GöteborgsPosten > Nyheter

Tuesday, 11 August, 15:07

GöteborgsPosten - 30 jul 20 kl. 13:39

Sex anhållna för människorov i SkåneEn 35-årig man misstänks under onsdagen ha blivit utsatt för kidnappning i Helsingborg. Efter att ha förts bort mot sin vilja lyckades han kontakta en anhörig, som i sin tur larmade polisen..
Läs mer på GöteborgsPosten
Läs mer om:
Skåne, Helsingborg

Dela artikeln

0 delningar på Facebook.

Liknande nyheter

Taggar: Sex, anhållnaför , människorovi , Skåne
Skånskan - 09 maj 18 kl. 11:51

Nya förhör med de sex anhållna

HÖÖR/HÄNNINGE De sex personer som under måndagen och tisdagen anhölls på misstankar om att ha haft del i att en 30-årig kvinna hållits mot sin vilja i en bostad i Hänninge utanför Höör förhördes under onsdagen.– Samtliga är fortfarande anhållna och under dagen kommer vi att hålla förhör med samtliga misstänkta som då har med sina försvarare, sade åklagaren Lina Wiktor vid Södra Skånes åklagarkammare under onsdagsförmiddagen.
Kvinnan som berättat för polisen att hon kvarhållits i Hänningehuset hördes under tisdagen och även hon skulle höras mer under onsdagen.

Helsingborgs Dagblad - 17 dec 19 kl. 10:29

Sex anhållna för människorov

Sex personer sitter anhållna misstänkta för att ha fört bort en person i Gävle mot dennes vilja, meddelar polisen. Vid ettiden under natten mot tisdag stoppade polis två bilar på E4 och de sex misstänkta greps. Även personen som tros ha kidnappats var m.

UNT - 17 dec 19 kl. 10:29

Sex anhållna för människorov

Sex personer sitter anhållna misstänkta för att ha fört bort en person i Gävle mot dennes vilja, meddelar polisen..

Aftonbladet - 17 dec 19 kl. 10:29

Sex anhållna för människorov

▸ Sex personer sitter anhållna misstänkta för att ha fört bort en person i Gävle mot dennes vilja, meddelar polisen..

DN - 17 dec 19 kl. 10:31

Sex anhållna för människorov i Gävle

Sex personer sitter anhållna misstänkta för att ha fört bort en person i Gävle mot dennes vilja, meddelar polisen..

GöteborgsPosten - 17 dec 19 kl. 10:31

Sex anhållna för människorov

Sex personer sitter anhållna misstänkta för att ha fört bort en person i Gävle mot dennes vilja, meddelar polisen..

UNT - 17 dec 19 kl. 10:58

Sex anhållna för människorov – greps på E4

Vid 01-tiden natten till tisdagen fördes en Gävlebo bort från sitt hem av sex personer..

Skånskan - 08 maj 18 kl. 12:19

Sex anhölls efter larm om människorov

HÖÖR/HÄNNINGE Sex personer satt på tisdagen anhållna efter ett polistillslag i samband med larm om en brand och en misshandel i Hänninge utanför Höör på måndagskvällen och en påföljande dramatisk biljakt i Norra Skåne. En kvinna i 30-årsåldern fördes till sjukhus och polisen utreder nu om de sex personerna fört dit henne och hållit kvar henne mot hennes vilja som hon berättade.Polisen fick larm om misshandeln i Hänninge vid 19-tiden på måndagen.

Kristianstadsbladet - 10 apr 14 kl. 12:28

Fem anhållna för människorov


Fem män, 37 till 45 år gamla, är anhållna misstänkta för människorov efter Malmöpolisens gryningsräder på onsdagsmorgonen. Räderna genomfördes mot flera adresser i Malmötrakten tillsammans med länskriminalpolisen och är en del av operation Olivia, polisens satsning för att minska antalet skjutningar och sprängningar i staden.Av de fem som nu är anhållna misstänks fyra för människorov och en för medhjälp till människorov.

BT - 10 apr 14 kl. 12:28

Fem anhållna för människorov

Fem män, 37 till 45 år gamla, är anhållna misstänkta för människorov efter Malmöpolisens gryningsräder på onsdagsmorgonen. Räderna genomfördes mot flera adresser i Malmötrakten tillsammans med länskriminalpolisen och är en del av operation Olivia, polisens satsning för att minska antalet skjutningar och sprängningar i staden. Av de fem som nu är anhållna misstänks fyra för människorov och en för medhjälp till människorov.

Pressen.se i Sociala medier

Pressen på facebook Nyhetspressen på Twitter

Liknande Nyheter

Bilder
Om oss

Pressen.se är en svensk nyhetsportal samt nyhetssökmotor som automatiskt hittar de mest omdiskuterade och aktuella nyheterna. Välkommen!

Kontakt

Vill du säga hej?

Reklam

Annonsera?Pressen.se besöks hundratusentals gånger per månad. Kontakta oss för mer information om hur du kan nå ut med ditt budskap.