SR > Nyheter

Tuesday, 11 August, 05:04

SR - 31 jul 20 kl. 04:04

Färre transporter än vanligt i landetTill exempel är trafiken på de statliga vägarna ungefär tio procent mindre än i fjol, trots att fler semestrar hemma och de upphävda reserekommendationer..
Läs mer på SR

Dela artikeln

0 delningar på Facebook.

Liknande nyheter

Taggar: Färre, transporter, än, vanligti , landet
Skånskan - 23 jan 17 kl. 14:00

Ser möjlighet till färre transporter

SVALÖV En samordnad varudistribution sparar både tid och pengar. Därför bör Svalöv inrätta en sådan service. ERWP.

YA - 08 jun 17 kl. 20:00

Större tivoli än vanligt på Skurups marknad

I dag, fredag, är det dags igen för Skurups marknad. Knallar, öltält med musikunderhållning, och ett tivoli — i år större än någonsin tidigare..

Barometern - 29 okt 18 kl. 15:17

Färre potatis än vanligt i årets skörd

Sommarens värme och torka har resulterat i en mindre potatisskörd på många håll i landet, även här i Kalmar. På Öland vittnar Per Petersson om märkbart färre potatisar i årets skörd..

BT - 22 okt 12 kl. 13:18

Högt pris för billiga transporter

Utländska chaufförer lever i månader i sina lastbilar, är underbetalda med en lön på 6 500?15 000 kronor per månad enligt deras egen utsago. Det är ovärdigt ett land som Sverige att transporter sker på detta sätt.

SVT - 04 jan 20 kl. 21:07

Svenska oljerederiet: ”Vi genomför transporter som vanligt”

En fjärdedel av världens olja kommer från det allt osäkrare Mellanöstern. Krigsrisken mellan USA och Iran pressar nu upp oljepriset, men hur mycket det blir i slutändan kommer att avgöras av Irans svar på den amerikanska attacken..

Skånskan - 16 mar 20 kl. 11:23

Färre pendlare vid de nya gränskontrollerna

ÖRESUND Budskapet hade nått fram. Färre pendlare än vanligt tog sig över Öresundsbron på måndagsmorgonen och det blev inga köer vid de nya gränskontrollerna.– Det har varit lugnt och stilla hela morgonen och hela helgen, sen gränskontrollerna infördes på söndagen, berättar polisinspektör Jakob Vilner på Köpenhamnspolisen.

Hela Gotland - 20 jul 12 kl. 04:00

Färre transporter efter flygkonkurs

Efter Skyways konkurs finns det ingen möjlighet att transportera blod med flyg mellan fastlandet och Gotland under helger. Orsaken är att godsmottagningen på Bromma är stängd..

Helsingborgs Dagblad - 21 jun 20 kl. 08:00

Nu kan Höganäsbolaget köra tyngre – men färre – transporter på väg 111

Företaget räknar med att sänka bränslekonsumtionen med 35 procent..

Kristianstadsbladet - 10 aug 14 kl. 15:36

Färre mc-döda än en vanlig säsong

Hittills i år har färre personer än vanligt dött i motorcykelolyckor - trots att sommarvädret varit bra.En nedåtgående trend, tror Riksorganisationen Sveriges motorcyklister.
18 personer har dött i motorcykelolyckor fram till sista juli i år.

BT - 10 aug 14 kl. 15:36

Färre mc-döda än en vanlig säsong

Hittills i år har färre personer än vanligt dött i motorcykelolyckor - trots att sommarvädret varit bra. En nedåtgående trend, tror Riksorganisationen Sveriges motorcyklister.18 personer har dött i motorcykelolyckor fram till sista juli i år.

Fler nyheter från SR

SR - 1 timme sedan

VMA i Umeå, Västerbotten

Viktigt meddelande till allmänheten i Östra Ersboda i Umeå kommun, Västerbottens län. Det brinner i ett fritids vid Östra Ersbodaskolan och det bildas kraftig svartrök. Räddningsledaren uppmanar alla i området att gå inomhus och stänga dörrar, fönster och ventilation.

SR - 2 timmar sedan

Spänt på nytt mellan Grekland och Turkiet

Grekland meddelade på måndagen att landets flotta står redo att sättas in om Turkiet på nytt börjar undersöka naturtillgångar i östra Medelhavet..

SR - 4 timmar sedan

Trump fördes ut från presskonferens efter skott utanför

Utanför Vita huset i Washington sköts en person av polis kring midnatt svensk tid. Samtidigt tvingades presidenten avbryta en presskonferens inne i Vita huset..

SR - 6 timmar sedan

Moderaterna kritiska till förslag om skatt på plastartiklar

Förslaget att beskatta plastmuggar och engångsmatlådor får kritik av Moderaterna. – Det har redan kommit väldigt många skatter som jäklas med vanligt folk, säger Niklas Wykman (M)..

SR - 10 timmar sedan

Danmark ställer utökat krav på munskydd

Antalet smittade stiger i Danmark, men genom att snabbt bekämpa lokala utbrott vill myndigheterna slippa stänga landet igen..

SR - 9 timmar sedan

Svenskar måste visa intyg för att få resa till Grekland

Svenskar måste visa upp negativa coronatester för att för att få komma till Grekland, meddelar landets regering. Samtidigt införs hårdare restriktioner..

SR - 8 timmar sedan

Felparkerade bilar hindrar räddningstjänsten

Det varma vädret i helgen innebar parkeringskaos på flera badplatser runt om i landet. Vid Askimsbadet i Göteborg har besökare parkerat högt och lågt på diverse mer eller mindre fantasifulla platser, enligt Polisen..

SR - 11 timmar sedan

”Man förväntar sig att hela regeringen avgår”

I Libanon har ytterligare ministrar avgått idag, efter de förödande explosionerna i Beirut i förra veckan. På måndagskvällen meddelade landets hälsominister Hamad Hasan för nyhetsbyrån Reuters att premiärminister Hassan Diab kommer att tillkännage hela regeringens avgång. Besked väntas 18:30 svensk tid..

SR - 11 timmar sedan

Nya protester väntas ikväll – redan stor polisnärvaro

Igår gick den sittande presidenten Aleksandr Lukasjenko segrande ur valet i Belarus, eller Vitryssland, med drygt 80 procent av rösterna..

SR - 12 timmar sedan

Uppgifter: Hela Libanons regering avgår

Libanons premiärminister Hassan Diab kommer på måndagskvällen att tillkännage regeringens avgång, uppger landets hälsominister Hamad Hasan för nyhetsbyrån Reuters. Premiärministern kommer att hålla ett framträdande vid klockan 18.30, svensk tid..

Pressen.se i Sociala medier

Pressen på facebook Nyhetspressen på Twitter

Liknande Nyheter

Bilder
Om oss

Pressen.se är en svensk nyhetsportal samt nyhetssökmotor som automatiskt hittar de mest omdiskuterade och aktuella nyheterna. Välkommen!

Kontakt

Vill du säga hej?

Reklam

Annonsera?Pressen.se besöks hundratusentals gånger per månad. Kontakta oss för mer information om hur du kan nå ut med ditt budskap.