Expressen > Nyheter

Monday, 10 August, 09:37

Expressen - 30 jul 20 kl. 23:31

Mystiskt paket under bil – bombgruppen på vägPå torsdagskvällen upptäckte kvinnan att någon lämnat ett paket under hennes bil när hon befann sig vid Burger King i Mjölby. – Vi har spärrat av ett område på 100 gånger 100 meter som vi bevakar, säger Martin Detterström, vakthavande befäl för region Östergötland. .
Läs mer på Expressen
Läs mer om:
Burger King, Mjölby, Martin Detterström, Östergötland

Dela artikeln

0 delningar på Facebook.

Liknande nyheter

Taggar: Mystiskt, paketunder , bil, bombgruppen, väg
NT - 05 jan 12 kl. 09:05

Mystiskt paket på hyreshus

En hyresfastighet i Nödinge norr om Göteborg evakuerades i morse sedan ett mystiskt paket hittats fasttejpat på en av entrédörrarna..

UNT - 05 jan 12 kl. 09:56

Mystiskt paket omhändertaget

En hyresfastighet i Nödinge norr om Göteborg evakuerades i morse sedan ett mystiskt paket hittats fasttejpat på en entrédörr. Bombtekniker plockade bort paketet med hjälp av en bombrobot. Sedan hävdes avspärrningarna.

BT - 05 jan 12 kl. 09:58

Mystiskt paket omhändertaget

En hyresfastighet i Nödinge norr om Göteborg evakuerades i morse sedan ett mystiskt paket hittats fasttejpat på en av entrédörrarna.
Bombtekniker plockade bort paketet med hjälp av en bombrobot och placerade det i en bombvagn. Därefter hävdes avspärrningarna, enligt polisens länskommunikationscentral.

NT - 06 mar 13 kl. 16:05

Mystiskt paket utlöste bomblarm

Trafiken förbi en rastplats utmed riksväg 25 i södra Småland stoppades tillfälligt sedan ett mystiskt paket påträffats på en stenmur på onsdagseftermiddagen..

Kristianstadsbladet - 06 mar 13 kl. 16:05

Mystiskt paket utlöste bomblarm


Trafiken förbi en rastplats utmed riksväg 25 i södra Småland stoppades tillfälligt sedan ett mystiskt paket påträffats på en stenmur på onsdagseftermiddagen.Polisens bombgrupp, personal från räddningstjänsten och ambulans kallades till platsen mellan Lessebo och Hovmantorp. Bombexperterna kunde dock snart konstatera att paketet var tomt och helt ofarligt.

Dagens Media - 16 jan 15 kl. 10:04

Redaktion utrymd – på grund av mystiskt paket

Ett mystiskt paket har lämnats utanför tidningen Norra Hallands redaktion och Kyrkogatan, där tidningen huserar, har nu stängts av..

GöteborgsPosten - 16 jan 15 kl. 10:22

Mystiskt paket – Norra Hallands redaktion utrymd

Tidningen Norra Hallands redaktion har utrymts på grund av ett mystiskt paket.– Det ser inte ut som ett postpaket, säger chefredaktör Elisabeth Blide..

GöteborgsPosten - 16 jan 15 kl. 10:22

Mystiskt paket utanför tidningshus ska skjutas sönder

Tidningen Norra Hallands redaktion har utrymts på grund av ett mystiskt paket. Polisens bombgrupp är på plats med bombrobot och förbereder sig för att skjuta sönder paketet..

GöteborgsPosten - 16 jan 15 kl. 10:22

Mystiskt paket utanför tidningshus sönderskjutet

Tidningen Norra Hallands redaktion har utrymts på grund av ett mystiskt paket. 12.05 sköt polisens bombtekniker sönder paketet..

GöteborgsPosten - 16 jan 15 kl. 10:22

Mystiskt paket innehöll kryddväxter

På fredagsmorgonen utrymdes tidningen Norra Hallands redaktion på grund av ett mystiskt paket. Klockan 12.05 sköt polisens bombtekniker sönder paketet.

UNT - 01 aug 15 kl. 15:01

Mystiskt paket stör Prideparad

Prideparaden i brittiska Brighton har fått ändra marschväg efter ett larm om ett mystiskt paket..

Pressen.se i Sociala medier

Pressen på facebook Nyhetspressen på Twitter

Liknande Nyheter

Bilder
Om oss

Pressen.se är en svensk nyhetsportal samt nyhetssökmotor som automatiskt hittar de mest omdiskuterade och aktuella nyheterna. Välkommen!

Kontakt

Vill du säga hej?

Reklam

Annonsera?Pressen.se besöks hundratusentals gånger per månad. Kontakta oss för mer information om hur du kan nå ut med ditt budskap.