 timmar sedan

MSB om hjälpbehovet i Beirut: ”Man pratar om flera miljarder kronor”

I Libanons huvudstad Beirut har åtminstone 220 personer dödades och uppemot 300 000 blivit hemlösa efter explosionen som inträffade förra veckan. Den svenska Myndigheten för samhällsskydd och beredskap, MSB, är på plats där för att hjälpa till att samordna FN:s insatser..

SR - 12 timmar sedan

EU:s utrikesministrar förbereder sanktioner mot Belarus

EU:s utrikesministrar har på sitt pågående möte enats om att förbereda sanktioner mot Belarus, säger Sveriges utrikesminister Ann Linde..

Pressen.se i Sociala medier

Pressen på facebook Nyhetspressen på Twitter

Liknande Nyheter

Bilder


Prenumerera på nyheter (RSS)

RSS är ett enklare sätt att följa nyheterna. Nyheterna laddas automatiskt ner till din nyhetsläsare och du behöver inte gå in på Pressen.se.

Du får gärna publicera eller länka till RSS-flödet på din blogg eller hemsida.?>


Om oss

Pressen.se är en svensk nyhetsportal samt nyhetssökmotor som automatiskt hittar de mest omdiskuterade och aktuella nyheterna. Välkommen!

Kontakt

Vill du säga hej?

Reklam

Annonsera?Pressen.se besöks hundratusentals gånger per månad. Kontakta oss för mer information om hur du kan nå ut med ditt budskap.