DI > Ekonomi

Tuesday, 11 August, 05:21

DI - 30 jul 20 kl. 21:17

FDA kommer godkänna vaccin som är effektivt till minst 50 procentDet amerikanska läkemedelsverket, FDA, meddelade på torsdagen att myndigheten kommer godkänna ett covid-19-vaccin om det är säkert och. .
Läs mer på DI
Läs mer om:
FDA

Dela artikeln

0 delningar på Facebook.

Liknande nyheter

Taggar: FDAkommer , godkänna, vaccinsom är , effektivttill minst , 50 procent
YLE - 03 aug 17 kl. 13:01

La Liga vägrar godkänna Neymars transfer – ”Finansiell dopning”

Den spanska toppligan sätter stopp för världens största transfer, uppger bland andra AS och AFP. La Ligas ledning meddelade redan tidigare att de misstänker att transfern strider mot Uefas finansiella fair play-regler. Vändningarna i fallet Neymar ser inte ut att ta slut i första hand.

Trelleborgs Allehanda - 06 feb 14 kl. 08:00

Kommunen vill inte godkänna Sotab

Räddningschefen vill inte godkänna att Sotab, kommunens tidigare sotningsentreprenör, sotar hos fastighetsägare som ansökt om egensotning. Nu har ett 50-tal fastighetsägare överklagat sina beslut till länsstyrelsen. Anders Carlsson, som driver Söderslätts Sotab, känner sig motarbetad av kommunen.

Kristianstadsbladet - 14 feb 13 kl. 20:04

Senaten uppmanas godkänna Hagel

Majoritetsledaren i den amerikanska kongressen, demokraten Harry Reid, gjorde på torsdagen en lidelsefull vädjan till Republikanerna att godkänna presidentens val av ny försvarsminister.
Republikanerna antydde att Reid kanske inte kan samla de 60 röster som behövs för att häva att de blockerar en omröstning om Chuck Hagel, tidigare republikansk senator. Demokraterna har 55 av de 100 platserna i senaten.

Dagensanalys.se - 01 okt 19 kl. 16:33

Jättesmällen mot kakorna på nätet – besökare måste aktivt godkänna

Europadomstolen har fastställt att förkryssade rutor för kakor inte är godkända. Sajter måste få aktivt godkännande innan de lagrar eller får tillgång till kakor som mätkakor för riktad annonsering. En sajt kan inte anta att besökaren godkänner spårningen genom att använda förkryssade rutor.

Kristianstadsbladet - 17 feb 14 kl. 10:55

President sägs godkänna antihomolag


Presidenten i Uganda, Yoweri Museveni, kommer att godkänna ett kontroversiellt lagförslag som innebär att homosexuella kan dömas till livstids fängelse. - Han kommer att underteckna förslaget. Det är väldigt populärt både inom parlamentet och i det ugandiska samhället, sade en talesperson för regeringen, Ofwono Opondo, på måndagen.

BT - 17 feb 14 kl. 10:57

President sägs godkänna antihomolag

Presidenten i Uganda, Yoweri Museveni, kommer att godkänna ett kontroversiellt lagförslag som innebär att homosexuella kan dömas till livstids fängelse. - Han kommer att underteckna förslaget. Det är väldigt populärt både inom parlamentet och i det ugandiska samhället, sade en talesperson för regeringen, Ofwono Opondo, på måndagen.

Opinionen.se - 30 nov 99 kl. 00:00

Indien redo att godkänna Ikea-plan

Indien är på väg att godkänna Ikeas affärsmodell i sin helhet, inför företagets etablering på den eftertraktade indiska marknaden. Hittills har landets snåriga regelverk för investeringar satt stopp för många av Ikeas produkter, vilket företaget värjt sig mot med argumentet att man måste tillåtas behålla sin affärsmodell i alla länder där varuhusen etableras. Den indiske handelsministern Anand Sharma uppger nu att regeringen tagit Ikeas synpunkter i beaktande, och att ett formellt godkännande av hela affärsmodellen är på väg.

