SVT > Utrikes

Tuesday, 11 August, 12:34

SVT - 30 jul 20 kl. 23:09

SVT:s reporter Fouad Youcefi: Trump har tidigare gjort kontroversiella utspel vid negativa nyheterUnder onsdagen kom rapporten om att USA:s bruttonationalprodukt (BNP) rasade med 32,9 procent under andra kvartalet och kort därefter publicerade president Donald Trump ett inlägg på Twitter där han öppnar för att skjuta upp höstens presidentval..
Läs mer på SVT
Läs mer om:
SVT, Fouad Youcefi, USA, BNP, Donald Trump, Twitter

Dela artikeln

0 delningar på Facebook.

Liknande nyheter

Taggar: SVT:s, reporter, Fouad, Youcefi, Trumphar tidigare gjort , kontroversiella, utspel vid negativa nyheter
SVT - 29 maj 20 kl. 20:16

SVT:s reporter om Twitter-tvisten: Kan bli juridisk konflikt

Donald Trumps dispyt med Twitter fortsätter. Under torsdagen skrev Trump under en presidentorder som kan förändra förutsättningarna för Twitter. Men om ordern kommer gå igenom återstår att se.

SVT - 22 jul 20 kl. 20:38

SVT:s reporter: Kina hotar med vedergällning

Efter att USA beordrat Kina att stänga ner ett konsulat i den amerikanska staden Houston hotar nu Kina med vedergällning. – Man kan tänka sig att Kina stänger ett amerikanskt konsulat i Kina, säger SVT:s reporter, Fouad Youcefi..

SVT - 27 jul 20 kl. 09:02

SVT:s Fouad Youcefi på plats vid demonstrationen i Portland

Vid tio-tiden på kvällen har protesterna redan pågått länge utanför domstolsbyggnaden i Portland. Men det är ungefär vid den här tiden som protesterna flera gånger har blivit våldsamma, vilket demonstranterna nu är förberedda på med gasmasker och framplockade sköldar. – Stämningen brukar förändras vid den här tiden, säger SVT:s utrikesreporter Fouad Youcefi, som är på plats vid demonstrationerna i Portland..

SVT - 18 jun 19 kl. 21:25

SVT:s reporter: ”Trump är mer populär än någonsin”

Nästa år är det val i USA, men redan nu startar återvalskampanjen för nuvarande president Donald Trump och vice president Mike Pence. Fouad Youcefi, SVT:s utrikeskorrespondent lyfter de viktigaste frågorna och tar tempen på väljarstödet och intresset direkt från USA..

SVT - 30 jun 19 kl. 10:23

SVT:s reporter: ”Det verkar vara ganska spontant”

President Donald Trump har tagit ett historiskt kliv, han blev den första amerikanska presidenten att passera gränsen till Nordkorea. SVT:s utrikesreporter Fouad Yosefi analyserar förloppet från USA..

SVT - 09 jan 15 kl. 17:41

Här exploderar det bakom SVT:s reporter

Explosionerna smällde precis bakom SVT:s reporter Henrik Silver på plats vid den judiska matbutiken i Porte de Vincennes. – Nu smäller det här bakom mig, säger Silver i SVT:s direktsändning..

SVT - 09 dec 19 kl. 07:58

SVT:s reporter nära vulkanområdet

SVT:s reporter Micke Nilsson befinner sig på ett kryssningsfartyg i området och berättar att flera av hans medpassagerare finns bland dem som var på ön eller i närheten. – Katastrofberedskap har utlysts i området, säger han till SVT Morgonstudion..

SVT - 07 feb 20 kl. 09:09

SVT:s reporter om polisens mejläcka: ”Dokument som innehåller integritetskänsliga uppgifter”

Tusentals mejl som skulle ha hamnat hos polisen har istället kommit till en okänd privatperson. Detta på grund av felstavningar av mejladressen, det visar SVT:s granskning. – Det handlar om dokument som innehåller personnummer och integritetskänsliga uppgifter, säger SVT:s reporter Linnea Carlén som ligger bakom granskningen..

SVT - 31 mar 20 kl. 21:47

SVT:s reporter i Barcelona: ”apokalyptisk stämning”

SVT:s reporter Samir Abu Eid befinner sig i ett Barcelona så ödsligt att det närmast kan beskrivas som apokalyptiskt. Vägspärrar omringar staden och polisen patrullerar gatorna. – Det är en kuslig stämning.

SVT - 09 feb 11 kl. 10:30

SVT:s reporter hemma igen

SVT:s reporter Bert Sundström är nu hemma i Sverige igen. Han flögs hem med ambulansflyg och fördes direkt till sjukhus för undersökning. Det var under oroligheterna i Kairo som Bert Sundström misshandlades och skadades svårt förra veckan..

Pressen.se i Sociala medier

Pressen på facebook Nyhetspressen på Twitter

Liknande Nyheter

Bilder
Om oss

Pressen.se är en svensk nyhetsportal samt nyhetssökmotor som automatiskt hittar de mest omdiskuterade och aktuella nyheterna. Välkommen!

Kontakt

Vill du säga hej?

Reklam

Annonsera?Pressen.se besöks hundratusentals gånger per månad. Kontakta oss för mer information om hur du kan nå ut med ditt budskap.