SVT > Inrikes

Saturday, 15 August, 00:05

SVT - 30 jul 20 kl. 20:29

Damberg om vattenskotrarna: ”Livsfarligt, såhär får det inte gå till”Mot bakgrund av den senaste tidens vårdslösa körning med vattenskoter har regeringen krävt att få tillstånd förarintyg. Men enligt kustbevakningen har myndighetsnärvaro störst effekt..
Läs mer på SVT

Dela artikeln

0 delningar på Facebook.

Liknande nyheter

Taggar: Dambergom , vattenskotrarna, Livsfarligt, såhärfår det inte , , till
YA - 09 jul 13 kl. 06:30

Reglerna ska ses över för vattenskotrarna

Foto: Johanna Wallin
Ett återkommande och allt mer vanligt inslag längs de svenska stränderna på sommaren är vattenskotrarna. En del älskar den fartfyllda sporten medan andra helst vill slippa bli störda av ljudet. Nu ska reglerna för hur vattenskotrarna får köras ses över.

SmålandsPosten - 05 jun 18 kl. 05:30

Vattenskotrarna på Helgasjön måste stoppas

Vattenskotrarna på Helgasjön är en plåga. Att de överhuvudtaget inte får användas i sjön, det struntar man fullständigt i. När skoterförarna ändå bryter mot förbudet att använda dem, tycks anarkin bli komplett när man äntrar dessa miljövidriga farkoster..

Aftonbladet - 10 jul 20 kl. 06:21

Så vill polisen komma åt problemen med vattenskotrarna

▸ Det har blivit en av sommarens snackisar - debatten kring vattenskotrarna..

SmålandsPosten - 16 jan 14 kl. 00:36

Djärv Damberg anföll Moderaternas styrkeposition

Valårets första partiledardebatt i riksdagen hölls i går. Statsminister Fredrik Reinfeldts huvudmotståndare var Mikael Damberg, som är Socialdemokraternas gruppledare i riksdagen. Stefan Löfven är ju som bekant ännu inte folkvald och kan inte företräda partiet i riksdagen.

Nyheter 24 - 04 jul 11 kl. 18:10

Mikael Damberg - 10:e sexigaste politikern


Den elegante riksdagsledamoten med den alltid lika oklanderliga sidbenan föräras plats nummer tio på listan. Solnapågen Damberg föddes 1971 och att det blev just politikeryrket var knappast förvånande med en riksdagskandidat till mamma och en generalkonsult och partikassör till pappa.Sedan 2002 är 39-årige Damberg riksdagsledamot och Socialdemokraternas talesperson i utrikespolitiska frågor.

Sydsvenskan - 20 okt 14 kl. 16:11

Blodfattig Damberg

Skräckmaskerna och låtsasblodet låg framme när Mikael Damberg (S) på måndagen besökte Malmö och Sortiment på Regementsgatan.Under sin första inrikesresa som ny närings- och innovationsminister talade Damberg en god stund med bröderna Oscar och Anton Troedson, ägare till e-handelsbolaget Sortiment, som nyligen öppnat även en fysisk butik – just nu fylld med rekvisita för Halloween.Sortimentet hos Sortiment såg ut som en tanke.

Supermiljöbloggen - 26 feb 16 kl. 16:33

Damberg: Affärsmässigheten avgörande för att Vattenfalls ska få sälja sin brunkolsverksamhet

Men vad innebär egentligen det? Supermiljöbloggen försöker reda ut. Frågan om vad som kan anses vara affärsmässigt ser ut att bli avgörande när det kommer till Vattenfalls planer på att sälja hela sin tyska brunkolsverksamhet.

YLE - 06 jun 16 kl. 09:41

Livsfarligt, skrattretande och idioti – OS-boxningsfarsen upprör

Robert Helenius väljer att glömma OS-ambitionerna efter licensoklarheter. Deltagande i OS kan stänga dörrar till stora matcher. Allt är en PR-bluff.

Dagen - 20 mar 11 kl. 14:47

Damberg ersätter Östros som ekonomisk talesman

Riksdagsledamoten Mikael Damberg ersätter Thomas Östros som ekonomisk-politisk talesman för Socialdemokraterna, uppger SVT Rapport. Damberg är ett oprövat kort när det gäller ekonomisk politik, men anses vara en duktig debattör.

Den tillträdande Håkan Juholt sätter nu ihop sitt lag inför valet 2014.

Nyheter 24 - 10 mar 11 kl. 08:34

Damberg har folkets stöd


Enligt en opinionsmätning från TV4 Nyheterna/Novus har partiledarkandidaten Mikael Damberg (s) starkast stöd bland väljarna. När TV 4 Nyheterna/Novus frågar väljarna vilken partiledarkandidat de tror skulle öka intresset för socialdemokraterna mest är svaret solklart - folket vill ha 39-årige Solnabon och riksdagsledamoten Mikael Damberg.Mannen som annonserade att han ställer upp på det sociala nätverket Facebook.

Pressen.se i Sociala medier

Pressen på facebook Nyhetspressen på Twitter

Liknande Nyheter

Bilder
Om oss

Pressen.se är en svensk nyhetsportal samt nyhetssökmotor som automatiskt hittar de mest omdiskuterade och aktuella nyheterna. Välkommen!

Kontakt

Vill du säga hej?

Reklam

Annonsera?Pressen.se besöks hundratusentals gånger per månad. Kontakta oss för mer information om hur du kan nå ut med ditt budskap.