Länstidningen i Södertälje > Nyheter

Tuesday, 11 August, 17:53

Länstidningen i Södertälje - 31 jul 20 kl. 05:00

Debatt: Det behövs mer respekt för funktionshindrade i samhälletFör några veckor sedan så var jag ute och gick, jag skulle precis gå in i en tunnel, då jag såg....
Läs mer på Länstidningen i Södertälje

Dela artikeln

0 delningar på Facebook.

Liknande nyheter

Taggar: DebattDet , behövs, mer, respektför , funktionshindradei , samhället
DN - 08 jan 13 kl. 14:49

?Sverige behöver mer idéburen politik?

När jag följer den livliga och spänstiga debatten kring Centerpartiets förslag till idéprogram känner jag mig trygg i vår slutsats att Sverige behöver mer idéburen och värderingsgrundad politik. Svante Nycanders artikel på DN debatt (7/1), där han försöker dra paralleller mellan förslaget till nytt idéprogram och Svenskt Näringslivs mångåriga arbete med opinionsbildning, bekräftar också det, skriver Per Ankersjö (C)..

SVT Debatt - 06 okt 19 kl. 20:49

”Det behövs mer vårdpersonal – och de måste kunna svenska”

”Äldreomsorgen står inför en gigantisk utmaning i att rekrytera personal. Enligt Statistiska Centralbyrån, SCB, kommer Sverige år 2035 sakna 160 000 anställda inom vård och omsorg, om inget görs för att vända utvecklingen”, skriver debattören..

Cornucopia - 24 sep 13 kl. 10:44

Riksbanken: Bankerna behöver mer än dubbla riskvikterna för bostadslån

Riksbankens vice ordförande Per Jansson säger till Reuters att de svenska bolånebankerna har överskattat hushållens betalningsförmåga. Problemet är hushållens övriga utgifter och att bankerna alltså  förutsätter att hushållen alltid kommer kunna betala sina räntor (Schibsted/SvD). Som konsekvens av detta behöver bankerna mer än dubbla sina riskvikter för bostadslån.

YLE - 21 maj 16 kl. 12:17

Finländska företag behöver mer mod
Finländska företag behöver mer mod De medelstora företagen kan vara i nyckelposition för att få Finland på fötter, men de är för försiktiga. Många har valt att ta tag i problemet. Helkama är ett företag som gjort det.

SmålandsPosten - 03 dec 13 kl. 06:48

Vi behöver mer av ansvar och arbete

Jobben är den viktigaste frågan inför det supervalår som stundar. Det skriver Anna Tenje (M). Sverige står starkt i en osäker omvärld.

Kristianstadsbladet - 20 feb 13 kl. 07:00

"Kritikern behövs mer än någonsin"

Foto: Scanpix
Vem behöver en kritiker? var den något provocerande rubriken till en krönika av Anders Mildner i förra veckan. Skribent och bibliotekarie Tomas Lidbeck anser att en kritiker behövs mer än någonsin i dagens svar.

BT - 12 sep 14 kl. 17:29

Bildt: "Ett starkt EU behövs mer än någonsin"

Den oroliga omvärld som på kort tid har vuxit fram påverkar givetvis även Västergötland. Den utrikespolitiska situation som hela landet nu står inför är mer krävande än någonsin tidigare under mina år i politiken. I öster försöker Ryssland flytta gränser och styra utvecklingen i Ukraina.

YA - 10 aug 13 kl. 06:30

"Här behövs mer folk"

Foto: Martina Eriksson
På busstationen i Lövestad står Jeanette Nilsson och My Jönsson och väntar på bussen till Sjöbo.
? Det skulle behövas mer för barn och ungdomar.

YLE - 16 aug 13 kl. 04:43

Det behövs mer undervisning i B-finska

Undervisningen på B-nivå i finska i gymnasierna räcker inte till. De obligatoriska kurserna är bara fem till antalet medan a-finskan, för de som är bättre på finska, har fler kurser. - Det är vi som går på B-nivå som borde ha fler kurser för vi behöver mer undervisning, säger Julia Bäck som går tredje året i Korsholms gymnasium.

Kristianstadsbladet - 04 nov 12 kl. 19:23

Ny Teliaaffär: Regimen "behövde mer"

Telia Sonera har ingått ännu en affär med sitt ljusskygga uzbekiska partnerbolag för att diktatorsfamiljen Karimov "behövde mer pengar", rapporterar SVT:s Uppdrag granskning på sin sajt.
Telia köpte 2010 en 4G-licens av sin Gibraltarregistrerade partner Takilant för 370 miljoner kronor. Alltså utöver den affär på 2,2 miljarder kronor som tidigare varit känd och som diktatorsdottern Gulnara Karimova misstänks ha skott sig på.

Pressen.se i Sociala medier

Pressen på facebook Nyhetspressen på Twitter

Liknande Nyheter

Bilder
Om oss

Pressen.se är en svensk nyhetsportal samt nyhetssökmotor som automatiskt hittar de mest omdiskuterade och aktuella nyheterna. Välkommen!

Kontakt

Vill du säga hej?

Reklam

Annonsera?Pressen.se besöks hundratusentals gånger per månad. Kontakta oss för mer information om hur du kan nå ut med ditt budskap.