Kristianstadsbladet - 27 dec 12 kl. 09:49

Indien redo att godkänna Ikea-plan


Indien är på väg att godkänna Ikeas affärsmodell i sin helhet, inför företagets etablering på den eftertraktade indiska marknaden.Hittills har landets snåriga regelverk för investeringar satt stopp för många av Ikeas produkter, vilket företaget värjt sig mot med argumentet att man måste tillåtas behålla sin affärsmodell i alla länder där varuhusen etableras.Den indiske handelsministern Anand Sharma uppger nu att regeringen tagit Ikeas synpunkter i beaktande, och att ett formellt godkännande av hela affärsmodellen är på väg.

DN - 09 feb 17 kl. 01:01

Trump på väg godkänna omstridd oljeledning

Ett godkännande från president Donald Trump av den omstridda oljeledningen genom sioux-reservatet Standing Rock i North Dakota i USA rycker allt närmare. Ett tillstånd från armén som behövs för att godkänna bygget väntades bli klart under onsdagen, rapporterar Washington Post..

Dagens PS - 19 mar 18 kl. 04:20

USA börjar godkänna tullundantag i dag

Det amerikanska handelsdepartementet inleder på måndag godkännanden av förfrågningar från företag om tullundantag. Det rapporterar Reuters. Departementet delger dock att det kan dröja upp till 90 dagar förrän ett beslut är taget i ärendet.

Fler nyheter från DI

DI - 15 minuter sedan

Person skjuten utanför Vita huset

USA:s president Donald Trump avbröt en presskonferens och eskorterades bort av säkerhetspersonal, sedan en person skjutits utanför Vita….

DI - 6 timmar sedan

IMF: Fed kan göra mer för ekonomin och förankra inflation

Det finns utrymme för Federal Reserve (Fed) att göra mer för att stötta ekonomin och hålla inflationen förankrad vid målet i spåren av….

DI - 6 timmar sedan

Uber och Lyft slutar klassa anställda som entreprenörer

Domare i Kalifornien har beviljat ett preliminärt föreläggande som kräver Uber och Lyft att sluta klassificera sina förare som oberoende….

DI - 7 timmar sedan

Jordbruket lindrar krisen – ”Skånes bredd en klar styrka”

Regionerna i södra och sydöstra Sverige har klarat sig bättre i krisen än Sverige i stort..

DI - 7 timmar sedan

Storbolag lyfte på Wall Street – tekniksektorn pressades

Investerarna sökte sig till mer cykliska bolag under måndagshandeln och Dow Jones storbolagsindex steg 1,3 procent..

DI - 7 timmar sedan

Tusentals demonstrerar mot styret i Thailand

Över 3 000 studenter anslöt sig till regeringskritiska protester under måndagen för att kräva en demokratisering av samhället och den….

DI - 7 timmar sedan

Handelssamtal avstannat efter blåmögelost-krav

Samtalen mellan Storbritannien och Japan rörande ett nytt handelsavtal har avstannat efter att den brittiska handelsministern, Liz Truss,.

DI - 8 timmar sedan

Kryssningsjätte rusar tvåsiffrigt – trots förlust på 14 miljarder

Kryssningsjätten Royal Caribbean rapporterade en storförlust på motsvarande 14 miljarder kronor under det andra kvartalet..

DI - 9 timmar sedan

Norge vill rödlista sex svenska regioner

Folkehelseinstituttet (FHI), Norges motsvarighet till Folkhälsomyndigheten, har lämnat in en rekommendation till den norska regeringen om….

DI - 8 timmar sedan

Börsen rusar som vid it-bubblan – hopp trumfar vinst

Techbolagen rusar på börsen. Millenniumkänslan infinner sig när värderingarna lämnar det jordiska..

Pressen.se i Sociala medier

Pressen på facebook Nyhetspressen på Twitter

Liknande Nyheter

Bilder
Om oss

Pressen.se är en svensk nyhetsportal samt nyhetssökmotor som automatiskt hittar de mest omdiskuterade och aktuella nyheterna. Välkommen!

Kontakt

Vill du säga hej?

Reklam

Annonsera?Pressen.se besöks hundratusentals gånger per månad. Kontakta oss för mer information om hur du kan nå ut med ditt budskap.