Dalarnas tidningar > Nyheter

Wednesday, 12 August, 17:36

Dalarnas tidningar - 31 jul 20 kl. 06:00

Kommunala bolagets rekryteringsmiss –anställde chef som dömts för grova brott: ”Han sa att han tagit timeout i livet”En chef vid ett kommunalt bolag i Borlänge har omplacerats. Vid anställningen visste....
Läs mer på Dalarnas tidningar
Läs mer om:
Borlänge

Dela artikeln

0 delningar på Facebook.

Liknande nyheter

Taggar: Kommunala, bolagets, rekryteringsmiss, anställde, chefsom , dömtsför , grova, brott Han sa att han tagit timeout i livet
Expressen - 13 nov 19 kl. 13:18

Rektorn anställde fyra släktingar: ”Det är jäv”

Gamlestadsskolans rektor Olof Stigert gjorde sig skyldig till jäv då han anställde flera släktingar vid den egna skolan.Den bedömningen gör Göteborgs stad i en utredning av anställningar som GT kunde avslöja tidigare i år.Totalt rör det sig om fem släktingar till Olof Stigert som fått anställning vid skolan.

Kristianstadsbladet - 10 jul 13 kl. 10:07

Domare anställde sin egen dotter


En domare vid Mora tingsrätt har anställt sin egen dotter som vikarierande domstolssekreterare. Jäv, tycker experten som Sveriges radio i Dalarna talat med.Den tillförordnade lagmannen vid Mora tingsrätt anställde 2011 sin egen dotter som vikarierande domstolssekreterare.

Helsingborgs Dagblad - 10 jul 13 kl. 10:10

Domare anställde sin egen dotter

En domare vid Mora tingsrätt har anställt sin egen dotter som vikarierande domstolssekreterare. Jäv, tycker experten som Sveriges radio i Dalarna talat med. Den tillförordnade lagmannen vid Mora tingsrätt anställde 2011 sin egen dotter som vikarierande domstolssekreterare.

BT - 10 jul 13 kl. 10:09

Domare anställde sin egen dotter

En domare vid Mora tingsrätt har anställt sin egen dotter som vikarierande domstolssekreterare. Jäv, tycker experten som Sveriges radio i Dalarna talat med. Den tillförordnade lagmannen vid Mora tingsrätt anställde 2011 sin egen dotter som vikarierande domstolssekreterare.

Nyheter 24 - 24 sep 15 kl. 08:13

Vad den McDonalds-anställde gör för den gamle mannen är bara helt fantastiskt

Det här är vad man kallar för supermegaviralt. I onsdags förra veckan klev Destiny Carreno in på en McDonalds i amerikanska Chicago – och tog en bild som rör nästan alla.Den visar hur en anställd på McDonalds hjälper en äldre, handikappad man att äta.

SvD - 11 maj 16 kl. 19:30

Bah Kuhnke anställde Sahlins ”livvakt”

Mona Sahlin hade själv ansvaret för anställningar inom den Nationella samordnaren mot våldsbejakande extremism, har kulturminister Alice Bah Kuhnke (MP) sagt om den så kallade livvaktsaffären. Men det var kulturministern själv som direkt anställde mannen, visar dokument som SvD granskat..

Expressen - 11 maj 16 kl. 22:10

Bah Kuhnke anställde Mona Sahlins livvakt

Kulturminister Alice Bah Kuhnke, MP, har tidigare sagt att det var Mona Sahlin som själv hade ansvar för alla anställningarna inom den grupp som arbetade mot våldsbejakande extremism. Men SvD har tagit del av dokument som visar att det var kulturministern som anställde Sahlins livvakt. – Så är det rent formellt.

Cornucopia - 23 sep 16 kl. 09:17

SR: Sverigedemokraterna anställde rysk säkerhetsrisk som politisk sekreterare - fick sex miljoner av rysk affärsman

"Sverigevännerna", dvs Putins kuddbitarparti i riksdagen, Sverigedemokraterna, anställde en rysk säkerhetsrisk som politisk sekreterare i riksdagen. Det handlar om den sk Egor Putilov, som enligt Public Service/SR uppträder under minst fem olika namn. Mannen fick sex miljoner av en rysk affärsman dolt som en husaffär.

YLE - 28 feb 17 kl. 21:58

Hangö anställde projektchef för Koverhar

Det är Ekenäsbon Agneta Evers som i åtminstone sex månaders tid ska hjälpa Hangö stad med att saluföra och utveckla Koverharområdet. Stadsdirektör Denis Strandell anställde Evers på måndagen (27.2) och hon börjar jobba på torsdag (2.

SVT - 27 aug 19 kl. 16:13

Anställde sparkade landslagschefen – men ångrar inget: ”Inte ett misslyckande”

I april anställdes Johan Peterson som ny landslagschef på svenska skidförbundet. Nu har han tvingats sluta. Men Johan Sares, som var med och anställde Peterson, ångrar inte rekryteringen.

Pressen.se i Sociala medier

Pressen på facebook Nyhetspressen på Twitter

Liknande Nyheter

Bilder
Om oss

Pressen.se är en svensk nyhetsportal samt nyhetssökmotor som automatiskt hittar de mest omdiskuterade och aktuella nyheterna. Välkommen!

Kontakt

Vill du säga hej?

Reklam

Annonsera?Pressen.se besöks hundratusentals gånger per månad. Kontakta oss för mer information om hur du kan nå ut med ditt budskap.