SVT > Inrikes

Tuesday, 04 August, 22:26

SVT - 30 jul 20 kl. 22:23

Tegnell om trängseln: Varierade jobbtider kan vara en lösningTrängsel på bussar och tåg är ett problem som bland annat behöver lösas på lokal nivå. Det säger statsepidemiolog Anders Tegnell i SVT:s Aktuellt. – Kan man sprida skolstart och arbetsstart på stora arbetsplatser finns det stora möjligheter att få en bra situation, säger han..
Läs mer på SVT
Läs mer om:
Anders Tegnell, SVT, Aktuellt

Dela artikeln

0 delningar på Facebook.

Liknande nyheter

Taggar: Tegnellom , trängseln, Varierade, jobbtiderkan vara en , lösning
SVT - 27 apr 20 kl. 10:12

Tegnell om krogträngseln: Det här är en viktig miljö att hålla ner kontakten i

I helgen fick fem krogar i Stockholm stänga efter att de inte följt kraven om social distansering. När det kommer till hur gäster ska tänka finns ett enkelt vägval enligt statsepidemiolog Anders Tegnell. – Håll avstånd till sällskap du inte umgås med till vardags, eller så sköter du det digitalt, säger Anders Tegnell..

Aftonbladet - 27 jun 20 kl. 13:20

Tegnell om trängseln på badplatserna: Armlängds avstånd eller åk vidare

▸ När extremvärmen sprider sig över landet ökar trängseln på våra badplatser..

SVT - 07 apr 20 kl. 15:20

Tegnell: Reglerna gäller även på uteserveringar

Antalet som intensivvårdas för covid-19 i Sverige har sjunkit de närmaste dagarna. ”Ett gott tecken” enligt statsepidemiolog Anders Tegnell. Däremot var han kritisk till trängseln som sker på uteserveringar.

GT - 04 maj 20 kl. 17:11

Tegnells skarpa svar efter stora bilträffen: ”Inte bra”

I helgen samlades runt 300 bilar och minst lika många personer för en spontan bilträff i Lidköping.Något som bland annat resulterade i fylleslag och att den McDonald's fick stänga igen på grund av den stora trängseln.Statsepidemiologen Anders Tegnell ser inte med blida ögon på folksamlingen.

Pressen.se i Sociala medier

Pressen på facebook Nyhetspressen på Twitter

Liknande Nyheter

Bilder
Om oss

Pressen.se är en svensk nyhetsportal samt nyhetssökmotor som automatiskt hittar de mest omdiskuterade och aktuella nyheterna. Välkommen!

Kontakt

Vill du säga hej?

Reklam

Annonsera?Pressen.se besöks hundratusentals gånger per månad. Kontakta oss för mer information om hur du kan nå ut med ditt budskap.