Sydsvenskan > IT

Tuesday, 04 August, 19:49

Sydsvenskan - 31 jul 20 kl. 05:19

Kanada tampas med virus i religiösa kolonierDen kanadensiska sjukvården har svårt att bekämpa de coronavirusutbrott som sker bland hutteriter, en religiös minoritet som bor i avskilda kolonier runtom i landet. Tre provinser i västra Kanada har rapporterat hundratals nya coronafall i hutteritkolon.
Läs mer på Sydsvenskan
Läs mer om:
Kanada

Dela artikeln

0 delningar på Facebook.

Liknande nyheter

Taggar: Kanada, tampasmed , virusi , religiösa, kolonier
Helsingborgs Dagblad - 31 jul 20 kl. 05:19

Kanada tampas med virus i religiösa kolonier

Den kanadensiska sjukvården har svårt att bekämpa de coronavirusutbrott som sker bland hutteriter, en religiös minoritet som bor i avskilda kolonier runtom i landet. Tre provinser i västra Kanada har rapporterat hundratals nya coronafall i hutteritkolon.

Aftonbladet - 31 jul 20 kl. 05:20

Kanada tampas med virus i religiösa kolonier

▸ Den kanadensiska sjukvården har svårt att bekämpa de coronavirusutbrott som sker bland hutteriter, en religiös minoritet….

GöteborgsPosten - 31 jul 20 kl. 11:37

Kanada tampas med virus i religiösa kolonier

Den kanadensiska sjukvården har svårt att bekämpa de coronavirusutbrott som sker bland hutteriter, en religiös minoritet som bor i avskilda kolonier runtom i landet..

Skånskan - 06 okt 15 kl. 14:00

Bättre kontroll kring religiösa samfund

Opinion Det förefaller finnas en vanföreställning kring att det automatiskt är något fint och konstruktivt i att samarbeta med, eller ösa pengar över, religiösa intressen. Det är som om själva religionen är en garant för anständighet och sunda värderingar. Tyvärr är det långt ifrån alltid sant.

SR - 13 timmar sedan

Forskare föreslår ett globalt övervakningssystem av virus hos vilda djur

Covid-19-pandemin har aktualiserat hotet om vad som kan hända när ett virus sprids från djur till människor. I en artikel i Science argumenterar därför forskare från en mängd olika områden för ett globalt övervakningssystem av vilda djur..

Sydsvenskan - 22 jan 16 kl. 04:00

Ungdomar tampas med utomjordingar i "The 5th wave"

”The 5th wave” rider på en våg av scifi- och fantasyfilmer med unga kvinnor på tröskeln till vuxenlivet i centrum, som överlevare och rebeller. Precis som ”Divergent” och "Hungerspelen", bygger den på bästsäljande ungdomsromaner. I år kommer sista delen i Rick Yanceys boktrilogi i vilken ”The 5th wave” är den första.

YLE - 01 mar 17 kl. 05:06

Virus biter på antibiotikaresistenta bakterier

Antibiotika behövs för att behandla infektioner, men ett allt större problem är att allt fler bakterier är antibiotikaresistenta. Ju mer antibiotika som används desto större blir problemet, så forskare försöker nu hitta andra metoder att komma åt bakterierna, bland annat med virus. – Virus angriper celler, och bakterier är celler, förklarar docent Tom Wiklund vid Åbo Akademi.

Dagen - 21 jun 16 kl. 03:05

Aktiv dödshjälp laglig i Kanada

Trots de religiösa samfundens varningar och protester har Kanada antagit en lag som tillåter aktiv dödshjälp..

Dagen - 21 jun 16 kl. 03:05

Aktiv dödshjälp laglig i Kanada

Trots de religiösa samfundens varningar och protester har Kanada antagit en lag som tillåter aktiv dödshjälp..

BT - 28 dec 12 kl. 15:41

Stor ökning av RS-virus i Borås

I Göteborg råder det RS-epidemi. Också i Borås märker man av att det är högsäsong. ?

Pressen.se i Sociala medier

Pressen på facebook Nyhetspressen på Twitter

Liknande Nyheter

Bilder


Prenumerera på nyheter (RSS)

RSS är ett enklare sätt att följa nyheterna. Nyheterna laddas automatiskt ner till din nyhetsläsare och du behöver inte gå in på Pressen.se.

Du får gärna publicera eller länka till RSS-flödet på din blogg eller hemsida.?>


Om oss

Pressen.se är en svensk nyhetsportal samt nyhetssökmotor som automatiskt hittar de mest omdiskuterade och aktuella nyheterna. Välkommen!

Kontakt

Vill du säga hej?

Reklam

Annonsera?Pressen.se besöks hundratusentals gånger per månad. Kontakta oss för mer information om hur du kan nå ut med ditt budskap.