DI > Ekonomi

Tuesday, 04 August, 13:18

DI - 30 jul 20 kl. 20:52

Amerikansk affärsman och politiker död i covid-19Den republikanske politikern och affärsmannen Herman Cain har dött till följd av covid-19, skriver CNN..
Läs mer på DI
Läs mer om:
Herman Cain, CNN

Dela artikeln

0 delningar på Facebook.

Liknande nyheter

Taggar: Amerikansk, affärsmanoch , politikerdöd i , covid-19
DN - 12 feb 16 kl. 08:38

Amerikansk affärsman vill äga Kanye Wests album

Den amerikanske affärsmannen Martin Shkreli har erbjudit motsvarande 84 miljoner kronor för att köpa rapparen Kanye Wests nya album ”The life of Pablo”. Shkreli vill förhindra att skivan görs tillgänglig för allmänheten, skriver Complex..

YLE - 20 jan 15 kl. 18:42

Politiker: Hangös stadsdirektör borde vara en kommunalt kunnig affärsman

Hangö behöver en mångsysslare som har stark erfarenhet av kommunala frågor, anser stadsstyrelsemedlemmen Barbro Wikberg (SFP). Stadsstyrelsens ordförande Jouko Kavander (SDP) är mera intresserad av affärsmässigt kunnande och tycker att det bland sökandena till Raseborg finns en mycket duktig kandidat. - Samarbetskunskap, bestämda tag i behandlingen av ärenden, finanskunnande och kunskap i hur man utvecklar industrin men också en förmåga att våga ta risker, är det viktigaste, säger Jouko Kavander.

Cornucopia - 23 sep 16 kl. 09:17

SR: Sverigedemokraterna anställde rysk säkerhetsrisk som politisk sekreterare - fick sex miljoner av rysk affärsman

"Sverigevännerna", dvs Putins kuddbitarparti i riksdagen, Sverigedemokraterna, anställde en rysk säkerhetsrisk som politisk sekreterare i riksdagen. Det handlar om den sk Egor Putilov, som enligt Public Service/SR uppträder under minst fem olika namn. Mannen fick sex miljoner av en rysk affärsman dolt som en husaffär.

DN - 12 sep 18 kl. 09:08

Svensk affärsman indragen i Brasiliens största muthärva

RIO DE JANEIRO/DN En 62-årig svensk affärsman misstänks vara inblandad i Brasiliens största korruptionshärva. Svensken åtalas för att ha tvättat pengar åt en politiker och kommer att dömas av samme domare som satte Brasiliens före detta president Lula da Silva i fängelse. – Jag är helt oskyldig, vilket min advokat kommer att visa, säger den 62-årige svensken till DN..

YLE - 04 nov 15 kl. 14:50

Aarnio: Jag fick 447 000 kontant av en affärsman

Enligt Jari Aarnio hade en finländsk affärsman betalat honom för säkerhetskonsultation. Affärsmannen dog år 2002. Jari Aarnio berättade på onsdag i Helsingfors tingsrätt varifrån han fått de kontanter med oklart ursprung som han haft.

Dagens PS - 28 nov 19 kl. 09:03

Affärsman får tillbaka 217 miljoner på skatten

Tidig ”julklapp” efter derivatsmäll. Staten och en liten kommun får stå för notan. Det är en av Norges rikaste, en affärsman, som nu får tillbaka drygt ett par hundra miljoner kronor – 208 norska miljoner kronor närmare bestämt, vilket är lika med 217 svenska miljoner kronor – efter fjolårets miljardförluster på handel med derivat på den nordiska elmarknaden, rapporterar TT i ett telegram på SvD Näringslivs hemsida.

Dagens PS - 12 dec 19 kl. 09:58

Bezos utnämnd till årtiondets affärsman

Världens finanschefer utser Jeff Bezos till årtiondets affärsman. Han klår därmed flera namnkunniga konkurrenter. Amazons grundare Jeff Bezos anses vara den mest imponerande affärsmannen enligt de flesta av de tillfrågade finanscheferna, enligt en undersökning från CNBC.

