SR > Nyheter

Tuesday, 04 August, 18:48

SR - 31 jul 20 kl. 05:29

Utspel om uppskjutet presidentval kritiseras från båda lägrenPresident Donald Trumps utspel om att skjuta upp presidentvalet i USA har fått ett iskallt bemötande, inte bara av demokraterna utan också republikanernas ledarskap förkastar idén..
Läs mer på SR
Läs mer om:
Donald, USA

Dela artikeln

0 delningar på Facebook.

Liknande nyheter

Taggar: Utspelom , uppskjutet, presidentval, kritiserasfrån , båda, lägren
SR - 12 dec 19 kl. 06:13

Uppskjutet presidentval ifrågasätts

I dag är det presidentval i Algeriet, ett val som redan skjutits upp två gånger sen landets president sedan 20 år tillbaka, Abdelaziz Bouteflika avsattes i april. Men valet ifrågasätts starkt av den folkliga rörelse som har demonstrerat på gatorna varje vecka sen februari och som uppmanar till bojkott av valet..

SR - 30 jul 20 kl. 05:42

Stora protester mot uppskjutet presidentval

I Bolivia har valdomstolens beslut att skjuta upp presidentvalet som skulle ha hållits nu i september skapat stora protester. Interimsregeringen har nu polisanmält flera oppositionsledare som anklagas för att ha riskerat folkhälsan genom att stödja protesterna..

Helsingborgs Dagblad - 30 jul 20 kl. 15:11

Trump föreslår uppskjutet presidentval

USA:s president Donald Trump lyfter idén att presidentvalet i november ska skjutas fram. Anledningen är att pandemin förväntas leda till att fler poströstar, vilket presidenten menar ökar risken för valfusk. "Det kommer bli en stor skam för USA.

Aftonbladet - 30 jul 20 kl. 15:11

Trump föreslår uppskjutet presidentval

▸ USA:s president Donald Trump lyfter idén att presidentvalet i november ska skjutas fram..

Sydsvenskan - 30 jul 20 kl. 15:11

Trump föreslår uppskjutet presidentval

USA:s president lyfter idén att presidentvalet i november ska skjutas fram..

GöteborgsPosten - 30 jul 20 kl. 19:52

Trump föreslår uppskjutet presidentval

USA:s president Donald Trump lyfter idén att presidentvalet i november ska skjutas fram. Anledningen är att pandemin förväntas leda till att fler poströstar, vilket presidenten menar ökar risken för valfusk..

GöteborgsPosten - 30 aug 18 kl. 12:31

S-utspel om assistans kritiseras

Socialdemokraterna vill göra upp med andra partier om LSS-lagstiftningen och assistans för funktionshindrade. Oppositionen kräver att något görs omgående för att alla utsatta barn ska få den hjälp de behöver. Antalet personer som beviljas assistans sjunker stadigt..

UNT - 30 aug 18 kl. 12:31

S-utspel om assistans kritiseras

Socialdemokraterna vill göra upp med andra partier om LSS-lagstiftningen och assistans för funktionshindrade..

Helsingborgs Dagblad - 30 aug 18 kl. 10:42

S-utspel om assistans kritiseras

Socialdemokraterna vill göra upp med andra partier om LSS-lagstiftningen och assistans för funktionshindrade. Oppositionen kräver att något görs omgående för att alla utsatta barn ska få den hjälp de behöver. Antalet personer som beviljas assistans sjun.

GöteborgsPosten - 30 aug 18 kl. 12:31

S-utspel om assistans kritiseras

Socialdemokraterna vill göra upp med andra partier om LSS-lagstiftningen och assistans för funktionshindrade. Oppositionen kräver att något görs omgående för att alla utsatta barn ska få den hjälp de behöver. Antalet personer som beviljas assistans sjunker stadigt..

Fler nyheter från SR

SR - 1 timme sedan

Just nu: Kraftig explosion i Beirut

En kraftig explosion har skakat Libanons huvudstad Beirut, rapporterar flera medier..

SR - 1 timme sedan

Polisen: ”Vi söker fortfarande efter den vita kombibilen”

Efter skjutningen av den 12-åriga flickan i Norsborg utanför Stockholm söker polisen nu vittnen som kan berätta. Stefan Hector, chef vid polisens nationella operativa avdelning Noa, säger att det kan vara svårt att bryta tystnadskulturen som finns i gängkriminella miljöer..

SR - 1 timme sedan

Botkyrkabo: ”Hade kunnat vara min lillasyster”

Flera minnesstunder har anordnats i Botkyrka, där helgens dödsskjutningen fortfarande är det man pratar mest om..

SR - 1 timme sedan

Amazons intåg i Sverige kan få stora effekter

Den amerikanska e-handelsjätten kommer att lansera en version av sin tjänst i Sverige. Det bekräftar företaget i ett pressmeddelande. Och enligt Ulf Johansson, professor i företagsekonomi vid Lunds universitet så kommer Amazons intåg på den svenska marknaden få stora effekter/konsekvenser..

SR - 1 timme sedan

M stänger dörren för uppgörelse med S i riksdagen

Att göra upp om den framtida migrationspolitiken i riksdagen, utan att ta vägen via en proposition från regeringen, är inte längre möjligt..

SR - 3 timmar sedan

Besvärliga köer på Öresundsbron

Efter öppnandet av gränsen till Danmark för svenskar i samtliga regioner har köerna ringlat sig långa på Öresundsbron..

SR - 2 timmar sedan

Huawei svarar: Vi avslutade samarbetet redan förra året

Nu svarar den kinesiska mobiltillverkaren Huawei artisten Zara Larsson, som i TV4:s Nyhetsmorgon idag sa att hon avbryter samarbetet med företaget..

SR - 2 timmar sedan

Tegnell: KI:s munskyddsstudie gav inga nya svar

Idag är det bara ett tiotal länder i världen som inte rekommenderar munskydd, däribland Sverige. Statsepidemiolog Anders Tegnell menar att man fortfarande väntar på mer forskning som kan stödja om munskydd har en positiv effekt för en minskad smittspridning..

SR - 3 timmar sedan

Tyskar välkomnar bantad amerikansk soldatstyrka

När USA i förra veckan meddelade att man drar bort en tredjedel av de 36 000 soldater man har stationerade i Tyskland, väckte det bestörtning bland tyska politiker. Annorlunda är stämningen i befolkningen, det visar en opinionsmätning som YouGov gjort på uppdrag av nyhetsbyrån DPA..

SR - 4 timmar sedan

Tre nya rapporterade dödsfall i covid-19

Medverkar gör: Anders Tegnell, statsepidemiolog Folkhälsomyndigheten Johanna Sandwall, krisberedskapschef, Socialstyrelsen Morgan Olofsson, kommunikationsdirektör, Myndigheten för samhällsskydd och beredskap.

Pressen.se i Sociala medier

Pressen på facebook Nyhetspressen på Twitter

Liknande Nyheter

Bilder


Prenumerera på nyheter (RSS)

RSS är ett enklare sätt att följa nyheterna. Nyheterna laddas automatiskt ner till din nyhetsläsare och du behöver inte gå in på Pressen.se.

Du får gärna publicera eller länka till RSS-flödet på din blogg eller hemsida.?>


Om oss

Pressen.se är en svensk nyhetsportal samt nyhetssökmotor som automatiskt hittar de mest omdiskuterade och aktuella nyheterna. Välkommen!

Kontakt

Vill du säga hej?

Reklam

Annonsera?Pressen.se besöks hundratusentals gånger per månad. Kontakta oss för mer information om hur du kan nå ut med ditt budskap.