GöteborgsPosten > Nyheter

Friday, 14 August, 22:50

GöteborgsPosten - 30 jul 20 kl. 09:45

Poliser utreds – man död vid gripandeMisstänkte gärningsman slutade andas – avled på sjukhus efter ingripande i Södertälje..
Läs mer på GöteborgsPosten
Läs mer om:
Södertälje

Dela artikeln

0 delningar på Facebook.

Liknande nyheter

Taggar: Poliserutreds man död vid , gripande
Nyheter 24 - 24 mar 11 kl. 17:11

Vilken rätt har du att fotografera poliser?


På fredag faller dom mot två poliser som står åtalade för olaga tvång, frihetsberövande, tjänstefel med mera efter att ha trakasserat bloggaren och journalisten Jesper Nilsson när han fotograferade dem i tunnelbanan. Men vilka rättigheter har man egentligen i mötet med poliser? Och får man fota hur som helst?

DN - 25 mar 20 kl. 07:57

Poliser åtalas efter gripande av 16-åring

Åtal väcktes på tisdagen mot två poliser i Halland efter ett gripande av en 16-årig pojke i oktober förra året..

Skånskan - 30 nov 19 kl. 08:00

Hon låter kvinnliga poliser ta plats

Camilla Grebes nya kriminalroman spänner över 75 år och handlar inte bara om jakten på en mördare utan skildrar även kvinnliga polisers historia.
– Jag upptäckte hur motarbetade kvinnliga poliser var, främst av sin egen fackförening, och kände att här fanns en historia att berätta, säger hon.I söndags utsågs Camilla Grebes roman Skuggjägaren till årets bästa svenska kriminalroman av Svenska Deckarakademin.

Barometern - 28 mar 14 kl. 14:18

Gripande stund om romer

Romernas situation är aktuellare än någonsin. Romernas situation är aktuellare än någonsin. Det har bara gått några dagar sedan Diana Nyman från Romska rådet i Göteborg nekades äta frukost på hotell Sheraton i Stockholm för att hon var klädd i traditionellt finskromska kläder.

Nyheter 24 - 23 jan 12 kl. 17:37

Inga misstänkta - trots att 200 poliser jobbar med Malmömorden


Malmö har skakats av fem mord på kort tid. Men trots att 200 poliser arbetar med fallen har polisen ingen misstänkt för något av morden. På nyårsnatten gick en okänd gärningsman fram till 15-årige Ardiwan Diaa Samir och sköt ihjäl honom med flera skott i huvudet och bröstet.

Cornucopia - 04 aug 14 kl. 12:59

"Satsning mot vardagsbrott" - 40 poliser satsades ner till 6 i Göteborg

Det är inte bara inom Försvarsmakten och svenskt försvar som nedskärningar kallas satsningar. Hos Stampen/GP kan vi nu läsa om hur satsningen mot vardagsbrottslighet inneburit att man skurit ner antalet poliser som utreder vardagsbrott från fyrtio till sex stycken och hur det kan ta över 1.5 år att ens få solklara fall med övertygande bevisning till åtal.

Expressen - 07 okt 15 kl. 10:58

Polisen nära gripande för handgranatattack

Polisen är nära ett gripande efter handgranatsattacken mot en polisbuss i Tumba i augusti. Enligt utredarna misstänks planen ha varit att mörda flera poliser. – Vi har kunnat ringa in en gruppering som vi nu misstänker ligga bakom sprängningen, säger Daniel Löfgren, utredningsledare..

YA - 13 feb 18 kl. 21:15

Man döms för våldsamt motstånd vid gripande

En 30-årig man har dömts till skyddstillsyn efter att ha blivit våldsam mot poliser vid ett gripande i december 2016..

Nerikes Allehanda - 13 timmar sedan

18-årig örebroare på buss hotade poliser med kniv

En 18-årig örebroare åtalas efter att han hotat poliser genom att rikta en kniv mot dem..

Kristianstadsbladet - 26 maj 13 kl. 06:14

Många poliser i lugnare förorter

Natten till söndagen blev betydligt mycket lugnare än de föregående i Stockholms förorter, summerar polisen, som satsat hårt på närvaro ute bland människorna i de värst utsatta områdena.
Ett tiotal uppbrända bilar, ett par incidenter med stenkastning och ett misshandelsfall var facit vid femtiden på morgonen. - Det har absolut varit en mycket lugnare natt.

BT - 03 jul 13 kl. 07:43

Påverkad man gick bärsärkagång - vild jakt ledde till gripande

En 22-årig man är misstänkt för en rad brott efter att ha gått bärsärkagång i Björketorp. Resultatet av hans utbrott är bland annat misstankar om grov misshandel, olaga hot och hemfridsbrott. ?Om oss

Pressen.se är en svensk nyhetsportal samt nyhetssökmotor som automatiskt hittar de mest omdiskuterade och aktuella nyheterna. Välkommen!

Kontakt

Vill du säga hej?

Reklam

Annonsera?Pressen.se besöks hundratusentals gånger per månad. Kontakta oss för mer information om hur du kan nå ut med ditt budskap.