DN > Utrikes

Tuesday, 11 August, 08:18

DN - 30 jul 20 kl. 20:35

Antikroppstesterna kostar staten 2 miljarderMellan juni och december beräknas 2,5 miljoner antikroppstester genomföras i Sverige..
Läs mer på DN
Läs mer om:
Sverige

Dela artikeln

0 delningar på Facebook.

Liknande nyheter

Taggar: Antikroppstesterna, kostar, staten2 , miljarder
YLE - 19 feb 13 kl. 05:29

HS: Ekonomiska brott kostar staten miljarder

Staten förlorar miljarder på ekonomiska brott varje år, skriver Helsingin Sanomat. Enligt en rapport som polisstyrelsen och tullen har gjort slutförde polisen 1 700 undersökningar kring ekonomiska brott i fjol. Enligt Helsingin Sanomat förorsakade de här brotten förorsakade förluster på omkring 170 miljoner euro för brottsoffren.

Expressen - 23 aug 17 kl. 17:06

Här är branscherna som fuskar mest – kostar staten miljarder

Svarta löner, fusk med skatter och avgifter – och värst är det i byggbranschen. Men det förekommer också i städ-, transport-, lager- och slakterinäringen.Staten förlorar många miljarder kronor – varje år.

YLE - 09 apr 15 kl. 16:40

"Nyföretag kan ge staten miljarder"

Finländska småföretag blir allt stabilare, men personaltillväxten är ännu blygsam. Allt fler nyföretag är livskraftiga, men ska bolagen börja anställa krävs både politisk och ekonomisk draghjälp, är kontentan i rapporten från Finlands nyföretagarcenter. Mer än 80 procent av de drygt 35 000 företag som startats genom nyföretagarcentren under senare år är ännu verksamma.

SVT - 18 feb 20 kl. 08:00

Rut-avdraget leder till arbetskraftsinvandring och kostar staten miljarder

Rut-avdraget skulle göra svarta jobb vita och statskassan skulle gå plus minus noll. Men så blev det inte trots den borgerliga regeringens löften. Det visar Riksrevisionens granskning..

YLE - 29 jul 13 kl. 04:34

Oregistrerade båtar kostar staten hundratusentals euro

Över hundratusen farkoster saknas i det riksomfattande farkostregistret som sköts av magistraterna. Registret togs i bruk i samband med en lagändring för snart sex år sedan. Det kostar staten hundratusentals euro i uteblivna registreringsavgifter.

Nyteknik - 22 aug 14 kl. 10:03

Tågkrånglet kostar fem miljarder

TEKNIKSVEPET. Järnvägens problem kostar fem miljarder kronor - varje år.Här ett urval av tekniknyheter från det senaste dygnet..

SvD - 02 feb 16 kl. 16:01

Minusränta kostar Swedbank miljarder

Riksbankens minusränta kostar Swedbank miljarder kronor per år, säger bankens vd Michael Wolf, som i dag presenterade bokslut för 2015. Wolf är kritisk till Stefan Ingves planer på valutaintervention..

VA - 29 jul 11 kl. 07:00

Sänkt kreditbetyg kostar 100 miljarder

29 juli Samtidigt som demokrater och republikaner arbetar mot en överenskommelse som ska förhindra att amerikanska staten tvingas ställa in betalningarna tornar hoten från kreditinstituten upp sig allt mer. De utdragna budgetförhandlingarna har satt ordentlig press både på dollarn och amerikanska statspapper. Men de som vanligtvis brukar röra sig i tandem uppvisar nu alltmer inbördes skillnader, där amerikanska statspapper är fortsatt stabila medan dollarn faller.

Nyheter 24 - 30 mar 12 kl. 19:56

Ryska barn tvingas på strandsemester - kostar staten 2,5 miljarder


Det ryska partiet "Bara Ryssland" vill nu införa en lag på att alla barn var tredje år ska åka på en semester till havet. MOSKVA. Syftet med strandvistelsen ska vara att ge barnen en förbättrad hälsa genom att tillbringa tid i frisk luft och saltvatten.

DI - 26 jun 18 kl. 08:56

Riksrevisionen: ISK kostar staten 42 miljarder kronor

Sparformen investeringssparkonto (ISK) har delvis förenklat aktiesparandet men kan ha kostat staten 42 miljarder kronor i skattebortfall enligt en granskning som Riksrevisionen genomfört..

Fler nyheter från DN

DN - 15 minuter sedan

Möte ska lösa konflikten mellan Skanska och Trafikkontoret

Företrädare för trafikkontoret i Göteborg och byggföretaget Skanska ska mötas för att försöka lösa knutarna i den konflikt som uppstått….

DN - 1 timme sedan

Han har skildrat Stockholms förändringar under 60 år

I sex decennier har fotografen Lars Epstein dokumenterat Stockholm och dess invånare..

DN - 1 timme sedan

Fler får nytt jobb

Trots krisen är arbetsmarknaden långt ifrån död. Närmare 6 000 fler fick ett nytt arbete i juli än samma månad i fjol, enligt….

DN - 2 timmar sedan

Lukasjenko gör allt för att skrämma människor

Politiker, valarbetare, journalister, demonstranter – alla fanns med bland personerna som greps runt valet i Belarus..

DN - 2 timmar sedan

Stark bostadsmarknad även under sommaren

Den vanliga sommarstiltjen på bostadsmarknaden uteblev i år – antalet bostadsrättsaffärer ökade med 27 procent i juli, jämfört med juli i….

DN - 2 timmar sedan

Skott mot bostad i Sundbyberg

Skott har avlossats mot ett flerfamiljshus i Hallonbergen i Sundbyberg, strax norr om Stockholm..

DN - 2 timmar sedan

Kraftig rök från skolbrand i Umeå

En skolbyggnad har under natten eldhärjats i Östra Ersboda i Umeå. Svart rök har fått räddningstjänsten att uppmana alla i närheten att gå….

DN - 8 timmar sedan

Trump fördes bort från pressmöte i Vita huset

President Trump leddes plötsligt bort från Vita husets informationsrum bara några minuter efter att han inlett ett pressmöte..

DN - 12 timmar sedan

Alexandra Sundqvist: Folklegendaren Shirley Collins har hittat tillbaka till rösten – och sig själv

Efter en personlig tragedi tappade Shirley Collins rösten och försvann från scenen..

Pressen.se i Sociala medier

Pressen på facebook Nyhetspressen på Twitter

Liknande Nyheter

Bilder
Om oss

Pressen.se är en svensk nyhetsportal samt nyhetssökmotor som automatiskt hittar de mest omdiskuterade och aktuella nyheterna. Välkommen!

Kontakt

Vill du säga hej?

Reklam

Annonsera?Pressen.se besöks hundratusentals gånger per månad. Kontakta oss för mer information om hur du kan nå ut med ditt budskap.