Aftonbladet > Nyheter

Sunday, 09 August, 13:06

Aftonbladet - 30 jul 20 kl. 20:42

Tusentals oppositionella tågade i Minsk▸ Tiotusentals människor demonstrerade i centrala Minsk under torsdagen till stöd för president Alexander Lukasjenkos. .
Läs mer på Aftonbladet
Läs mer om:
Minsk, Alexander Lukasjenkos

Dela artikeln

0 delningar på Facebook.

Liknande nyheter

Taggar: Tusentals oppositionella, tågadei , Minsk
Helsingborgs Dagblad - 30 jul 20 kl. 20:42

Tusentals oppositionella tågade i Minsk

Tiotusentals människor demonstrerade i centrala Minsk under torsdagen till stöd för president Alexander Lukasjenkos motståndare i det kommande valet. Anhängare till den politiska nykomlingen Svetlana Tichanovskaja, 37, samlades på ett torg trots tilltag.

Sydsvenskan - 30 jul 20 kl. 20:42

Tusentals oppositionella tågade i Minsk

Tiotusentals människor demonstrerade i centrala Minsk under torsdagen till stöd för president Alexander Lukasjenkos motståndare i det kommande valet. Anhängare till den politiska nykomlingen Svetlana Tichanovskaja, 37, samlades på ett torg trots tilltag.

DN - 30 jul 20 kl. 21:07

Tusentals oppositionella tågade i Minsk

Tiotusentals människor demonstrerade i centrala Minsk under torsdagen till stöd för president Alexander Lukasjenkos motståndare i det….

Aftonbladet - 30 jul 20 kl. 22:19

Tusentals oppositionella tågade genom Minsk

▸ Tusentals människor demonstrerade under torsdagen i centrala Minsk till stöd för president Alexander Lukasjenkos….

Aftonbladet - 30 jul 20 kl. 20:42

Tiotusentals oppositionella tågade i Minsk

▸ Tiotusentals människor samlades under torsdagen i centrala Minsk till stöd för president Alexander Lukasjenkos….

GöteborgsPosten - 30 jul 20 kl. 23:11

Tiotusentals oppositionella tågade i Minsk

Tiotusentals människor samlades under torsdagen i centrala Minsk till stöd för president Alexander Lukasjenkos motståndare i det kommande valet. Demonstrationen kan vara den största i Belarus på ett årtionde..

Kristianstadsbladet - 30 maj 13 kl. 19:53

KGB grep "spion" i Minsk


Vitrysslands säkerhetstjänst KGB säger sig ha gripit en spion i huvudstaden Minsk. Gripandet ska ha skett i förra veckan, men offentliggjordes inte förrän på torsdagen av KGB-chefen Valerij Vakultjik. Han sade att den misstänkte samlade in information för ett annat lands underrättelsetjänst, utan att gå in på vilket.

Sydsvenskan - 12 apr 11 kl. 15:29

Flera gripna efter explosion

Foto: Sergei Grits/AP Photo
Flera personer har gripits efter bombdådet i tunnelbanan i Vitrysslands huvudstad Minsk, uppger det vitryska riksåklagarämbetet. Dödstalet steg under natten till tolv och nära 150 personer uppges ha skadats.
Flera personer har gripits i samband med bombdådet i tunnelbanan i Vitrysslands huvudstad Minsk, uppger det vitryska riksåklagarämbetet enligt Interfax.

BT - 23 jun 11 kl. 10:57

Vitrysk ambassadör kallas upp

Vid en demonstration i Minsk i Vitryssland i går, angreps en svensk ambassadtjänsteman av specialpolis. "Med anledning av det inträffade kallar vi i dag upp den vitryske ambassadören", säger utrikesminister Carl Bildt (M) i ett uttalande.
Tjänstemannen observerade demonstrationen för ambassadens räkning.

Sydsvenskan - 15 jan 11 kl. 19:24

Sverige anklagas för inblandning i kuppförsök

Pressfoto: Pawel Flato
Ambassadören anklagad för extremistsamröre.
Anklagelserna mot Sveriges ambassadör Stefan Eriksson finns i ett dokument som Vitrysslands största tidning publicerade i sitt lördagsnummer. Tidningen Sovetskaja Belorussija - Belarus Segodnja ("Sovjetiska Vitryssland - Vitryssland i dag") är presidentadministrationens officiella språkrör och det publicerade dokumentet uppges vara en intern underrättelserapport om utländska ambassadörers kontakter med den vitryska oppositionen.

Pressen.se i Sociala medier

Pressen på facebook Nyhetspressen på Twitter

Liknande Nyheter

Bilder
Om oss

Pressen.se är en svensk nyhetsportal samt nyhetssökmotor som automatiskt hittar de mest omdiskuterade och aktuella nyheterna. Välkommen!

Kontakt

Vill du säga hej?

Reklam

Annonsera?Pressen.se besöks hundratusentals gånger per månad. Kontakta oss för mer information om hur du kan nå ut med ditt budskap.