Aftonbladet > Nyheter

Thursday, 06 August, 09:09

Aftonbladet - 30 jul 20 kl. 19:54

66-åring försvunnen från sommarstuga▸ Polisen i Dalarna söker en 66-årig man som försvunnit från en sommarstuga vid sjön Tyngen nordöst om Malung..
Läs mer på Aftonbladet
Läs mer om:
Dalarna, Tyngen, Malung

Dela artikeln

0 delningar på Facebook.

Liknande nyheter

Taggar: 66-åring, försvunnenfrån , sommarstuga
Helsingborgs Dagblad - 15 jul 12 kl. 20:25

73-åring försvunnen på Alnö

Polisen och hemvärn söker med hundpatruller och helikopter efter en 73-årig man som försvann från en sommarstuga på Alnö utanför Sundsvall natten till lördagen. Mannen gick och lade sig vid ettiden efter en släktträff och vid tretiden på lördagsmorgonen upptäckte anhöriga att han inte längre fanns i sin säng..

BT - 25 maj 13 kl. 15:14

20-åring försvunnen i Borås

20-åriga Maryam försvann från sitt hem på Marklandsgatan i Borås i går morse. Polisen har i dagsläget få ledtrådar om var hon kan befinna sig. 20-åriga Maryam har varit försvunnen i ett drygt dygn, och varken polisen eller hennes familj har någon aning om var hon kan befinna sig.

Nyan - 25 dec 13 kl. 14:32

18-åring försvunnen på julafton

Under julaftonsnatten fick polisen ingripa mot en berusad man som trots tillsägelser inte lämnade en fest i Mariehamn.
Senare under kvällen fick polisen även bistå i sökandet efter en 18-åring som anmälsts försvunnen. Den försvunna hittades av anhöriga ungefär en halv kilometer från platsen denne försvunnit från.

Expressen - 03 jan 14 kl. 11:55

19-åring försvunnen sedan nyårsafton

UPPSALA. En 19-åring från Stockholm är anmäld försvunnen av sin pappa. Sonen kom aldrig hem från sitt nyårsfirande i Uppsala, skriver Upsala Nya Tidning på nätet..

Expressen - 09 jun 14 kl. 20:53

Åttaåring försvunnen i fyra timmar i Uppsala

Ett sökpådrag letade efter en försvunnen åttaåring i Uppsala - i fyra timmar. Flickan försvann spårlöst från Kvarngärdesskolan vid 16-tiden på måndagskvällen men kom efter några timmar tillrätta. – Hon hade väl varit ute och lekt, säger vakthavande befäl vid Uppsalapolisen..

GöteborgsPosten - 17 aug 15 kl. 08:25

14-åring försvunnen i Markaryd

Polis och räddningstjänst letar efter en 14-åring i Markaryd som varit försvunnen sedan i söndagskväll. Ett spår är en väska som kan ha tillhört pojken. Den hittades intill ån Lagan..

Expressen - 28 jan 16 kl. 14:06

Sexåring försvunnen från skola i Gävle

En sexåring har försvunnit från en skola i Gävle. Flera polispatruller deltar i sökandet efter sexåringen, som anmäldes försvunnen 13:22..

GT - 27 apr 17 kl. 13:52

Tolvåring försvunnen i Skaraborgsområdet

En tolvåring är försvunnen i Skaraborg, uppger P4 Skaraborg. Polisen har inlett en sökinsats. – I normalfallet påbörjar vi alltid en informationsinhämtning för att se vad som har hänt.

Expressen - 27 apr 17 kl. 13:52

12-åring försvunnen – polisen har inlett sökinsats

En tolvåring är försvunnen i Skaraborg, uppger P4 Skaraborg. Polisen har inlett en sökinsats. – I normalfallet påbörjar vi alltid en informationsinhämtning för att se vad som har hänt.

Kristianstadsbladet - 10 jul 13 kl. 16:32

16-åring försvunnen sedan en vecka


En 16-årig pojke har varit försvunnen i mer än en vecka. Polisen har inga spår efter honom.Pojken skulle besöka en vän i Malmö i tisdags i förra veckan.

Pressen.se i Sociala medier

Pressen på facebook Nyhetspressen på Twitter

Liknande Nyheter

Bilder
Om oss

Pressen.se är en svensk nyhetsportal samt nyhetssökmotor som automatiskt hittar de mest omdiskuterade och aktuella nyheterna. Välkommen!

Kontakt

Vill du säga hej?

Reklam

Annonsera?Pressen.se besöks hundratusentals gånger per månad. Kontakta oss för mer information om hur du kan nå ut med ditt budskap.