DI - 29 jun 19 kl. 18:23

Palestinsk affärsman greps efter konferens

En palestinsk affärsman från staden Hebron på den ockuperade Västbanken greps under natten till lördagen, efter att ha deltagit i den USA-ledda fredskonferensen i Bahrain tidigare i veckan. Det uppger den israeliska tidningen Haaretz. En annan palestinsk affärsman från konferensen ska ha undkommit ett gripande..

GT - 09 maj 14 kl. 23:33

Affärsman döms för tavelförskingring

En affärsman i Göteborg skulle sälja sex tavlor åt en affärspartner. Konsten drog in totalt 630 000 kronor – men affärspartnern ska aldrig ha sett röken av pengarna. Nu ska affärsmannen, som är i 50-årsåldern, betala 6 000 kronor i dagsböter efter att ha dömts i hovrätten för grov förskingring..

Dagens PS - 29 nov 16 kl. 11:22

Burleskdansös mördades – affärsman inför rätta

Kvinnan skulle hämta sin femåriga dotter på skolan. Men hon dök aldrig upp. I stället anmäldes hon försvunnen.

Fler nyheter från DI

DI - 1 timme sedan

Rekordnotan halveras – bara 43 av 95 miljarder behövs till permitteringar

Regeringens bedömning att korttidspermitteringarna kommer att kosta 95 miljarder under 2020 ser ut att slå ordentligt fel..

DI - 1 timme sedan

Kursraket rusar vidare efter ny köprekommendation

Spelutvecklaren G5 Entertainment rusar över 10 procent på tisdagen, i spåren av att Handelsbanken inlett bevakningen av aktien med en….

DI - 45 minuter sedan

Isofols VD Ulf Jungnelius har tecknat samtliga teckningsoptioner

Göteborg, Sverige, 4 augusti, 2020 – Isofol Medical AB (publ), (Nasdaq First North Premier Growth Market: ISOFOL), meddelar idag att….

DI - 45 minuter sedan

Bokningstjänsten gör nedskärningar på tusentals anställda

Hotell- och resebokningstjänsten Booking.com har meddelat att bolaget kommer genomföra nedskärningar på 25 procent av sin total….

DI - 30 minuter sedan

Brittiska regeringens uppmaning inför brexit: Hamstra medicin

Den brittiska regeringen uppmanar läkemedelsdistributörer att hamstra för att klara eventuella gränsförseningar när Storbritannien kapar….

DI - 15 minuter sedan

Halverad vinst för brittisk spritjätte

Brittiska Diageo, bolaget bakom spritvarumärken som Smirnoff, Baileys och Johnnie Walker och ölmärket Guinness, har fått se vinsten rasa….

DI - 15 minuter sedan

Mindre förlust än befarat från Nokian Renkaat

Den finländska däcktillverkaren Nokian Renkaat redovisar ett resultat före skatt på -26,9 miljoner euro för det andra kvartalet 2020 (88,9).

DI - 2 timmar sedan

Argentina har nått avtal om skuldberg

Argentinas regering säger sig ha nått ett avtal med tre grupper av långivare om en omstrukturering av förfallna skulder på 65 miljarder….

DI - 2 timmar sedan

Producentpriserna steg i euroområdet i juni

Producentpriserna i euroområdets industri steg 0,7 procent i juni jämfört med föregående månad..

DI - 2 timmar sedan

Moody's: Fortsatt konkursvåg att vänta i Europa

Kreditkvalitén hos europeiska bolag som saknar investment grade-betyg kommer att fortsätta försämras framöver med fler konkurser som följd..

Pressen.se i Sociala medier

Pressen på facebook Nyhetspressen på Twitter

Liknande Nyheter

Bilder
Om oss

Pressen.se är en svensk nyhetsportal samt nyhetssökmotor som automatiskt hittar de mest omdiskuterade och aktuella nyheterna. Välkommen!

Kontakt

Vill du säga hej?

Reklam

Annonsera?Pressen.se besöks hundratusentals gånger per månad. Kontakta oss för mer information om hur du kan nå ut med ditt budskap.